• Niko1986
    1.3k
    Možda sam ja lud, ali… Da mi je netko nakon Istre i onih -8 i -7 ponudio da ćemo tri kola kasnije biti na -4, odmah bih prihvatio. Sad jel to ostvareno tako da smo mi osvojili 9, a konkurenti 5 i 6 ili da smo mi osvojili 4, a oni 0 manje bitno. Dva derbija i dva prava finala, nakon toga zadnje tri tekme doma. I dalje je sve u našim rukama!!!
  • Zagreb1992
    2.2k
    https://hnl.hr/supersport-hnl/akumulirane-opomene/

Nadam se da će se paziti i na kartonirane u nedjelju da ne budemo slabiji u derbiju još
  • emilperska
    9.7k
    Nama u nedjelju igra pobjeda neovisno o rezultatu u Osijeku. Pobjeda Osijeka nam je samo dobar vjetar u leđa i stavlja nas u poziciju da na Poljudu preskočimo tovare, ali pobjeda tovara ne znači da smo bez šansi - pobjedom na Poljudu smo njima na -1Toot

Nismo bili u stanju izraditi jednu smislenu akciju protiv Gorice, ali cemo dobiti Rijeku doma (moguce da i hocemo jer su u vecem padu nego mi) i onda jogurt gostima i nakon toga jos 3 zaredom od ceg se 2 ekipe bore za Europu..

Kuzim ja da u ljude uđe optimizam kad prođe par h od poraza, a hajduk isto kiksa..

"Bude nas naš Batek zvlečel iz krize, ne? :victory: "

Edit: @Toot ovaj dan mi je previse, moram prespavat
  • njurci10
    74
    Jogurt ima prilično kartoniranih
    Neka neko livaju isprovocira i slabiji su 60%
    Iako je zapravo sve do nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.