Molio bih sve da pogledaju snimku utakmice, zadnjih 10ak minuta.
Pogledajte utakmicu, ali nemojte pratiti loptu, nemojte pratiti igraca koji ima loptu.
Pratite sve ostale igrace dinama.
Kada to pogledate, recite mi da li su to igraci kojima se igra nogomet i koji zele pobijediti.
U jebenoj sudackoj nadoknadi, kada trebamo gristi travu, oni stoje na mjestu i cekaju loptu u nogu ili silazak duha svetoga na teren,
Govorim o ovome vec godinu dana. U kojem god trenutku, u kojoj god akciji, nitko nema zelju, trku, nitko se ne otkriva, nitko ne razvlaci protivnicku obranu, nitko se ne nudi lopti.
Pocevsi od najautoritetnijih igraca, pa sve sve preslika na one druge.
Cak i oni koji bi eventualno htjeli nesto, prestanu gristi jer nitko drugi ne grize i nitko drugi nema zelju nikakvu.
Nama treba trener koji ce nakon ovakve utakmice, a do sada ih je bilo preko 30 ove godine, posjesti igrace, pustiti im snimku i najebati se matere svakome od njih.
I onda sljedecu tekmu ubaciti 11 juniora, ali doslovno 11 juniora i reci ovima da ce tako biti svaki put kada budu igrali takvu igru.
Neshvatljivo mi je da vec 4 trenera ove sezone nema nikakav autoritet nad igracima i nitko nece poslati na klupu nikoga, niti jednog jedinog igraca.
Koji god trener da dode, da doe Mourinho, Ancelotii, Conte, Guardiola ili Klopp, rijesio bih se svih igraca i dao bih im odrijesene ruke da slazu momcad od nule, doslovno sa rosterom od 5 igraca, pa nek igraju sa juniorima, i neka grade ekipu 5 godina ako treba. — jedan u nizu
Vidimo se u nedjelju na Maksimiru, SVI! — NitkoBitan
Danas sam uzeo slobodan radi ovih debila i jebivjetara, nedjelju nek se izvlače s onima koji imaju želudac za to.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.