• Keyser Soze
    13.7k
    Ako dobijemo sve do kraja smo prvaci :rofl:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Osječani, lakše malo, sačuvajte nešto i za magarad...
  • IceMan
    3.1k
    Konačno smo navijači svo troje ekipe u nečemu složni a to je - gonite se svi u tri p. mile materine :rofl:
  • Omake
    8.9k
    Bičuj, Bičuj me
    Bičuj HNL!
  • Infinity
    18.6k
    I još kad znam da je moguće da hajduk protiv nas igra za naslov.striko

Za ovo ne postoji matematicka sansa, ali postoji sansa da mi s pobjedom nad njima budemo prvi u tom trenutku.
  • Dudu24
    284
    Kako će nas na jesen sve skupa šamarat Moldavci i ostala buranija
  • Noel
    12k
    Ko god bude prvak ove godine od sramote nebi smio to proslavit.
  • M94
    1.7k
    Ko god bude prvak ove godine od sramote nebi smio to proslavit.Noel

Ja ću pit tjedan dana, za ostale ne znam.
  • don
    13.2k
    realno idućih 45 minuta se odlučuje prvak, hajduk ili Rijeka.
  • KtcGoat
    636
    Pehar kao da je sugav
  • wolfgang14
    2.3k
    realno idućih 45 minuta se odlučuje prvak, hajduk ili Rijeka.don

Ha ja ne znam buraz, teško mi je povjerovat da hajduk može uzeti do kraja više od 4-5 bodova

Untitled.png

Mogu jedino ako rijeka baš jebački kiksa skoro sve utakmice do kraja
  • Sibirski plavac
    5.5k
    To se govorilo i 2017. kad je jedino šampionska Rijeka ličila na momčad a ostala trojka je bila tragikomična, pa smo na kraju imali sva 4 kluba u play offu europskih kvalifikacija, nešto što nam je do dan danas SF za naše klubove.

Možda baš naši budu iznenađenje ljetnih kvalifikacija. Još ako u njima bude netko od trojca Slaven/Istra/ Varaždin, očekujem da se barem neće obrukati protiv nekakvih Zira, Tobola, Kizilzara ili Gzire.
  • Noel
    12k

Gorica Carević Banić su im sigurna 3 boda. Rekao bi i Šibenik zadnje kolo koji ide u drugu ligu.
  • striko
    2.2k
    Sudeći po našem karakteru 3.5 im je najlakša utakmica.
  • don
    13.2k
    hajduk sve derbije uvik odradi dobro. Jedino di bi mogli kiksat je u Gorici, a ako bude bilo potrebno, najbolje da im Mikanović i družina neće pomoć.

Rijeka je kritična ali ako dobiju večeras mogli bi naslov uzet jer će se hajduk samoubit pritiskom na -3 (-4 zbog omjera). Ali neće dobit večeras.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.