• Keyser Soze
    13.2k
    Ako dobijemo sve do kraja smo prvaci :rofl:
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Osječani, lakše malo, sačuvajte nešto i za magarad...
  • IceMan
    2.8k
    Konačno smo navijači svo troje ekipe u nečemu složni a to je - gonite se svi u tri p. mile materine :rofl:
  • Omake
    7.3k
    Bičuj, Bičuj me
    Bičuj HNL!
  • Infinity
    17.9k
    I još kad znam da je moguće da hajduk protiv nas igra za naslov.striko

Za ovo ne postoji matematicka sansa, ali postoji sansa da mi s pobjedom nad njima budemo prvi u tom trenutku.
  • Dudu24
    283
    Kako će nas na jesen sve skupa šamarat Moldavci i ostala buranija
  • Noel
    10.9k
    Ko god bude prvak ove godine od sramote nebi smio to proslavit.
  • M94
    1.7k
    Ko god bude prvak ove godine od sramote nebi smio to proslavit.Noel

Ja ću pit tjedan dana, za ostale ne znam.
  • don
    12.5k
    realno idućih 45 minuta se odlučuje prvak, hajduk ili Rijeka.
  • KtcGoat
    480
    Pehar kao da je sugav
  • wolfgang14
    2.2k
    realno idućih 45 minuta se odlučuje prvak, hajduk ili Rijeka.don

Ha ja ne znam buraz, teško mi je povjerovat da hajduk može uzeti do kraja više od 4-5 bodova

Untitled.png

Mogu jedino ako rijeka baš jebački kiksa skoro sve utakmice do kraja
  • Sibirski plavac
    4.9k
    To se govorilo i 2017. kad je jedino šampionska Rijeka ličila na momčad a ostala trojka je bila tragikomična, pa smo na kraju imali sva 4 kluba u play offu europskih kvalifikacija, nešto što nam je do dan danas SF za naše klubove.

Možda baš naši budu iznenađenje ljetnih kvalifikacija. Još ako u njima bude netko od trojca Slaven/Istra/ Varaždin, očekujem da se barem neće obrukati protiv nekakvih Zira, Tobola, Kizilzara ili Gzire.
  • Noel
    10.9k

Gorica Carević Banić su im sigurna 3 boda. Rekao bi i Šibenik zadnje kolo koji ide u drugu ligu.
  • striko
    2.1k
    Sudeći po našem karakteru 3.5 im je najlakša utakmica.
  • don
    12.5k
    hajduk sve derbije uvik odradi dobro. Jedino di bi mogli kiksat je u Gorici, a ako bude bilo potrebno, najbolje da im Mikanović i družina neće pomoć.

Rijeka je kritična ali ako dobiju večeras mogli bi naslov uzet jer će se hajduk samoubit pritiskom na -3 (-4 zbog omjera). Ali neće dobit večeras.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.