• Kile
    17
    Netko link za rijeku?
    Moze i privatno,hvala
  • Blueshadow86
    3k
    Pa moguće je da ćemo imat isto bodova na kraju.
    I onda ćemo se sjetit, uh da smo bar bod uzeli gorici!?

Ne kužim vaše matematike da je isto bod ili poraz.
    Danko

Poljubim te u čelo pametno.
    To ja cijelo vrijeme trubim, ali ne vrijedi... čuj, isto je 5 kola prije kraja biti na -4 ili na -3... kužim da se popilo pive i svega, ali ove stvari da netko ne razumije, to mi je fascinantno.
    Uglavnom, prvaci svakako nećemo biti. Za nas je prvenstvo definitivno završilo s ovim porazom od Gorice.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Imas pravo. Pretpostavljam da se nitko na to ne obazire jer je jos 5 kola i realno ak ne dobijemo sve do kraja nema sanse. A u tom smislu je realno nebitno bod u ovom slucaju. Ali teoretski bi se mogo dogodit vas scenarij.
  • ŽacZgb
    216
    Bio sam siguran u poraz tovara,a nadao sam se našoj pobjedi,makar minimalnoj. Pa doma protiv Rijeke i u gostima na titu kaj bude,ali ovisimo sami o sebi…
    E pa opet smo po ne znam koji put dobili sami sebe,pristup nikakav,a to je ono najgore. Da smo mi napadali kao protiv Osijeka u gostima kad ni sami nisu znali kak su nas dobili i izgubimo,bar možeš reći - nije išlo. I dalje bi bili tužni,ali više zbog “nesreće”.
    U tekmi koja je bitna za dolazak na -1 prije tekmi rivala,u kojoj dižeš psihički i sebe i navijače ti hodaš po terenu pola tekme. Vidiš da se dobar dio njih ni ne trudi i da sa očima rade presing,žalosno!
    Mi sad i da na neku foru uspijemo roknut i jedne i druge nećemo niš napravit,a još je i Slaven iza dva derbija.
    Koliko god da sam inače optimist,ovo me dotuklo. Sramite se!
  • Oluja
    5.2k
    Srce zeli kiks Rijeke pa da smo i dalje u igri ali razum ne vjeruje da smo sposobni pa zelim da se Rijeka napokon odlijepi i krene po titulu. Ne mogu podnijeti da gledam magarad na tronu. Sto mi nspravise ove nase pickice, za munjaru sam zreo.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Čak mi i ova ekipa koja misli da će Rijeka i Hajduk gubiti bodove iz kola u kolo i nije toliko bizarna, bizarnija mi je ekipa koja nakon punog 31. kola, u kojem je Dinamo dobio u 15 utakmica, a izgubio bodove (remi ili poraz) u 16 utakmica, odnosno više od polovice odigranih utakmica i dalje misli da će Dinamo povezati 5 pobjeda zaredom i uzimati bodove jačim ekipama od Gorice, Istre i Varaždina protiv kojih se prosipali bodove.

Svaka vam čast. Ne znam dal vam zavidim ili vas žalim. Ja sam svoju katarzu doživio večeras, za mene je ova muka gotova i smatram kako je naslov izgubljen i ne želim se uopće dovoditi u stanje euforije. Ne mogu, umoran sam. Isisali su život iz mene.
  • don
    12.5k
    sritno bili.
  • Pacho
    587

I ja citam i ne vjerujem kad krenu s tim...
  • Jay
    1.1k
    Ajde Mađari, danas barem bod i u nedjelju pobjeda.
  • Felip
    434
    Dok smo matematički u igri nije gotovo. I zato se ne slažem s onima koji bi sad gurnuli juniore unutra. Još uvijek je otvoreno 2.mjesto, a ti ćeš se predat jer nisi prvi? Neozbiljno.
  • rakurs
    1k
    Rijeka odlično krenula, dvije stative
  • LA BOMBA
    85
    Dok smo matematički u igri nije gotovo. I zato se ne slažem s onima koji bi sad gurnuli juniore unutra. Još uvijek je otvoreno 2.mjesto, a ti ćeš se predat jer nisi prvi? Neozbiljno.Felip

Da, i ako Rijeka osvoji i ligu i kup onda će 2. mjesto biti vrlo bitno.
  • znajdatevolimja
    297
    Ljudi, dostupno je i prvo mjesto.
  • rokikaciga
    925
    Koji vam je...nemogu se niti mrtav natjerati da navijam za nijednog od Rijeke i Tovarije u prvenstvu.
  • eol12
    688
    Prvaci biti nećemo, ali želim borbu i da porazimo tovare usred Splita da barem malo satisfakcije bude na ovo bolno prizemljenje, a Rijeci sretno, želim ih vidjet ispred tovara kad već mi ne možemo biti prvi. Iako moram iskomentirati da su i tovari barem srčaniji od nas, iako su kvalitetom ocajni, tako da iskreno najmanje smo zaslužili taj naslov od sva tri kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.