• Jos-Optimus
    5.7k
    a gle, znacit ce ako Rijeka odigra x, onda moraju 2 puta izgubiti, a to je konkretno sranje. Razumijem sto govoris, samo je meni polaziste da moramo dobiti sve, a mi nikako :sweat:
  • Zagreb1992
    2.4k

jebali vas tovari više ...daj ih maknute iz glava u pm ..kao da su nam komplekse nabili
  • Jaro
    10.3k
    Ljudi, dostupno je i prvo mjesto.znajdatevolimja

Dinamo nema ni igrace ni trenera koji ga mogu dohvatiti - nazalost, ne igra se jos 5 tekmi protiv Sibenika...
  • rakurs
    1.4k
    Ne vidim kako ova utakmica završava ikako drugačije osim pobjedom Rijeke... Osijek je baš loša ekipa, stvarno ne bi čudilo da i ispadnu
  • Boycie
    2.9k
    Jebena tekma za sad.
  • Felip
    558
    Sad gledajte pristup Rijeke, njima će gol doći jer su gladni i jer idu 100%. Nebo i zemlja u odnosu na nas danas.
  • Medvedgrad
    606
    Treba uvesti neko pravilo da ako klub na prvom mjestu ne skupi određeni minimalni broj bodova (npr. 65) preprosto nema prvaka te godine. Taj klub se jedino kvalificira u kvalifikacije za ligu prvaka zbog tehničkih razloga, a nikome se ne podjeli titule.LA BOMBA

Neka bude pravilo da tko osvoji najviše bodova taj neka bude prvak.
  • Danko
    2.1k

Strateški, puno je manja šteta za klub ako rijeka osvoji.
    Također će biti manja šteta i za moju psihu.
    Naravno da neću sad kupovat šal rijeke , učlanit se i ići navijat za njih ali bit će mi puno lakše ako oni osvoje a nego mitomani s juga pošto mi očito ne možemo.
  • NVKOD
    5.2k
    Potom je dodao: "Kad dođe ljeto, naši će se klubovi veseliti i grliti kad izbore korner u europskim utakmicama, s obzirom na kvalitetu lige."

Prva pametna od Jeličića. Priča se da je liga nikad izjednačenija, a u stvarnosti je jako pala u kvaliteti. Ne znaš tko igra gori nogomet, a znamo da naši klubovi izuzev Dinama ne mogu proći prvo pretkolo bilokojeg europskog natjecanja.

Od nogometa jedino Istra i Slaven igraju nešto, ostalo srednja žalost. Nema španera, sve je to nabijačina pa kaj bude bude...
  • LA BOMBA
    259
    Kako je dobar Toni Fruk.
  • Vratite nam Istok
    552
    Sad gledajte pristup Rijeke, njima će gol doći jer su gladni i jer idu 100%. Nebo i zemlja u odnosu na nas danas.Felip

Ej, pa nemoj tako. Rekao je Sandro da nam je danas samo bila jedna od onih utakmica kad jednostavno nije ušlo, nema šta zamjeriti igračima.
  • Filip 91
    1.6k
    Vodi Osijek!
  • LA BOMBA
    259
    Osijek. :lol:
  • M94
    1.7k
    Znao sam... Koji smo mi idioti.
  • gaTeDZG
    1.5k
    Šta je ovo višeeee?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.