• Jos-Optimus
    5.1k
    a gle, znacit ce ako Rijeka odigra x, onda moraju 2 puta izgubiti, a to je konkretno sranje. Razumijem sto govoris, samo je meni polaziste da moramo dobiti sve, a mi nikako :sweat:
  • Zagreb1992
    2.2k

jebali vas tovari više ...daj ih maknute iz glava u pm ..kao da su nam komplekse nabili
  • Jaro
    9.7k
    Ljudi, dostupno je i prvo mjesto.znajdatevolimja

Dinamo nema ni igrace ni trenera koji ga mogu dohvatiti - nazalost, ne igra se jos 5 tekmi protiv Sibenika...
  • rakurs
    1k
    Ne vidim kako ova utakmica završava ikako drugačije osim pobjedom Rijeke... Osijek je baš loša ekipa, stvarno ne bi čudilo da i ispadnu
  • Boycie
    2.6k
    Jebena tekma za sad.
  • Felip
    434
    Sad gledajte pristup Rijeke, njima će gol doći jer su gladni i jer idu 100%. Nebo i zemlja u odnosu na nas danas.
  • Medvedgrad
    567
    Treba uvesti neko pravilo da ako klub na prvom mjestu ne skupi određeni minimalni broj bodova (npr. 65) preprosto nema prvaka te godine. Taj klub se jedino kvalificira u kvalifikacije za ligu prvaka zbog tehničkih razloga, a nikome se ne podjeli titule.LA BOMBA

Neka bude pravilo da tko osvoji najviše bodova taj neka bude prvak.
  • Danko
    2k

Strateški, puno je manja šteta za klub ako rijeka osvoji.
    Također će biti manja šteta i za moju psihu.
    Naravno da neću sad kupovat šal rijeke , učlanit se i ići navijat za njih ali bit će mi puno lakše ako oni osvoje a nego mitomani s juga pošto mi očito ne možemo.
  • NVKOD
    4.4k
    Potom je dodao: "Kad dođe ljeto, naši će se klubovi veseliti i grliti kad izbore korner u europskim utakmicama, s obzirom na kvalitetu lige."

Prva pametna od Jeličića. Priča se da je liga nikad izjednačenija, a u stvarnosti je jako pala u kvaliteti. Ne znaš tko igra gori nogomet, a znamo da naši klubovi izuzev Dinama ne mogu proći prvo pretkolo bilokojeg europskog natjecanja.

Od nogometa jedino Istra i Slaven igraju nešto, ostalo srednja žalost. Nema španera, sve je to nabijačina pa kaj bude bude...
  • LA BOMBA
    85
    Kako je dobar Toni Fruk.
  • Vratite nam Istok
    526
    Sad gledajte pristup Rijeke, njima će gol doći jer su gladni i jer idu 100%. Nebo i zemlja u odnosu na nas danas.Felip

Ej, pa nemoj tako. Rekao je Sandro da nam je danas samo bila jedna od onih utakmica kad jednostavno nije ušlo, nema šta zamjeriti igračima.
  • Filip 91
    1.4k
    Vodi Osijek!
  • LA BOMBA
    85
    Osijek. :lol:
  • M94
    1.7k
    Znao sam... Koji smo mi idioti.
  • gaTeDZG
    905
    Šta je ovo višeeee?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.