• nemapredaje
    4.8k
    Šteta kaj je Slaven tak loše krenuo u sezonu, ljudi bi komotno mogli bit prvaci
  • Carrasco
    5.9k
    istra igra puno bolji nogomet od slavena
  • NORTE
    14.9k
    Navijam za pobjedu Rijeke danas iz sto milijuna razloga.

Jedan od njih je nabrijanost Osijeka protiv zla jer im ostanak u ligi ovisi o svakom rezultatu...

Nakon ovog poraza dinama kod Gorice (više) nije sigurno da ikoga možemo pobijediti do kraja sezone.
    Ako dinamo uspije pobijediti Rijeku svaka čast, neka onda igrači tako nastave do kraja sezone.
  • Jos-Optimus
    5.1k
    pa isto je i smiješno je da ne razumiješ zašto - sa 3 ili 4 boda smo iza njih, i nikakve razlike nema, baš nikakve, lošiji smo u međusobnom omjeru i 3 boda zaostatka su u biti 4
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Moze kako da nema prvaka ove godine.
  • LA BOMBA
    84
    Treba uvesti neko pravilo da ako klub na prvom mjestu ne skupi određeni minimalni broj bodova (npr. 65) preprosto nema prvaka te godine. Taj klub se jedino kvalificira u kvalifikacije za ligu prvaka zbog tehničkih razloga, a nikome se ne podjeli titule.
  • Blueshadow86
    3k
    sa 3 ili 4 boda smo iza njih, i nikakve razlike nema, baš nikakve.Jos-Optimus

Pa TRENUTNO nema razlike jesmo li 3 ili 4 boda iza njih, al pička mu materina, nije ovo predzadnje kolo pa da je isto bježi li nam hajduk s 3 ili 4 boda. Još je 5 kola do kraja i svaki bod je bitan, pa bi tako bio bitan i taj 1 bod da smo izvukli protiv Gorice, ali mi čak ni za to nismo bili sposobni.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Stari kak ne razmes da je nebitno jer ako zavrsimo na isto bodova kao oni onda su oni prvaci. Znaci 3 je ubiti 4 a 4 je ubiti 5 ali stizat 5 il 4 je ista stvar jer trebas poraz i x.
  • hb1
    66
    Nece brat da skuzi i gotovo
  • NitkoBitan
    25.4k
    Ako Osijek danas remizira na Ruji, Hajduk izgubi u nedjelju, mi pobjedimo sve do kraja, Rijeka izgubi na Poljudu... mi prvaci?
  • Carrasco
    5.9k
    Počet ću navijat za Rijeku, al ne iz razloga da hajduk ne bude prvak nego da više ne čitam ovu psihijatriju nakon utakmice
  • Miro Vugrinec
    7.8k
    Jedina 3 kola od 31 kola u hnl gdje su pobjedu ostvarili Dinamo, Hajduk i Rijeka su 1, 3 i 18. Kolo. To dovoljno govori koliko ove godine velika trojka kiksa.

Trenutni prosjek prvoga na hnl tablici je 1.86 bodova po utakmici sto bi ukoliko tako ostane do kraja značilo 67 bodova. Bodovno najlošiji prvak lige 10 je Dinamo iz sezone 17/18 sa 73 boda, a drugi bodovno najlošiji prvak Dinamo iz sezone 21/22 sa 79 bodova.
    Ovih očekivanih 67 bodova za prvaka bi samo u jednoj od 12 HNL sezona bili dovoljni i za drugo mjesto, a to je sezona 19/20 gdje je Lokomotiva bila druga sa 65 bodova. U skoro 50 posto sezona i treća ekipa hnl je dosegla brojku od 67 bodova.

Iz svega odgledanog ove sezone zaključak mi je da nisu se Belupo, Varaždin, Gorica digli nego smo se MI, Hajduk i Rijeka spustili ka tim klubovima koji su u zadnjih dvije tri godine prodali najbolje igrače.

Tko god da osvoji je najlošiji prvak ikada otkako je hnl.
  • Orc123
    11.3k
    Gonzalo Garsija mora biti novi trener Dinama jer Istra igra daleko najljepsi nogomet u Hrvatskoj! Covjek pobjedio u vise derbija ove sezone nego nasa 4 trenera koja su se izredala ove sezone.

Covjek je toliko mlad i toliko ogroman talent!
    Ali.......gotovo sam siguran da nece postat trenerom Dinama u novoj sezoni, zasto? ne bih znao...

Covjek je dosao u Istru na zimu, preokrenuo ekipu i stil nogometa na glavcke!
  • Danko
    2k

Pa moguće je da ćemo imat isto bodova na kraju.
    I onda ćemo se sjetit, uh da smo bar bod uzeli gorici!?

Ne kužim vaše matematike da je isto bod ili poraz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.