• Danko
    2k
    Pogledao sad gol gorice, reakcija ovog momka, kako prati napadača, je sramotna, bernauer je Beckenbauer za ovog šminkera.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Još jedan u nizu igrača koji u Rijeci rasturaju, a u Dinamu kao da zaborave igrat nogomet... Čudan fenomen, koji se ponavlja već dugo dugo kod igrača koji nam dođu iz Rijeke
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Nije cudan fenomen nego stil igre, pritisak itd. Mi smo doveli Cordobu i Hoxhu da igraju na malom prostoru. Hoxha je nesto isporucio davno, na proljece apsolutno nista. Stavi ga opet u Slaven nek potrosi 30 lopti po utakmici i imat ce solidnu statistiku, ista prica sa Segom u Hajduku.
    Najveci klubovi trose gomilu love na stopere jer napadaju i stoje visoko, to je specifican stil igre. Medutim, jedini debili koji misle da mogu bez zadnjeg veznog su oni koji su Maksimir napustili, nadam se da se takva greska nece ponovit.
    Galesica ne bi sudio po ovoj polusezoni, ekipu treba provjetrit, poslozit, uigrat pa cemo onda bit pametniji. Otpisivat mladog stopera jer igramo to sto igramo...
  • ElDorado
    3.2k
    I jos igra bespotrebno navlijevoj strani da bi se Riletu otvorilo mjesto umjesto da ga se upari s Torrenteom
  • Crni86
    9.6k
    Covjek u rijeci ispred sebe ima dva pitbulla selahija i petrovica, a kod nas je ispred obrane autoput. Neki kao da ne prate dinamo zadnje dvije sezone i ne vidi kljucni problem ove momcadi.
  • Danko
    2k
    Sve to stoji ali svejedno moraš dati 100% a ne trčkarat ko da ti se neda.
  • Progressive overload
    204
    Inače ne serem po našim igračima i neću ni sad. Ali da je ovako Mmaee reagirao njegova tema bi gorila. Po meni je bio jedan od boljih na utakmici do greške. Nažalost pokupio je mindset momčadi a ona nije trenutno na razini koja zadovoljava naše navijače.
  • Paggini
    45.4k
    Pa nezz sta je danas sjebao kod gola iskreno, jbg ovaj ga je pretrcao do lopte, ali iluzorno je ocekivati da je obrambeni brži od napadača/krila, ali nije ga ostavio u magli i izletio sam 1 na 1.

Zatvorio mu je prilaz golu, možda je mogao stajati bliže i ući u njega ali onda riskira da ispadne a iza nema nikoga.

Ne mislim da je reakcija bila briljantna, ali korektno je sve odradio po meni. Da je Ristovski to očistio kako je i trebao, ne bi sad ni spominjali ovo

Edit: i da se napomene briljantno iskakanje kod jedne povratne lopte gorice, kad sam ju već vidio u golu, lik je pročitao smjer dodavanja i fkt jebeno očistio situaciju.
  • Orc123
    11.3k
    Kod dolaska Galesica rekao sam da nisam razocaran ali nisam ni odusevljen....docekalo ga se kao da je Sergio Ramos i da je rjesenje za sve nase probleme a to nije bas tako.....decko ima isto tako problema braniti na sirokom prostoru, bas kao i vecina nasih stopera...opcenito takvog stopera je tesko nac...jedino ktc ima tu kvalitetu ali on je pak s tehnikom na Vi a i godine ga stigle. Josip Sutalo je prica za sebe a sve sam vise dojma da bi povukao za HNL Bartola Franjica na poziciju stopera jer on bi bio idealan za hnl, a za Europu bi tu stavio Torrentea koji pozicijski i u duelu, kako u zraku tako i na zemlji je nas najbolji stoper....

Galesic je dobar stoper, nas najkompletniji stoper ali ne vrijedi onih 4-5 mil eura koliko ce na kraju ispast transfer. kompletniji je od Torrentea ali nije razina da bi se od njega napravio novi KTC ili J. Sutalo sto ne znaci da nema mjesta u Dinamu.
    Definitivno ima mjesta u Dinamu za njega samo je meni bio totalno bezvezan hayp oko njega jer kao sto sam pisao i prije, jedno je nositi dres Rijeke ili nekog drugog hnl kluba i dres Dinama. To se vec pokazalo u brdo slucaja!

Za mene je Koski iz Istre najkompletniji hnl stoper koji bi bio definitivno jeftiniji od transfera Galesica a to je prototip pravog modernog stopera!
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.