• javolimtebejako
    2.2k
    dok je bila liga prvaka je dobio 200 tisuca lajkova na 433 instagramu, njemu dobro
  • GOAT
    2.5k
    Gnjusne uvrede :lol:
  • miro
    6.3k
    Odigrao je loše, ali na kraju tekme one uvrede koje su mu sa Zapada vikali....mene je bilo sram, ne znam tko je odgajao te ljude
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Uf, kad se sjetim kako mu je lani "visio poziv na Euro" zbog Jakira kako su stručnjaci ovdje apokaliptično najavljivali (na Euro je otišao i osporavani Hoxha) :rofl: :rofl: :rofl:

Zbog koga (kad bi Eura bilo) neće na Euro ove godine???
  • Cif
    324
    nije odigrao loše ovu utakmicu od lige prvaka igra loše.Boli ga k...c za HNL.Ak mu smetaju uvrede nek se ostavi nogometa
  • Mihaljević
    12.5k
    Nakon svakog kiksa najviše najebe Baturina...
  • Benito
    1.2k
    a kaj se čudiš jedno je davat kritike ali ovo je dno dna, to je neodgojena frustrirana stoka...ništa drugo
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Ne znam kaj pojedinci očekuju, pa normalno da će najviše biti kritizirani Baturina i npr. Pjaca za koje se očekuje da nose ovu momčad, a ne sjećam se kada je jedan od njih zadnji put riješio utakmicu. Protiv Milana lete, a kad se gubi od Gorice ili Istre nema ih nigdje.

Ako se njih najviše uzdiže kad riješe Milan, zar nije najlogičnije da su oni pod povećalom kad ih nema ni nacrtanih cijelu polusezonu? Pa valjda se očekuje da nas iz te krize izvuče Baturina, a ne Mbuku.
  • Vedraca
    126
    Sto se tice Uvreda to Nije ljepo apsolutno se slazem.....da je ozbiljnu i zestoku Kritiku zasluzio to DA!!! Igra uzasno! Nema sut, Nema trke, Nema igre od njega nikakve! On je ipak 10-ka Ali proigravanja i dodavanja Su Mu 0. Zapravo je propo ako cemo realno Ove godine. Grozno izgleda na Terenu! I ozbiljno se bojim se za njegovu Karieru
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Nadam se da se nisi umorio Batistuta,tvoje noge su nam zlata vrijedne. Cim se prva kap znoja pojavi ti nemoj dalje igrati,da se ne prehladis…
  • mosad
    1.1k
    Hoffenheim
  • Crni86
    9.6k
    Ja sam nezadovoljan, ljut sam na njega, razocaran sam. Ali bilo kakve uvrede radi faking nogometa i to vlastitih igraca su besmislene, a pogotovo te koje idu kao od “civiliziranijih” tribina. Odvratno.
  • njurci10
    74
    Jel ima ko neku statistiku?
    Koliko se iz njegovih izgubljenih lopti dobilo golova?
    Imam dojam da je dosta, ali opet možda me mozak vara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.