• NVKOD
    14.1k

Ne bih se previše zaletavao, i Rijeka i tovari igraju još kod Gorice u gostima. Siguran sam da će i jedni i drugi prosipati bod(ove) u Velikoj Gorici. Gorica tvrd orah.

Tradicionalno teško gostovanje za bilo koga... evo Istra našamara nas, Rijeku i tovare, a u međuvremenu izgube od Gorice nakon 2-0 vodstva.
  • fakin
    6.8k
    Nema jebene sanse da Rijeka kiksa u 5 kola 3 utakmice. Igraju doma protiv slavena i gorice. Vani protiv zadnjeg sibenika, raspalih tovara i ne znam kaj da za nas kazem.

Realno ak danas dobiju prvaci su. Nadam se da nece
  • ElDorado
    15.6k
    Ak zgube od nas opet su potencijalno izjednaceni s tovarima a idu im u goste?! Kak moze bit realno dasu prvaci?
  • kajjaznam
    536
    Ma nek ide sve u 3pm, kak oni mogu dan razjebati.
    Zvone 1.6. uzmi batinu i lupaj Zvone, samo lupaj
  • fakin
    6.8k
    Prije cemo mi biti prvaci nego tovari.
  • rokikaciga
    18.7k
    Gorica ima 3 pobjede u nizu, kad je to dinamo imao zadnji put? — Rile

Dvije utakmice prije nego su Jakiru dali pedalu...on ih je nanizao 6 ako se ne varam
  • Rile
    208

Znači u 8/2024.

I sad neke budale, uključujući mene, kalkuliraju kaj će bit ak dinamo pobjedi 5 preostalih utakmica

Nek se nitko ne uvrijedi al dajte najte...
  • rokikaciga
    18.7k
    Ja i dalje vjerujem. Glup sam. Retardiran sam. Poremećen sam. Priznajem. Ali i dalje vjerujem. Poraz od Gorice mi je razjebao cijeli ovaj lijepi sunčani dan...ali ja i dalje vjerujem. Glup sam.
  • Rile
    208

Prijatelju, razumijem te, nažalost.
    Al nije to zdravo
  • rokikaciga
    18.7k
    Ne pušim, ne drogiram se. U ovim godinama se više niti ne kurvam. Ako me nešto treba otjerati u grob onda neka to bude Dinamo. :lol:
  • Rile
    208

Niš, ak si protiv rijeke na SD, javi se na PM i platim cugu
  • Fan
    2.9k
    najjaci ste mi vi koji hrackate na svaki drek. Jesu ukrali? Nisu. Jesu lagali? Nisu. Cega me ima bit sram? Lose igre? Losa igra je sramota?

Nikad u zivotu me nece biti sramota kluba za koji navijam i koji je napokon nas. Samo cekate da hracnete, isti ti koji su ih dizali nakon pobjeda u sibeniku i protiv osijeka. Igrace nek je sramota.

Jedno je konstruktivna kritika, drugo je pisanje i kenjanje po klubu za koji kak ti navijate.
    — Crni86

Ja osobno ne "hračkam na svaki drek" niti sam nešto pretjerano uzdizao ekipu nakon ove dvije pobjede. Ali hračkam na sve loše što je neobjašnjivo, a tako i treba biti da se s vremenom ne desi potpuni raspad kluba.
    Ako sam mogo hračkat po onom krimosu za svakakve stvari, onda mogu i sad.
    Da, loša igra CIJELU SEZONU, sa xx puta većim budžetom od svih, je sramota. Ogromna. I onaj koji nije ovu sezonu i tužan i ljut i bijesan i ne osjeća sram, taj nije Dinamovac za mene.
    Hoćeš konstruktivnu kritiku, iskrenu? Treba potjerat više od pola ekipe i stručne stožere, mnogo ljudi koji su krojili ovu sportsku politiku (nije vjerojatno da je jedan čovjek odgovoran za ovu splačinu) i krenut skoro pa od 0. Nadam se da Boban vidi koliko posla ima jer deinitivno nema lak zadatak riješit se ovolikog odrona u relativno kratkom vremenu.

EDIT: Jedino što bih rekao da je jadnije trenutno od nas su oni koji navijaju za to da Dinamo pusti Rijeci za vikend. I da se radi o tome da Hajduk zbog toga uzme naslov, nikad ne bih mogao navijati protiv Dinama, koliko god sam i ljut i razočaran i tužan. E, oni nek se srame najviše od svih.
  • El Madrigal
    979
    Eto ga na i Rijeka gubi.
  • M94
    2.9k
    Nema jebene sanse da Rijeka kiksa u 5 kola 3 utakmice. Igraju doma protiv slavena i gorice. Vani protiv zadnjeg sibenika, raspalih tovara i ne znam kaj da za nas kazem.

Realno ak danas dobiju prvaci su. Nadam se da nece
    — fakin

Prika, daj piši ovako svako kolo, jer svaki put Rijeka popuši utakmicu, a po tvom nema šanse da kiksaju.
    Ovako si i prošlo kolo pisao. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.