• Pacho
    588

A slusali smo da je Kule bolji :lol:
  • Paggini
    45.4k
    Potpisujem odmah.Mathiasovi Chageri

Da je Daliban dobio permu zbog mišljenja, onda da, ali jebiga kad popiješ sedmi, osmi ban zbog vrijeđanja, jbg. Drag je i meni bio, ali jbg
  • hardek
    4.4k
    Ili daš 2 milje za Cordobu, 2 za Kangu i milju za Belcara. Cordoba nestao sa lica zemlje, Belcar skuplja lopte sa Kačavendom a Kanga Kuletu spušta hlačice.

Da se napravit s 5 milja nešto posla ali s obzirom na povijest naših tranafera teško je bit optimističan :lol:
  • Krizy
    54.7k
    Korisnik; Daliban
    Razlog; Osmi ban na svim profilima, dva puta mu je rečeno da je sljedeći ban trajni i opet nastavlja. Ovo mu je, ako se ne varam, četvrti profil na Zoni (Ban, Banana, Banana 2, Daliban) i ne vidim kako će se promijeniti. Dali smo mu i previše prilika, mislim da je rijetko tko preživio toliko banova, a rekorder je i po broju profila s kojih je pisao na forumu. Baniran od strane pet različitih moderatora.
    Trajanje bana; Trajni ban.
    Krizy

Taj više neće pisati na Zoni.
  • Noel
    10.9k

Ja mislim da on trenutno ima jedan ako ne i više aktivnih profila na zoni.
  • mrgud
    413
    Gledam ovu Istru,stavi u tu momčad Stojkovića,Baturinu pokorili bi ligu
  • ElDorado
    3.2k
    pogotovo s Baturinom koji dodaje iz petog dodira
  • emilperska
    9.7k
    Marko Marić i Velimir Zajec grobari naših kratkoročnih, srednjoročnih i dugoročnih sportskih ambicija..

Hvala Predsjedniče, pokazao si izuzetnu veličinu kad si se vratio iz Grčke. Nadam se da si danas crvenio bar malo u loži dok si sjedio okruzen s izvršnjacima, ljudima iz svog ureda, Uprave itd.

Nadam se da ti je bar malo neugodno što si nam svima napravio..
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Da je Daliban dobio permu zbog mišljenja, onda da, ali jebiga kad popiješ sedmi, osmi ban zbog vrijeđanja, jbg.Paggini

Ma jasno, sve ok, nema tu prigovora. Samo, stari moj, da me ekipa prca na svako slovo koje napišem i perfidno mi se ruga po cijele dane i ja bi se nekome spomenuo oca i majke.

Samo kažem da je lik bio u pravu sa 90% stvari koje je napisao, a dat ću si truda pa ispratiti sve one silne igrače koje je predložio u Scout zoni. Baš me zanima hoće bit šta od njih.
  • Pacho
    588

Bas to. Dozvoljavalo se da ga hrpa ljudi jebe za svaki upis (iako je bio u pravu), a onda ako reagira on dobije ban.
  • Paggini
    45.4k
    Dozvoljavalo se da ga hrpa ljudi jebe za svaki upis (Pacho

Dozvoljava se puno ljudi puno toga, ako nisi primjetio, tko god je njega vrijeđao, popio je ban. Kao što je i on popio za vrijeđanje.

To što se njega šmeka je dosta selektivno gledanie
  • Pacho
    588

Ma ok, ali da se bilo kome od nas nakaci par likova sa sarkasticnim odgovorima na gotovo svaki upis, vjerojatno bi svi vec nekoga poslali u kurac.
  • Paggini
    45.4k
    vjerojatno bi svi vec nekoga poslali u kurac.Pacho

A i to je istina eh, jbg.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Od prvih 11 protiv Gorice jedini stranac RPG i bio vjerojatno u top 3 igraca, o cemu mi pricamo... Pa cak i ovi stranci koji su usli pokazali vise zivota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.