• Pacho
    21.3k

A slusali smo da je Kule bolji :lol:
  • Paggini
    99.5k
    Potpisujem odmah. — Mathiasovi Chageri

Da je Daliban dobio permu zbog mišljenja, onda da, ali jebiga kad popiješ sedmi, osmi ban zbog vrijeđanja, jbg. Drag je i meni bio, ali jbg
  • hardek
    13.3k
    Ili daš 2 milje za Cordobu, 2 za Kangu i milju za Belcara. Cordoba nestao sa lica zemlje, Belcar skuplja lopte sa Kačavendom a Kanga Kuletu spušta hlačice.

Da se napravit s 5 milja nešto posla ali s obzirom na povijest naših tranafera teško je bit optimističan :lol:
  • Krizy
    76.9k
    Korisnik; Daliban
    Razlog; Osmi ban na svim profilima, dva puta mu je rečeno da je sljedeći ban trajni i opet nastavlja. Ovo mu je, ako se ne varam, četvrti profil na Zoni (Ban, Banana, Banana 2, Daliban) i ne vidim kako će se promijeniti. Dali smo mu i previše prilika, mislim da je rijetko tko preživio toliko banova, a rekorder je i po broju profila s kojih je pisao na forumu. Baniran od strane pet različitih moderatora.
    Trajanje bana; Trajni ban.
    — Krizy

Taj više neće pisati na Zoni.
  • Noel
    25.4k

Ja mislim da on trenutno ima jedan ako ne i više aktivnih profila na zoni.
  • mrgud
    960
    Gledam ovu Istru,stavi u tu momčad Stojkovića,Baturinu pokorili bi ligu
  • ElDorado
    15.2k
    pogotovo s Baturinom koji dodaje iz petog dodira
  • emilperska
    18.8k
    Marko Marić i Velimir Zajec grobari naših kratkoročnih, srednjoročnih i dugoročnih sportskih ambicija..

Hvala Predsjedniče, pokazao si izuzetnu veličinu kad si se vratio iz Grčke. Nadam se da si danas crvenio bar malo u loži dok si sjedio okruzen s izvršnjacima, ljudima iz svog ureda, Uprave itd.

Nadam se da ti je bar malo neugodno što si nam svima napravio..
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Da je Daliban dobio permu zbog mišljenja, onda da, ali jebiga kad popiješ sedmi, osmi ban zbog vrijeđanja, jbg. — Paggini

Ma jasno, sve ok, nema tu prigovora. Samo, stari moj, da me ekipa prca na svako slovo koje napišem i perfidno mi se ruga po cijele dane i ja bi se nekome spomenuo oca i majke.

Samo kažem da je lik bio u pravu sa 90% stvari koje je napisao, a dat ću si truda pa ispratiti sve one silne igrače koje je predložio u Scout zoni. Baš me zanima hoće bit šta od njih.
  • Pacho
    21.3k

Bas to. Dozvoljavalo se da ga hrpa ljudi jebe za svaki upis (iako je bio u pravu), a onda ako reagira on dobije ban.
  • Paggini
    99.5k
    Dozvoljavalo se da ga hrpa ljudi jebe za svaki upis ( — Pacho

Dozvoljava se puno ljudi puno toga, ako nisi primjetio, tko god je njega vrijeđao, popio je ban. Kao što je i on popio za vrijeđanje.

To što se njega šmeka je dosta selektivno gledanie
  • Pacho
    21.3k

Ma ok, ali da se bilo kome od nas nakaci par likova sa sarkasticnim odgovorima na gotovo svaki upis, vjerojatno bi svi vec nekoga poslali u kurac.
  • Paggini
    99.5k
    vjerojatno bi svi vec nekoga poslali u kurac. — Pacho

A i to je istina eh, jbg.
  • NitkoBitan
    39.5k
    Od prvih 11 protiv Gorice jedini stranac RPG i bio vjerojatno u top 3 igraca, o cemu mi pricamo... Pa cak i ovi stranci koji su usli pokazali vise zivota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet