• javolimtebejako
    2.2k
    I ona jedna mrvica mene koja je vjerovala da ce on mozda jednog dana biti igrac je umrla danas kad je napravio onaj faul u napadu. Kakav manjak inteligencije, to se rijetko vidja.Infinity

ko kule kad je napravio onaj faul protiv osijeka u kupu. ostavit jednog od njih dvojice za 3. napadaca i bok
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Majstoru se i na faci vidi da ne kuži ništa. Ah da, prevario sam se, savršen je u pozivanju igrača na pressing iako su oni još savršeniji u ignoriranju. Hvala i tom legendarnom zonaškom mitu, jačem od Cannavarovih navodnih automatizama u prvoj prijateljskoj s Lechom ili s kim smo već igrali.

Čak danas ni njegova participacija nije problem, nije igrao od početka, ali kako reče moj otac, “samo me boli duša jer je u Dinamu kad mu ovu glavu vidim”.

Razumijem čovjeka u potpunosti, vjerojatno se prisjetio nekih sretnijih vremena i doba kad su napadači Dinama bili neki tamo Snješko Cerin ili Mario Mandžo. A rugali smo se i Balabanu….
  • Zg123
    1.6k
    Ne kuzim sta vi ocekujete od nasih napadaca danas konkretno od Kange i Kuleta?? Ljudi postenu loptu dobili nisu svaki ubacaj je isao Banicu u ruke ili u pm, razumio bi pljuvacinu po njima da su imali neke sanse i promasili ali njih dva su danas najmanji problem
  • Enco
    200

Skupa prevara je jer nas košta 850 godišnje, a Kule puno manje, tom logikom je Kule manja prevara :smile:
  • CastAway1986
    2.8k
    slažem se da izgledamo kao da igramo bez napadača tako da s tim možemo završiti raspravu
  • Orc123
    11.3k
    Ako stvarno mislite da je Kanga peoblem ovog Dinama onda mi problema nemamo! Kange nije bilo na jesen pa smo izgledali jednako lose ako ne i losije.....Kanga nije kapacitet za 1. Napadaca Dinama ali u trenutnom kadru 70% kadra nije uopce za Dinamo a kamoli da bude rotacija....i tu ne dijelim na domace ni strance vec na dobre i lose!
  • ElDorado
    3.2k
    Kanga je igrac dubine. A kako mi igramo? Danas jedna jedina dubinska na Kuleta odmah u pocetku. Dalje sve u noge sve u noge i lupanje o zid.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet