• CastAway1986
    2.8k
    Mariceva skupa prevara koje se kao i Mmaea bojim se nećemo tako lako rjesiti
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Čovjek je danas odigrao loše, točnije nije se sastao s loptom, ali fascinantno mi je za vidit kako je opet on skupa prevara, a Kule koji se isto nije sastao s loptom danas nije meta kritika pošto i u njegovoj temi pišeš o Kangi.

Ljudima je očito teško reći da su obojica bili očajni.
  • Crusades
    16k
    Ma Kule je Ronaldo... nije dosao na tekmu danas
  • Orc123
    11.3k
    Hahahhaha ubacaji su ga doslovno promasivali za 10 metara, znaci ocajni ubacaji....likmigrao 20minuta i istina nije se vidio.....ali sto tek onda reci za Kuleta koji odigrao 70 min i ako ne dobi cistu priliku 1 na 1 da zabije on ne postoji na terenu i njegova uloga na terenu je nikakva....

Ali opet, da je malo normalan trener trebao je ostaviti Kuleta u prvih 11 do kraja, zajedno s Kangom i da tako vrsimo pritisak ali ovaj uveo nespremnog Ademija....tako to mora biti ocito....
  • Infinity
    17.9k
    I ona jedna mrvica mene koja je vjerovala da ce on mozda jednog dana biti igrac je umrla danas kad je napravio onaj faul u napadu. Kakav manjak inteligencije, to se rijetko vidja. Covjek bi pomislio da vodimo, pa se covjek nesto sili i pokusava. Napravi faul kojim im daje priliku da ukradu jos par sekundi. Manjak inteligencije i kod igraca Gorice koji nije ostao na zemlji da se previja.

Sva njegova nemoc se mogla vidjeti kroz taj faul. Pokloniti ga nekome, jer sumnjam da ce ga itko platiti.
  • Orc123
    11.3k
    kad bi se mjerio za prolaz nogometni IQ cijeloj momcadi Dinama ne bi ih puno proslo taj test....bas iz tog razloga mi smojesno sto se nakacili opet na Kangu jer je on danas najmanje kriv za ovo sto se dogodilo....
    Svi koji se zalazu da moraju samo domacin igrati dobili su danas lijepu sliku i priliku domaceg Dinama u kojem su igrala samo 2 stranca od kojih Risto vise nije ni stranac i za divno cudno jedini koji danas zasluzuje prolaznu ocjenu je RPG! Bas taj stranac.....a eto domaci Dececi su pokazali kak se borim za Dinamo i koliko ginu za nas grb......

Nadam se novom Dinamu u kojem ce se gledati samo dobei i losi igraci......bez medijske pompe....u kojem ce igrati nasi momci iz skole plus kvaliteta izvana u vidu domacih i stranih igraca koji ce imati jednaki tretman!
  • Jaro
    9.7k
    Ne kuzim rat Kule - Kanga - u svakom trenutku je bolji onaj koji nije trenutno u igri...
  • Infinity
    17.9k
    Boli me k* jel domaci, stranac, zut, bijel, crn, musliman, katolik, boli me k*. Covjek nije za Dinamo i to je vidljivo od prvog dana. To smo znali i prije nego li je dosao, tj. nikad nije ni trebao doci.

To sto je Kule los ne govori da je ovaj dobar. Svi su losi i svo trebaju ici sto dalje od Dinama. Covjek je doveden u teskoj situaciji da bude igrac koji ce nam donijeti bodove za titulu, a dobio nam je onu stvar koja me boli u prvoj recenici ovog posta.

Da se oko njega nisu dizala toliko ocekivanja ne bih se uopce obazirao na njega.
  • Srelee
    60
    Vidljivo je svakom pa i Marku Maricu al zna se koje agencije ide njega i prijatelja Simica vec sam o tome pisao Kanga u Dinamo Simic u cardiff.Vidi svak o cemu se tu radi ko hoce da vidi samo provizije...
  • CastAway1986
    2.8k
    pogledaj koliko nam je bodova i golova donio Kulenovic koliko Kanga možeš i polusezonu gledat samo statistički..Koliko god ga branio nikakve koristi nema od njega
  • BBB ROHOLT
    79
    Djeli li lovu sa Maricem?? Pa samo ćorav covjek će potpisati ovog panja
  • Praskaton
    4.3k
    Kako ja nisam uspio u nogometu pitam se kad ovog vidim
  • Srelee
    60
    normalno da dijeli
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Ja ne branim nikog nego pokušavam reći da je ogromna glupost više ta podjela na klanove Kulenović-Kanga jer je činjenica da niti jedan niti drugi ne daje igrački dovoljno Dinamu. Obojicu vidim u najboljem slučaju kao treću opciju.

Može se gledat statistika i koliko je Kule zabijao, ali ja ne gledam nogomet čisto statistički i činjenica je da Kule ne pridonosi previše igri, isto kao ni Kanga. Mi praktički svaku utakmicu kao da igramo bez napadača, tko god igrao, Kule ili Kanga.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    E moj Willy, taman nakon gola Šibeniku ti umjesto da danas grizeš travu, napraviš apsolutno ništa...
    I dalje mi nije jasno kako je ovaj gospodin uspio zabiti dvoznamenkasti broj golova u Švicarskoj i Belgiji, a kod nas jako slabo, gotovo ništa. :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet