• Dudu 9
    651

:rofl:
    Da sam Ademi umirovio bih se iste sekunde.
  • shameless86
    31
    mozda je mislio a sta ako uspije odigrati bez zamjene
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Dobro je dečki, ovo je vrijeme kad se voli svoj klub i živi za iduću sezonu. Biti će slađe
  • Nolifer
    10.6k
    Novi trener bi im trebao uvesti pravila nova u svlačioni: koga bolikurčina za ovakve tekme i kome je svejedno, taj mjesec nema plaće. Pa da vidimo, kako će se ginuti za Svetinju i ljubiti Dinamov grb na kraju... Ovoj ekipi fali discipline i dobar psihijatar, psihički su toplo - hladno.

Zahvalio bi se nekim igračima na doprinosu, ali moraju shvatiti da je njihovo vrijeme prošlo i da nisu više na tom levelu. Ovo danas je bilo tragično. Jebe mi se za ljepotu igre, ali ako oni nisu u stanju protiv jebene Gorice osigurati sva tri boda, o čemu pričamo?
  • Jaki991
    271
    I jbt daj neka netko sa njima krene raditi malo ozbiljnije pucačke treninge, osim Pjace svi pucaju kao da igraju američki nogomet
  • NitkoBitan
    25.5k
    ŠTA AKO USPIJEMO... uc u konferencijsku ligu.
  • Nolifer
    10.6k

Ma daj, kakva konferencijska s ovim kadrom, buraz, mi trebamo imat automatizme i da se riješavaju utakmice protiv nekih lakših klubova, na kraju krajeva, sami smo protiv sebe najteži protivnik.
  • Olmic
    4.5k
    Problem je sta mi trebamo ozbiljnu rekonstrukciju a pare nemamo
  • Praskaton
    4.3k
    Dobro je dečki, ovo je vrijeme kad se voli svoj klub i živi za iduću sezonu. Biti će slađeJos-Optimus

Stari svaka čast.Da mi je tvoj optimizam bio bih puno bolji čovjek.
  • Pacho
    586
    Jedino pozitivno sto vidim u ovom debaklu je da je ocito da je vrijeme za cistku senatora, a i mnogih drugih. Da su nekako ovo izvukli ih se valjda ne bi rijesili jos par sezona.
  • Peškaman
    6.7k
    Čitava naša sezona i upravljanje našim klubom (sportski sektor) može stati u ovaj grafit u Zagrebu.
    Lutanja, neodgovornost, nerazumijevanje,prebacivanje...
    Nadam se da pola igrača sljedeće sezone neće nositi dres našeg kluba.

70e716cc-7153-48a2-9525-f408e9c4d8e9.png
  • don
    12.5k
    ako nemamo para posli rekordne zarade u LP, svih prodaja igrača ovo lito, neka se komplet klub ugasi skupa sa svim ljudima u tom klubu.
  • Nolifer
    10.6k

Kako nemamo para, a stabilni smo? Gdje su pare onda?
  • masacusec
    5.2k
    Taman doživimo neki bljesak, neki pozitivni impuls, koji je budio kratkotrajni optimizam i onda dodje jebena tekma i nove muke. I opet šamar svim navijačima koji bježe s poslova da bi gledali ove pizde koji si mjesečnom plaćom mogu priuštiti manji stan u Zagrebu.

Zvone, puno te posla čeka, uvjeren sam da si svjestan svega ovoga i da imaš dugoročno rješenje. Potpuni remont momčadi, tjeranje ovih stranaca koje nitko ne proziva, a imaju najveće plaće, al eto oni su stranci pa su zaštićena vrsta. Protiv senatora neću srati jer su svih ovih godina kumovali pozicioniranju Dinama na nogometnoj mapi Europe kao stabilnog i konkurentnog kluba, najjačeg u "regionu".
  • Olmic
    4.5k
    velim ti da nemamo za rekonstrukciju, bez ozbiljnog zaduzenja idemo iskljucivo prema free agent igracima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.