• Benito
    1.2k
    A šta ako uspijemo jebote led veli Ademi. I ozljedi se nakon 20 minuta...
  • don
    12.5k
    i nakon svega toga, ko krene pljeskat igračima na izlasku na teren u subotu, taj za mene nije navijač Dinama već simpatizer.

nema veze, loš si, nije ta sezona, ne može svaka i biti, izgubili bi titulu kad-tad, pripremit se bolje za iduću i to je to. ALI JEBENO ORI TERENOM, ORI i dobit ćeš aplauz kako god završilo. Možeš jebeno doć konkurentima na -1 i stavit ih pod pritisak pod kojim bi pukli, karte za Rijeku bi se prodale u jednom danu, jebeni Boban te gleda iz lože i ti se onako ponašaš na tom istom terenu u krucijalnoj utakmici.
    Kako ih nije jebena sramota pogledat se u ogledalo?

sad bi osobno doša pod Maksimir samo da ih pljunem na izlasku iz busa.
  • Big Daddy
    1.5k
    Po ne znam koji put u ovoj sezoni se pitam JEL OVI UOPCE KAJ TRENIRAJU?! Pogotovo završnicu, udarce, to je samo opleti, samo da ode nekak prema golu, koji vrag?!
  • nemapredaje
    4.8k
    Rasprodati sve osim Stojkovića.

Ovo drugo doslovno sve rasprodati.
  • Thor
    91
    Koji k...se dogadja u toj svlacionici???? Oni danas nisu htjeli igrati nogomet uopce a kamo li se boriti. Izasli su na teren kao na izlet. Na terminu se bolje igra!!! Ovo je ili neki bojkot igraca za koji ne znamo ili koji k...!!!????? :rage:
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Gubitak ove titule će biti lakše "probaviti" samo ako se dese sljedeća 2 scenarija:
    1. jogurt ne bude prvak
    2. na ljeto krene rekonstrukcija nalik na onu 2018. kad je došao Bjelica i nakon koje je stasala povijesna generacija.
  • Kruno
    868
    Treba se sad fokusirati na juniore i sto vise ih forsirati.
  • MarK
    946
    Najviše nam fali klasa u napadu. Igrač koji ima barem poneku osobinu svjetske klase. Npr. Mierez ima snagu, presing i skok igru na takvoj razini. Da smo ga imali siguran sam da ne bi Gorica tako lako obranila milijun kornera i ostalih ubačaja. Ovo što imamo je težak prosjek koji iskoči tu i tamo ali nema tu kontinuiteta koji nam nasušno fali.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Da su umjesto kange doveli čopa ili santinija na jednogodišnji ugovor, imali bi 3-4 boda više. Iskusni i kvalitetni igrači doslovno pred nosom!
  • NitkoBitan
    25.5k
    Mislim da se od danas lakse dise i da se vidi da nisu problem ni treneri ni Uprava nego ovaj beskarakterni balast od igraca koji treba dobrano procesljat ovo ljeto i napravit reset.
  • Chempers
    551
    Jedino što još mogu sjebati ove sezone je sad odigrati 1x protiv Rijeke pa onda ko zadnje pičkice kakve jesu šetkarati po Poljudu i vratiti se sa standardnih 1-0 za domaće. To bi bio šlag na tortu.
  • striko
    2.1k

Pa kako nisi shvatio iz 100 objava zona stručnjaka da Mierez nije za dinamo?

Sramotiš se
  • shameless86
    31
    mozda naši tulipani isto zele doživit najvecu festu na svijetu..nebi se cudio da netko od nasih debila ode na proslavu dole
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Mislim da se od danas lakse dise i da se vidi da nisu problem ni treneri ni Uprava nego ovaj beskarakterni balast od igraca koji treba dobrano procesljat ovo ljeto i napravit reset.NitkoBitan

Gle, ti beskarakterni igrači se nisu sami doveli u klub, senatori se nisu sami raspištoljili do razine letargije...

Cijeli klub snosi odgovornost za ovu SRAMOTNU HNL sezonu.

Protivnici neće osvojiti naslov, dinamo će im ga pokloniti.
  • MarK
    946
    dobro neka mi stručnjaci objasne kako igrač koji ima prosječne fizikalije, prosječnu tehniku, prosječnu igračku inteligenciju može izlučiti iznadprosječan rezultat? Možemo imati i takvih u ekipi ali nama su svi takvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.