• Benito
    1.3k
    A šta ako uspijemo jebote led veli Ademi. I ozljedi se nakon 20 minuta...
  • don
    13.2k
    i nakon svega toga, ko krene pljeskat igračima na izlasku na teren u subotu, taj za mene nije navijač Dinama već simpatizer.

nema veze, loš si, nije ta sezona, ne može svaka i biti, izgubili bi titulu kad-tad, pripremit se bolje za iduću i to je to. ALI JEBENO ORI TERENOM, ORI i dobit ćeš aplauz kako god završilo. Možeš jebeno doć konkurentima na -1 i stavit ih pod pritisak pod kojim bi pukli, karte za Rijeku bi se prodale u jednom danu, jebeni Boban te gleda iz lože i ti se onako ponašaš na tom istom terenu u krucijalnoj utakmici.
    Kako ih nije jebena sramota pogledat se u ogledalo?

sad bi osobno doša pod Maksimir samo da ih pljunem na izlasku iz busa.
  • Big Daddy
    1.5k
    Po ne znam koji put u ovoj sezoni se pitam JEL OVI UOPCE KAJ TRENIRAJU?! Pogotovo završnicu, udarce, to je samo opleti, samo da ode nekak prema golu, koji vrag?!
  • nemapredaje
    5.3k
    Rasprodati sve osim Stojkovića.

Ovo drugo doslovno sve rasprodati.
  • Thor
    231
    Koji k...se dogadja u toj svlacionici???? Oni danas nisu htjeli igrati nogomet uopce a kamo li se boriti. Izasli su na teren kao na izlet. Na terminu se bolje igra!!! Ovo je ili neki bojkot igraca za koji ne znamo ili koji k...!!!????? :rage:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Gubitak ove titule će biti lakše "probaviti" samo ako se dese sljedeća 2 scenarija:
    1. jogurt ne bude prvak
    2. na ljeto krene rekonstrukcija nalik na onu 2018. kad je došao Bjelica i nakon koje je stasala povijesna generacija.
  • Kruno
    950
    Treba se sad fokusirati na juniore i sto vise ih forsirati.
  • MarK
    978
    Najviše nam fali klasa u napadu. Igrač koji ima barem poneku osobinu svjetske klase. Npr. Mierez ima snagu, presing i skok igru na takvoj razini. Da smo ga imali siguran sam da ne bi Gorica tako lako obranila milijun kornera i ostalih ubačaja. Ovo što imamo je težak prosjek koji iskoči tu i tamo ali nema tu kontinuiteta koji nam nasušno fali.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Da su umjesto kange doveli čopa ili santinija na jednogodišnji ugovor, imali bi 3-4 boda više. Iskusni i kvalitetni igrači doslovno pred nosom!
  • NitkoBitan
    27.1k
    Mislim da se od danas lakse dise i da se vidi da nisu problem ni treneri ni Uprava nego ovaj beskarakterni balast od igraca koji treba dobrano procesljat ovo ljeto i napravit reset.
  • Chempers
    680
    Jedino što još mogu sjebati ove sezone je sad odigrati 1x protiv Rijeke pa onda ko zadnje pičkice kakve jesu šetkarati po Poljudu i vratiti se sa standardnih 1-0 za domaće. To bi bio šlag na tortu.
  • striko
    2.2k

Pa kako nisi shvatio iz 100 objava zona stručnjaka da Mierez nije za dinamo?

Sramotiš se
  • shameless86
    278
    mozda naši tulipani isto zele doživit najvecu festu na svijetu..nebi se cudio da netko od nasih debila ode na proslavu dole
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Mislim da se od danas lakse dise i da se vidi da nisu problem ni treneri ni Uprava nego ovaj beskarakterni balast od igraca koji treba dobrano procesljat ovo ljeto i napravit reset.NitkoBitan

Gle, ti beskarakterni igrači se nisu sami doveli u klub, senatori se nisu sami raspištoljili do razine letargije...

Cijeli klub snosi odgovornost za ovu SRAMOTNU HNL sezonu.

Protivnici neće osvojiti naslov, dinamo će im ga pokloniti.
  • MarK
    978
    dobro neka mi stručnjaci objasne kako igrač koji ima prosječne fizikalije, prosječnu tehniku, prosječnu igračku inteligenciju može izlučiti iznadprosječan rezultat? Možemo imati i takvih u ekipi ali nama su svi takvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.