• Srelee
    68
    Grobar ti je Marko Maric,Velimir Zajeca i ostala ekipa sto ih je dovela i dala im ugovore koje nikad u zivotu nisi mogli ni zamislit da ce im neko ponudit pa sto onda ne bi dosli.Neka cuju i skupstina i Uprava....
  • Pacho
    594
    Vafl i tko god da mu je drzao ljestve
  • Orc123
    11.3k
    steta da nema vise Maxa jer bi imali jos jednu zrtvu...sad su to Kanga i Mbuku....sutra ocekujem naslov u novinama kako su stranci opet krivi za sve....
  • Srelee
    68
    Drzali su se oni svi skupa tu malo ih je postenih i realnih,ali oni vole Dinamo oni su demokrate a masa pusi te populisticke price.Dok jedan ide u Grcku drugi na Maldive Dinamo se bruka na svakom koraku.Nek sad objavljiva @popcorn ko prosle godine na instagramu tek je pocelo tih je nesto u zadnje vrijeme.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Dinamovi senatori. Kasnije navecer ide analiza.
  • Navijač Dinama
    9.7k
    Dovedena su upitanj pojacanja, i to je neupitno.
    Ali sada je valjda svima jasno da dinamo nije ovakav zbog Mbukua, Cordobe, Kange ili Bernauera, nego zbog onih drugih
    jedan u nizu

Apsolutno, ne branim igrači, pa ja sam ih kritizirao nakon Mimhena kad smo izgubili pa Istra(2:2, Bjelica) od tada ja pričam o pristupu i nonšalanciji.......

Drugo. Netko je i doveo te nabrojane strance, nije se riješio i napravio sječu senatora ko Real Madrid što odapne jednog Cassillasa, Ramosa, Pepea, Varanea,Casemira itd itd.... pa smo ih uzdizali i pravili superzvijezde od svih njih, a roster nam je zapravo k...... netko je i smjenio 3 trenera, SD, od Marića do Dabca prošlo 2.mjeseca, doveli bez SD-a dva igrača, a cijelo ljeto se Marić-IO(sportski sektor) natezali međusobno, šapunjali se i izgađali možda kakvim kombinacijama i menadžerskim ovim i onim....

Naravno da su apsolutno grobari ovi što su davali blagoslove i radili sve te glupe smjene i dovodili te igrače i držali i napravili ovaj roster sa ovim precjenjenim zvjezdicama od 30 milja....
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Mirko Maric nas je svojim genijalnim kupovinama doveo do toga da nam Kanga mjenja Kulenovica?!?!?, da nam Ristovski igra stopera, Franjic lijevog beka.

Mirku Maricu i onome tko ga je doveo bi zabranio dolazak na utakmice Dinama dok god igraju igraci koje je on doveo.
  • Srelee
    68
    @Pop cornPocni sastavljat predsjedniku priopcenje trebat ce mu po ko zna koji put ove godine..
  • Krizy
    54.7k

Valjda 99% foruma trenutno vrijeđa 95% rostera, sve igrače osim četvorice, od kojih su dva stranci.
    I ti, naravno, opet po istom.

Jebeno bolesno.
  • NORTE
    14.9k
    Jedna lijepa lekcija za buducnost o tome sto se dogodi kad se netko postavi iznad kluba…Bosna86

Prozvat ću opet Zeku jer moj dojam je da je za Marićevo orgijanje itekako on odgovoran.
    U to uključujem i smjenu Bjelice prije prijelaznog roka.

Igrači sramota, ali Marić je imao dva prijelazna roka.
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Mirko MaricStr1nger Bell

Kaj je Mirko Marić završio igračku karijeru i postao naš novi SD?
  • Str1nger Bell
    1.9k

Ma lud sam, moj grijeh.

Mozda bi Mirko bolje odabrao od Marka.
  • Hrvatski Gradjanski
    91

Ti stvarno iz nekog čudnog razloga opterećen konstantnim branjenjem stranaca.

Koji uopće nisu dežurni Pedro. Već se kritizira one koji zaslužuju. Od senatora, Baturine pa do nekih stranaca.
  • Progressive overload
    204
    inače ne vrijeđam, ali naliži mi se jaja spominjan Petkovića u ovoj sezoni. Čovjek je ozlijeđen, a za crnu kroniku dal' je on kriv?
    Ako je uopće to istina, ali naravno najlakše je pljunuti. Tako ću i ja tebe: može čovjek iz Bosne ali ne može Bosna iz čovjeka.
  • DiddyGuela
    3.2k
    Svi sa liste "Dinamovo Proljece" koji su obmanuli javnost i birace postavljanjem Zajeca na vrh liste. Udarili su nisko, najnize - na emocije i tako se u maniri top uhljeba utrpali na Dinamovu sisu bez ikakvog znanja kako voditi nogometni klub. Rezultate toga ubiremo ove sezone.

Na njihovu srecu pojavio se novi spasitelj - Zvonimir Boban i tako im udahnuo novi zivot i smisao postojanja. Sada se ponovno mogu sakriti iza jos jedne legende i parazitirati barem godinu dana, lupati prazne parole i tapsati se po ramenima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.