• NVKOD
    4.4k
    Najgore mi je od svega kaj duboko u sebi misliš da budu oni to izgurali, ostvarili niz pobjeda i onda lupi pljuska realnosti i vidimo da imamo skupinu preplaćenih zvjezdica koji biraju utakmice i gdje igrači vode kolo unutar svlačionice.

Također, ljudi uzimaju godišnje, odlaze ranije iz škola, fakulteta i poslova da dođu pratiti Dinamo i onda dobiju ovakvo "zalaganje" i "požrtvnovnost" na terenu. Ima li itko obraza u ovoj ekipi da prizna i da nas prestanu zavaravati da su treneri krivi, već oni sami.

Sramotno, ali baš sramotno izdanje u Gorici. Ne želim čuti izlike da je vani bilo pretoplo, da teren ne valja, da je sunce išlo u oči. Ne zanima me. Za ovakve izvedbe bi se skidalo s plaće i trčali krugovi oko stadiona dok se netko ne ispovraća i onda sve ispočetka.

Imaju najbolje uvjete u državi, najveće plaće, ljude koji ih prate gdje god igrali i onda pružati ovakvu igru? Nikad više mi ne bi igrao u Dinamu.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Pozivam onog tehnika Hajduka, Stipu Badrova, da, u slučaju da njegovi ne uspiju osvojiti titulu pokraj ovakvog Dinama, izgasi vodu, prekine struju i zatvori vrata Poljuda i akademije Luka Kaliterna.

Rijeci ipak neću “zamjeriti” ako ne uspiju, jer su prodali tri krucijalna igrača i ovo što rade je maksimum maksimuma. Da nisu, bježali bi i jednim i drugim jadnicima na 10-12 bodova.

Sramotno i ispod svake razine. Hvala vam jer ste ogadili narodu klub i ljubite stope Bobanu zbog kojeg će gro nas bolesnika i dalje imati kakvu takvu vjeru na ljeto i zaboraviti i da postojite. U protivnom bih bio zabrinut za vaše zdravlje i sigurnost.
  • OsamŠest
    4.8k
    imate "sve": pare, cajke, kurvetine,
    a igrate ko pičketine!

Očajna sezona i jako sam zadovoljan što titula prvaka neće otići u Maksimir.
    Tužan sam zbog svih nas istinskih navijača, ali sretan sam jer ova skupina beskičmenjaka ne zaslužuje slaviti.
    Nekoliko sezona unazad krpali su se svi skupa na leđima Petkovića, a sada je jasno da je cijela sportska politika zadnjih godina totalno promašena.

Velika sreća je dolazak Bobana koji je sigurno toga svjestan.
    Gubitak naslova može donijeti ono najbolje - remont i čistku najgore momčadi u novijoj povijesti kluba. Prilika u slabijem euro natjecanju za dodatno skupljanje koeficijenta. Stvaranje nove jake momčadi i kvalitetne igre sa novim trenerom i vratiti titulu gdje joj je mjesto.

Uz Dinamo zauvijek, uz preplaćene pičke nikada!

Hvala vam na gubitku živaca, čitamo se iduće sezone u sezoni iz snova!
  • Toot
    257
    Jedna stvar je definitivno jasna: najveci problem ovog Dinama nisu ni Zeko, ni uprava, ni Dinamovo proljeće, ni Cannavaro, ni Bjelica, ni Jakirović, pa čak ni Marić - iako je on s razlogom potjeran.

Najveći problem ovog Dinama su ovi igrači. Ne oni koje je Maric doveo, svi skupa. Od senatora koji su najodgovorniji, zvijezda poput Sučića i Baturine, Maricevih pojacanja, onih koji su tu vec koju godinu… svi oni su pokazali i u ovoj i u proslim sezonama da itekako mogu kad hoce i kad im je stalo. Ne može me nitko uvjeriti da je ovo danas bila igra 11 igrača Dinama kojima je zaista stalo da budu prvaci.

Sramotno. Posve sramotno.
  • Felip
    433
    Potpis od prvog do zadnjeg slova.
  • vlatkomarkovic
    829
    pa čak ni MarićToot

Eh, mislim da on ipak ide u koš s igračima. Mislim ja sam branio Senatore, al sad više nemrem braniti nikoga, slažem se s ovime, Zvone čeka te pun kurac posla.
  • Chempers
    551
    Sad nagraditi ove fenomenalne momke pljeskom, skandiranjem i sveopcom pozitivom u nedjelju. Tko to ne napravi nije dinamovac. Naravno, nemoj slučajno da netko nešto negativno napiše i na forumu.
  • dinon7
    1.5k
    Tjeraj sve ove zvijezde iz Dinama. Sve
  • jedan u nizu
    12.8k
    Molio bih sve da pogledaju snimku utakmice, zadnjih 10ak minuta.
    Pogledajte utakmicu, ali nemojte pratiti loptu, nemojte pratiti igraca koji ima loptu.
    Pratite sve ostale igrace dinama.

Kada to pogledate, recite mi da li su to igraci kojima se igra nogomet i koji zele pobijediti.

U jebenoj sudackoj nadoknadi, kada trebamo gristi travu, oni stoje na mjestu i cekaju loptu u nogu ili silazak duha svetoga na teren,

Govorim o ovome vec godinu dana. U kojem god trenutku, u kojoj god akciji, nitko nema zelju, trku, nitko se ne otkriva, nitko ne razvlaci protivnicku obranu, nitko se ne nudi lopti.

Pocevsi od najautoritetnijih igraca, pa sve sve preslika na one druge.
    Cak i oni koji bi eventualno htjeli nesto, prestanu gristi jer nitko drugi ne grize i nitko drugi nema zelju nikakvu.

Nama treba trener koji ce nakon ovakve utakmice, a do sada ih je bilo preko 30 ove godine, posjesti igrace, pustiti im snimku i najebati se matere svakome od njih.
    I onda sljedecu tekmu ubaciti 11 juniora, ali doslovno 11 juniora i reci ovima da ce tako biti svaki put kada budu igrali takvu igru.

Neshvatljivo mi je da vec 4 trenera ove sezone nema nikakav autoritet nad igracima i nitko nece poslati na klupu nikoga, niti jednog jedinog igraca.

Koji god trener da dode, da doe Mourinho, Ancelotii, Conte, Guardiola ili Klopp, rijesio bih se svih igraca i dao bih im odrijesene ruke da slazu momcad od nule, doslovno sa rosterom od 5 igraca, pa nek igraju sa juniorima, i neka grade ekipu 5 godina ako treba.
  • Blueshadow86
    3k
    Sve potjerat. Ostavit samo Stojkovića, RPG-a, KTC-a i Galešića. Ostali, svi van iz kluba naglavačke.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Znate što ću ja vama reći?

Ova momčad zaslužuje neuspjeh, zajedno s ljudima koji su je slagali i držali na okupu! Realno, nakon svih šamara, bilo bi tragično da ova jadna nakupina polurekreativaca osvoji bilo što!

Da su ove sezone, u dva prijelazna roka, dovedena 4 klasna igrača, samo za lovu koju su isplatili trenerima za otpremnine, dinamo bi (uvjeren sam) izgledao znatno bolje!

Što reći o momčadi koja je ove sezone odigrala 4 utakmice sa goricom, u te 4 utakmice ta ista gorica im je 7 (sedam) puta puknula u okvir gola i zabila 5 (pet) golova?!?! Postoji li takav slučaj u povijesti nogometa? Kolika je to razina nesposobnosti, smotanosti, neuigranosti, nediscipline, taktičke neodgovornosti, bolikurčine?

Ljudi moji, 5 golova iz 7 udaraca u okvir gola je loše čak i da su penali u pitanju!

Nakon ove utakmice doslovno treba potjerati 80% igrača, uključujući i kompletan trenerski stožer.

Momčad popuniti juniorima i probati iskristalizirati par korisnih mladih igrača za sljedeću sezonu, sve ostalo jednostavno nema smisla. Čisti gubitak vremena...

Konstantno im se pruža prilika, oni svaku put zatrokiraju. Pazite koju priliku su imali danas, zubima bi unio loptu u gol toj usranoj gorici ili bi umro na tom terenu.
  • dis
    52
    Red je da se uvedu i novčane kazne za ovakve sramote predstave, ako mogu dobijati ogromne premije za ligu prvaka bilo bi pošteno da imaju i kazne za ovo.
  • K3p
    244
    Ma čim sam vidio mišića da se vucara i izbjegava loptu znao sam da će ovo biti kilavo. I neka je ovo završilo tako da su nam otvorili oči. Senatori više nisu gladni i spremni su odlazak...
  • Pacho
    586
    Nadam se da vise necemo citati kurcologije o tome kako nam trebaju domaci igraci koji se bore za dres, a ne stranci.
  • mosad
    1.1k
    A ŠTA AKO KURAC
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.