• Giovanni86
    174
    Luka Stojkovic neka im bude primjer svima kako se gine na terenu !
  • VedranMlikota
    6
    A ŠTA AKO USPIJEMO?????
  • bobanzg
    3
    Njaplaćenija ekipa u povijesti kluba - 9 (!?!) poraza u sezoni.Skoro trećinu utakmica izgubljeno. Samo im vi ližite jaja i dodvoravajte im se.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.1k
    Jebeno sam razočaran...
    Sve ih potjerati na bus 268 za ZG pa pješke na stadion trčati krugove
  • Boysica
    763
    Pune oči suza jebem ti ... nisu zaslužili glas s tribine
  • ŽacZgb
    216
    Ovo nam je ne znam koji put da smo mogli ovisiti sami o sebi i usrali smo. Od početka bezvoljnost,trčanje nula. Hoxha mora ulazit da pokaže dečkima kak bi trebalo presing radit. Od ovih kaj su počeli tekmu trudili su se samo Stojke i Rpg naprijed. Protivniku je opasnije kad imamo aut,nego korner. Mi ih trebamo 20 da bi uopće puknuli po golu.
    Remont na ljeto,može se na prste nabrojat igrače koji zaslužuju nositi dres :down:
  • CastAway1986
    2.8k
    Špikić Dario je Maradona za pola veznjaka u ekipi
  • Petar86
    1.2k
    0 bodova blizi 3. mjestu na kraj sezone

Sramota kakvi poluproizvodi zaraduju novce od nogometa
  • Jurki
    16.9k
    TESKA BOLIKURCINA.

Sramota.

Imate sve, pare, cajke, kurvetine a igrate ko picketine.

Nadam se da bu minimalno pola ovih pickica i balerina letelo iz kluba za mjesec dana.
  • M94
    1.7k
    Sramota.
  • Navijač Dinama
    9.7k
    Mi smo od glupavog duvnjaka i propalog hajdukovog talenta Čuića napravili Cristiana Ronalda.

Bravo "gospodo". Genijalci ste jebeni.
  • Dani Olmić
    1.3k
    gine da, ali efektivan nije ni on
  • nwankwo646
    532
    Ništa od tetovaže a što ako uspijemo...
  • De Oliveira
    1.5k
    Netko je donio odluku da nam trebaju Ristovski, Mmae, Ademi, Mbuku, Cordoba, Hoxha, Kanga, Kulenovic i Rog. Netko je doveo cetiri trenera od kojih niti jedan nije uspio sloziti momcad od 80 milijuna eura. Jadno, sterilno i bijedno
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Stojkoviću baš fali osnovne nogometne inteligencije, ova njegova 4 ubačaja u ništa i u bakin vrt iza su baš za odustati od nogometa.

Sreća u nesreći je da je ova muka napokon gotova, da se sad svi ovi senatori, preplaćeni virtuozi i promašaji mogu fino skloniti duboko na klupu, mali Jakir, Mikić, Čavlina, Oliveiras, Baković, Čutuk i Rimac lijepo minute i to debele do kraja, vidjeti gdje smo i što smo s klincima, ima li tu materijala ili ne.

Doslovno me zaboli tko će biti prvak, mi ionako nećemo, nama je sad najbitnije napraviti selekciju, srezati 90% ove očajne selekcije i ući ozbiljno u iduću sezonu. Dosta više ovog cirkusa i titranja senatorima koje traje od Perasice, idemo graditi idućih 5 godina Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.