• CastAway1986
    2.8k
    Igrač za sredinu tablice druge francuske lige..Pokloniti
  • Orc123
    11.3k
    jedini koji je danas unio energiju s klupe .....
  • CastAway1986
    2.8k
    To čak i stoji , ali to ne ulazi u statistiku..Ovu zadnju akciju neću ni komentirati
  • Orc123
    11.3k
    on je limitiran igrac ko i 90 % ostalih, problem je sto je dobio puno manje prilike od nekih a nije gori od drugih....mozda da dobio kontinuitet bi pokazao vise.....to ne mozemo sad znati....
    I ja bi volio jednog Soudanija tamo .....
  • CastAway1986
    2.8k
    ne treba mi Soudani jer znam da takvo nešto ćemo teško ponoviti..Ali ovaj nije ni od Špikića bolji
  • Orc123
    11.3k
    da demistificiramo to zazivanje Spikica....pa lik nije u Arisu zabio ni gola...krilo koje ima statistiku prosjecnog beka u karijeri....Mbuku je slab ali Spikic je bar dobio kontinuitet u kojem nije pokazao nista....
  • fakin
    426
    Mbuku, cordoba, kanga, olivares. Potpuno zalutali u Dinamo
  • CastAway1986
    2.8k
    Da, došao do pretpoziva reprezentacije na lijepe oči.. Dok je bio u ekipi osvajalo se naslov ...Mbuku je promašaj htio ti to priznati ili ne
  • Orc123
    11.3k
    ovaj dosao do pretpoziva i to mu je kruna karijere, a ovaj je reprezentativac!? Ovaj ima 22 g a ovaj 26.....
    Ni jednog, ni drugog ne zelim gledat u Dinamu kakvog ja zelim bas kao i 80% trenutne ekipe....
  • CastAway1986
    2.8k
    Mbuku reprezentativac Konga i to neka deseta zamjena!Da jaka velesila..Činjenica je da je promašaj i da nije pridonio ništa ovom fijasku od igre kao ni Mmaee, Cordoba , Kanga i slične Mariceve prevare..Da se razumijemo i dosta naših zvjezdica te senatora je krivo jednako ali ovdje govorim o novim igračima..Ogroman remont je potreban
  • Orc123
    11.3k
    ne igra bas kao ni Rog, Kacavenda, Belcar....ja sam rekao da za mene nwma razlike stranac i domaci dok vi to stalno radite, a ja uvijek branim slabije...to sam radio cijeli zivot, a tako cu i nastaviti!
    Za mene je Stojkovic najbolji Dinamov igrac i oko njega se treba slagati momcad novu sezonu...Stojkovic, Galesic, Rpg.....sve ostalo zali Boze.....s tim da dajem kredita Galesicu jer mi i on jos nije pokazao dovoljno....
  • NitkoBitan
    25.5k
    Decko ima svojih kvaliteta i trudi se. Evidentno je da kad je usao Gorica je pocela imat probleme na toj strani. Jbg ne prode svaki put jer nije Messi. Ali mi prije ulaska njega i Hoxhe jedan posteni prodor na krilu nismo imali!!!
  • Cif
    325
    kao i Ademi Ristovski Kulenović Pjaca Hoxa Baturina Mmae its itd
  • Mr Anderson
    11.4k
    Otpis, ko i dobar dio drugih. Igrač za male klubive.
  • NKDZ86
    3.6k
    čovjek kad dobije loptu ko da je prvi put vidi, ne zna šta bi pa ju nabije ili pokraj/iznad gola ili ju uzme protivnički igrač, daj gonja ga. pa ko kuži nogomet dovoljno mu je 1 tekma da se vidi jel zna il ne zna, ovaj ne zna, vrapci pjevaju to već
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.