• Efes Pilsen
    12.6k
    Gledam raspored i nije mi jasno cija je ideja bila da Lokomotiva i Sibenik igraju u prime terminu, a Gorica i Dinamo u 15h?
  • Li d1986
    213
    Jucer novinar iz Pule govori o Istrinim sansama za europu. Za vikend im dolazi Slaven kuci, ako dobiju sutra vec za vikend bi se mogli izjednacit sa Slavenom i prezivili su derbi bez kartona pa bi bas bila steta da ne naprave nesto sutra.
  • NORTE
    19k
    U konteķstu nabrijanosti Istre na osvajanje 4.mjesta danas nam itekako paše x2 Varaždina.
  • dzggzd
    353
    jos slaven igra bez nestorovskog, libera i bozica
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k
    Gledam raspored i nije mi jasno cija je ideja bila da Lokomotiva i Sibenik igraju u prime terminu, a Gorica i Dinamo u 15h?Efes Pilsen

Možda radi HRTa koji ima pravo na prijenos tekme u tom terminu
  • Efes Pilsen
    12.6k
    znaci Sapit nam ga uvalio? :lol: Mislim, ja bi svakako da mi igramo prije konkurenata, a s obzirom da smo prosli tjedan igrali prvi ne vidim razloga da ne igramo danas u vecernjem terminu :grin:
  • Eduardo
    25.9k
    bilo bi zanimljivo vidjet kada smo zadnji put bili na -1 od prvog mjesta makar igrali i svoju utakmicu prije.Crni86

U prvih pet kola bili smo vodeći. U šestom kolu gubimo derbi od tovara i padamo na treće mjesto s bodom zaostatka za tovarima i Riječanima. U sedmom kolu gubimo 4:1 u Koprivnici, tovari u kasnijem terminu s istim rezultatom pobjeđuju Goricu, a Rijeka sutradan tuče Šibenik s 3:0 - padamo na -4.

U osmom kolu dolazimo na -2 nakon što vodeći igraju X u derbiju, a mi dobivamo Locose. U devetom kolu ostajemo na -2, u desetom igramo neriješeno na Drosini i padamo na -4, a u XI. kolu Osijek nas tuče doma i padamo na -7. I danas se oporavljamo.
  • rioda
    10k
    Iako je termin glup i nepopularan, ovaj put mi je drago da igramo prvi čisto zbog tog pritiska na konkurente ako pobijedimo.
  • Petar86
    1.3k
    tako je buraz! 6 kola prije kraja treba navijati za ekipu koja je 4 boda ispred nas....
    Došlo mi je da si oči iskopam kad sam pročitao
    Brusa

Ma dobro kaze covjek. Jos kad uracunas da u tih 6 kola imaju Sibenk, Goricu i raspali Osijek taman nam ostaju 3 kola koja su derbiji da stignemo ta 4 boda. Naravno uz cinjenicu da dobijemo nagazne mine Belupo i Varazdin

Za neke ljude bi trebalo ugasiti mogucnost lajka jer je nemoguce da ovo netko ozbiljno misli, a da nije lajk bajtanje.
  • Zg123
    2.4k
    Sutra imamo priliku doci na -1, a onda krece pritisak na vodeci dvojac i pune gace. Idealno da se Hajduk prospe protiv Istre na domacem terenu, a Osijek mora nekome napokon uzeti bodove
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Planirate li opet dovesti strane suce u finišu Prve HNL?

- Jasno je komunicirano da će hrvatsko prvenstvo suditi hrvatski suci. Kad je gospodin Ivan Jurić nedavno postao trener u Premier Ligi, odmah je odradio sastanak sa sudačkom organizacijom, tamo mu je jasno rečeno da kod njihe nema previše prigovora na suđenje. I da svaka takva odluka povlači ozbiljne financijske reperkusije. Prva HNL je uvjerljivo naš najgledanijij sportsko-medijski proizvod, kao takav ima svojih kvaliteta i mana. Svi zajedno moramo upirati u to da ga činimo još boljim. I isticati nečije subjektivne prigovore zaista nema smisla, analiza će na kraju prvenstva pokazati je li bilo kakvih grešaka, na čiju su štetu one počinjene.
  • Dino
    4.3k
    na čiju su štetu one počinjene.Str1nger Bell

Jako lepo, znali bumo na čiju su štetu greške počinjene, ali trofej ostaje kod onog s najviše bodova kako god došli do njih.
  • mali M
    8.5k
    ne vidim razloga da ne igramo danas u vecernjem terminu :grin:Efes Pilsen

jel sam ja nešto fulao ili? šta danas igramo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet