• mali M
    7.4k
    aaaahahahaha... Drago mi je da imaš mišljenje i nitko ti ga nikad neće moć oduzeti... Kad je "svatko zna" argument sve mi je jasno.... I ja sam mislio da je svima jasno kad sam rekao do novih izbora nisam mislio doslovno 18 5 pa je kolega precizirao e pa eto sad i ja preciziram jer stavka nije bila zavrzlama oko zemljišta na maksimiru nego pravne zavrzlame da će biti riješene...

Ne vidim potrebu za tvojim arbitriranjem kad je očito da držiš koleginu stranu. Hajmo se mi držati uvjeta koji su napisani a nešto je tko mislio
  • emilperska
    9.7k
    prva lopata ide već ovaj mjesecLiks90

Travanj traje jos 8 dana. Sumnjam da ide bas ovaj mjesec nego je to mjesec lokalnih izbora..

S Maksimirom i Rujevica scenarijom, neka nam Bog pomogne..
  • Papastrumf
    15.7k
    Mislim da radovi počinju u ponedjeljak, 28.4.
  • gledatelj
    836
    Izgleda da se nesposobni Tomica osobno žalio na izbor projektanta samo da može otvorit radove pred izbore /s
  • mali M
    7.4k
    ili da je počeo s projektom dvije godine ranije kako je obećao pa ne bi imao tih problema i nitko mu ne bi mogao prigovoriti na takvu stvar... I da li je tvoj argument da je nemoguće vremenski planirati neki projekt
  • vjeko1701
    14k
    Pošto vidim da bi rasprava uskoro mogla eskalirati prema tome, samo dodatak da ovo upozorenje sa teme "Stadion Maksimir" vrijedi i za ovu temu. Za svaku slučaj.

Osobno obećanje, ko prvi idući na temi Stadion Maksimir krene sa komunistima, dobije 45 dana ban. Ko krene sa Ustašama dobije 41 dan, ko krene sa četnicima 91 dan a ko krene sa LGBT 73 dana.vjeko1701
  • scooniepenn
    4.1k

Ne bih uopće ulazio u arbitriranje vaše oklade, no samo ću se referirati na dio koji se odnosi na početak radova i Strabag odnosno dio gdje spominješ kao da će zbog izbora eto krenuti da bi se vidio neki početak. Kako mi je supruga Osječanka i pratio sam prilično temeljito radove na Opus Areni mogu samo reći da kada su Austrijanci preuzeli uzde od Eurokamena radovi su krenuli ekspresno brzo. Kako osim toga imam nekoliko prijatelja na visokim pozicijama u građevinskom sektoru znam da što se tiče Strabaga i brzine radova ovdje će se ići udarnički. Oni su multinacionalka, ovo im je bitan projekt i kao referenca i povući će radnika koliko bude trebalo da se to po mogućnosti završi i prije roka od 18 mjeseci.
  • scooniepenn
    4.1k

Jesi bio na stadionu u Celju? Očito nisi, ali vidim da ga nisi pogledao niti na Googleu kako spada pa lupetaš bezveze. Kranjčevićeva je za stadion u Celju Santiago Bernabeu. Kao prvo, svega su dvije od četiri tribine uopće natkrivene. Kao drugo, te dvije tribine su (hajdemo reći Zapad i Sjever) jedine u nekom balansu, no i dalje su to tribine standardom ispod razine onih kakve će biti u Kranjčevićevoj. Ove preostale dvije niti su natkrivene, a bome niti usklađene s arhitektonskim rješenjem ostatka stadiona. Sve u svemu, kužim da nisi veliki fan Senfa i Možemovaca (nisam ni ja), ali pretjerivati i izmišljati na javnom forumu baš i nema smisla.
  • mali M
    7.4k
    hvala ti na informaciji, doslovno ništa od toga ne osporavam i zapravo mi je drago da je to tako.. Doduše ta info ne utječe nikako niti ne mijenja uvjete naše oklade, nego me jednostavno raduje da će biti brži radovi..
    Kako sam i rekao, moje spominjanje na kretanje početkom izbora se već dogodilo.. Doslovno smo u predizbornom vremenu i datum mi je tu nebitan, bitan je jedino za preciznost oklade... Lik doslovno je dočekao nove izbore, a da nije zabio niti jedan čavao u novi stadion tako da je meni samo žao što sam dočekao nove izbore, a dal ću izgubiti prvi dio oklade za dan dva je žalost sama po sebi...

To je razlog zašto postavljam pitanje svima koji se rugaju kad kažem da je stadion tempiran prema novim izborima. Naravno da ne mislim da su prorokovali u dan, ali kao i svaki projekt možeš znat procjenu kada bi trebao biti gotov ili bar krenuti sa radovima.. I sigurno ti za pripremu projekta ne treba 4 godine.. To je kao da idem graditi kuću pa kažem da će radovi krenuti unutar 5-6 godina. pa brate mili uz svu dokumentaciju i dozvole možeš od silnih stručnjaka koje su imali dat procjenu kada će krenuti radovi..
  • Hnlovac
    1.9k
    Celje stadion izgleda lijepo na prijenosu, ali njihov Istok i Jug(sjever?) Su doslovno samo tribine ukopane u brijeg, i to bar 10 metara dalje od terena nego preostale 2 A bome su i 2 natkrivene tribine iz nekog razloga na određenoj visini

Ok stadion za ove prilike, ali daleko od dobrog
  • dumitrumitu
    1.4k
    Ali evo stvarno me zanima kako Senf ima koristi od kasnijeg početka radova? Da je krenulo ranije i da je dio stadiona izgrađen, valjda bi mu to više koristilo za izbore.
  • scooniepenn
    4.1k

Sve si rekao. Bi li taj stadion bio upgrade na sve što imamo u HNL-u trenutno osim Opus Arene, Poljuda i Rujevice, svakako bi, ali da je to stadion u rangu stadiona u Ljubljani, Mariboru i Kopru nije niti izbliza. Ova 3 navedena stadiona su jedina u Sloveniji za koja možeš reći da su moderna arhitektonska zdanja na razini svih zapadnoeuropskih liga. Ako mi je neki četvrti promaknuo neka me slobodno netko nadopuni.
  • db-izbjeglica
    17k
    Oni su multinacionalka, ovo im je bitan projekt i kao referenca i povući će radnika koliko bude trebalo da se to po mogućnosti završi i prije roka od 18 mjeseci.scooniepenn

strabag tu neće ništa graditi, niti je strabag "de facto" izvođačka tvrtka.
    dat će posao kooperantima koji će imati svoje kooperante, a ti kooperanti će imati svoje kooperante pa tako sve do 4. ili 5. ruke.

jedno od najvećih zala koje se pojavilo u hrvatskom građevinskom sektoru ikad....
  • mali M
    7.4k
    Ali evo stvarno me zanima kako Senf ima koristi od kasnijeg početka radova?dumitrumitu

a koju je korist imao Bandić? Kupovanje vremena i prazna obećanja. Ja sam i rekao je mogao sve pokrenuti prije 3 godine pa bi mogao u miru to koristiti kao plus na izborima, a jedan od glavnih argumenata tada mi je i bila nesposobnost vladajućih tako da se tu nije ništa promjenilo..
  • gledatelj
    836
    Dobro daj se odluči jel kasni sve sa početkom jer je nesposoban ili je namjerno tempirano da bude prije izbora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.