• NitkoBitan
    25.3k
    Stadion u ljubljani ima 44% veći kapacitet od KranjčeHnlovac

Mozda i najbolja slika koja docarava mali nagib tribine koji utjece na dojam velicine stadiona. Visina tribina uz nagib su dva najveca faktora koja utjecu na percepciju (po meni).

23531783.jpg
    image processing service

Inace treba priznat Slovencima da su odlicno organizirali ulaze na tribinu. Gotovo neprimjetno na vrhu tribine. Samim time dobivas nesto malo na kapacitetu jer ti ne "oduzimaju" mjesta po tribini tako da je to + u odnosu na Kranjcu. A da ne govorim kako izgleda ljepse i prirodnije bez rupa posred ili na dnu tribine. I za koreografije olaksava posao.

Ako je ikako moguce na novom Maskimiru bi forsirao ulaze na vrhu tribine, pogotovo na navijackoj tribini.
  • Hnlovac
    1.8k
    16 038 je kapacitet, da se kranjca spoji, gotovo sličan kapacitet bi bio…

Ne bi. Sad sam ručno izbrojao kut na stozicama i ima oko 580-600 sjedala s tim da kutevi na kranjci ne bi mogli biti visoki 20-21 red kao u Lj jer su Sjeverna I Južna tribina manje.

Da popunimo kuteve i držimo se sigurnosnih regulacija ne bi kapacitet prešao 13400-13500
  • crophantom
    93
    Evo me na Pampasu da vidim na šta lici to cudo od stadiona. I mogu samo reći jedva čekam Kranjču, kako će to grmiti.
  • Droljo
    14.8k
    Ako je ikako moguce na novom Maskimiru bi forsirao ulaze na vrhu tribineNitkoBitan

Jedino ako liftove ugrade.
  • Hnlovac
    1.8k
    mogu se napraviti spirale kao sad na SG. Puno lakši uspon
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.