• Jay
    1.1k
    Inter czv mi je jedno od najneugodnijih nogometnih iskustava u zivotu. Svi danima nabrijani, gazimo ih... Doslovce dok lopta nije krenula sa centra. Nikakvo navijanje, nisi ih mogao ni posteno izvrijedati, cujes cigane preko puta cijelo vrijeme, sjecam se da su dosta kasnili zbog silnih kontrola. Helikoptera i policajaca vise nego sto ce na hipodromu biti.
    Pricalo se danima o neredima, sralo se ljudima koji su htjeli s obiljezjima Dinama uci na stadion, sjecam se kutije pune salova. Nikad me se nije vise pretrazivalo na ulazu, pravi mali sistematski pregled. Trazili da skinem majicu, tj duksericu Dinamovu. Nisam naravno, kisa je padala i bilo mi je 16 godina pa su se smilovali.
    Na terenu Kiki Polovanec, Gondzic, Piskor, Skulic. Jadan Inter ostao bez svega sto valja, jos su dobro prosli s 1:3 a tamo su ih pregazili mislim 5:1 bas je nesto gadno bilo.
  • Ivdzo11
    6k
    Utorak je zadnji ples na #Kranjči, dođite da se zajedno oprostimo od ovog nogometnog hrama.

Loksa objavila
  • Izet Hajrović
    4.8k
    "Momčad Gonzala Garcije dominirala je cijelu utakmicu i oduševila, zbog čega mnogi navijači Dinama zazivaju njegov dolazak na klupu maksimirskog kluba. Zabili su dva gola i nadigrali Riječane, a moglo je biti i uvjerljivije. Gosti su djelovali nemoćno i bezidejno, daleko od razine kluba koji se bori za naslov prvaka. A kako to obično biva, kada te na travnjaku protivnik potuče do nogu, onda tražiš alibije i razloge izvan travnjaka. A jedan bizarni pronašli su Riječani i zbog toga su Istru prijavili delegatu Darku Podnaru.

Kako pišu Sportske novosti, Rijeci je zasmetalo što su se na početku utakmice na semaforu stadiona, uz kadrove s utakmice, prikazivale i usporene snimke. Razlog leži u produkciji MAXsporta koja je slala pogrešan signal na semafor i tako usmjerila taj prijenos, a ne onaj direktni bez snimki. Inače, postoje i propisi koji kažu da se utakmica na semaforu ne smije prenositi uz usporene snimke.

Trajalo je to 15-ak minuta, nije poznato kako je to točno utjecalo na izvedbu gostujućih nogometaša, ali predstavnici Rijeke su to prijavili delegatu i tražili od njega da unese u zapisnik. Nevjerojatno je čime se bave u trenucima dok se bore za naslov..."

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/ovo-je-bizarno-rijeka-je-istru-prijavila-delegatu-zbog-usporenih-snimki-na-semaforu-1046662?fbclid=IwY2xjawJzbsZleHRuA2FlbQIxMQABHgY5l3PcBv6EUMYMrKuauipv7HZg5kij6sYhaTtWhto7xb0CxIhY8Nh7OKGH_aem_k2vQA290oUEX0zXeNFUivg

Jel se to naš član Uprave opet igra delegata?

Edit: Odgovor je ne. Hvala @rioda. Kako god, smiješan potez Rijeke. Nadam se da će karma dodatno odraditi svoje.
  • rioda
    8k

Greška tko god da je pisao, delegat je bio: Podnar Ante (Gospić)
  • Toni90d
    1.7k
    Kažu na ReveTovarLaži da je i pokojni papa Franjo bio član Hajduka i prikažu iskaznicu. Je li ima itko normalan u tim institucijama da pročešlja te članove sa OIB-om 00000000000?
  • javolimtebejako
    2.2k
    zasto stat na papi, nek naprave iskaznicu da je i Isus Krist bio clan hajduka
  • Brusa
    2.8k
    misliš da je nema? Sto posto je neki luđak i to napravio...
  • Toni90d
    1.7k

Da mi nije žao davati € njima, učlanio bi im Putina, Trumpa, Zelenskog, a vjerojatno bi Hitler i Staljin prošli. Bravara nebi mogli, jer im je on član broj 01.
  • Carrasco
    5.9k
    Je li ima itko normalan u tim institucijama da pročešlja te članove sa OIB-om 00000000000Toni90d

Očito i je pa se više ne može učlaniti bez OIB-a.
  • Omake
    7.3k
    Lani je neki naš s Tvitera postao član Hajduka bez oiba, stavio ime Predrag Jesen, uplatio 20 eura i stigla iskaznica
  • Felip
    421
    Sad je moment da mi i Rijeka obavezno dobijemo, a da Hajduk ponovo kiksa. Time bi i mi i Rijeka smanjili pritisak uoči derbija di će netko sigurno izgubiti bodove, a Hajduk ne bi bio u poziciji da se odlijepi u Osijeku.
    Ajmo Dinamo, ajmo Rijeka, ajmo Istra!
  • Brusa
    2.8k
    tako je buraz! 6 kola prije kraja treba navijati za ekipu koja je 4 boda ispred nas....
    Došlo mi je da si oči iskopam kad sam pročitao
  • Felip
    421
    Naše navijanje za ovog ili onog ionako neće odlučit prvenstvo. Ti navijaj za koga hoćeš.
    Tri boda Rijeke bi mi poništili pobjedom u nedjelju, ali ta tri boda su psihološki bitna da se drugi konkurent ne osokoli. Moje mišljenje, pa makar ga nitko sa mnom ne dijeli.
  • rokikaciga
    902
    Ovakve upise treba banirati. Navijati za direktnog rivala za naslov...sramota.
  • Infinity
    17.8k
    Mislim da je pravo vrijeme da Hajduk i Rijeka izgube, Dinamo dobije, pa da se osokolimo pred dvije utakmice nakon kojih mozemo biti prvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.