• NitkoBitan
    25.3k
    Prozivam ih zato sto nisu dosljedni. Ako cijelu sezonu imas ista pravila za utakmice s Dinamom i Hajdukom onda ih nemoj mijenjat zadnju takvu utakmicu u sezoni.

Izgleda da im je u ovakvoj situaciji svaki euro dobrodosao. Uprava im je ionako na losem glasu a sumnjam da ce ovaj potez bit blagonaklono pozdravljen od njihovih navijaca.
  • Zagreb1992
    2.2k

i opet pitam zašto bi klub se trebao oglašavati oko nečega di nije spomenut ? To mi jedino nije jasno u svemu da klub treba reagirati ..Ne treba klub nego savez kaznama i amen ..Zašto savez to ne radi to je pitanje za njih
  • NORTE
    14.8k
    u petak i subotu ulaznice naći u slobodnoj prodaji, bez ikakvih uvjetaNitkoBitan
    Ovo šarani još nikad nisu imali na Pampasu za dinamo i Hajduk.
    Jedino nama su čak i ono platno stavili pored kaveza da se naši ne približe sektoru.

Sad će imat poplavu tovara na svom stadionu, ne samo na cijelom sjeveru nego i po drugim tribinama, a gotovo da se bore za ostanak.
    Veliki poklon za Hajdug u završnici i dodatan pritisak na suca utakmice.
  • Eduardo
    23.6k
    Evo malo činjenica i od mene.
    Tu titulu su kupili od Inkera.
    NORTE

Tu titulu im je u ruke gurnuo dinamo koji je u drugom dijelu sezone iz nekog razloga povukao s posudbe Modrića koji je bio najbolji igrač Inkera... da nije, ne bi tovari vidjeli naslova.
  • Paggini
    45.1k
    Prozivam ih zato sto nisu dosljedni. Ako cijelu sezonu imas ista pravila za utakmice s Dinamom i Hajdukom onda ih nemoj mijenjat zadnju takvu utakmicu uNitkoBitan

A da, to si u pravu. Bilo kako bilo, imat će tovarsku poplavu s obzirom da nikog nije briga za taj klubic
  • Hnlovac
    1.9k
    Želim da im dođe 5000 tovara na stadion orgijat da vide da ti ozloglašeni purgeri ipak nisu takvi divljaci
  • SAS1987
    17k
    Da te umirim, zadnji put kad je Hajduk bio prvak ja nisam imao prebijene, danas imam! Zaprati me za jos podudaranja.Efes Pilsen

Daleko je kraj sezone :lol:
  • NORTE
    14.8k
    Tu titulu im je u ruke gurnuo dinamo koji je u drugom dijelu sezone iz nekog razloga povukao s posudbe Modrića koji je bio najbolji igrač Inkera... da nije, ne bi tovari vidjeli naslova.Eduardo
    Modrić je povučen u najboljoj namjeri kako bi dinamo postao prvak.
    Juda Kranjčar je prešao njima, a mi doveli Modrića na 10-ku i ispali u ligu bedaka.
    Poslije toga su kupili tu titulu 2005. od Inkera, ali o tome se javno ne priča.
  • Eduardo
    23.6k
    dinamo je u tom trenutku bio daleko od borbe za prvaka, pitanje glasi je li uopće igrao tih par preostalih kola prije nego se liga dijelila na borbu za prvaka i ostanak.
  • Infinity
    17.8k
    Pa bas i nije. Dinamo je na polusezoni zaostajao osam bodova za Hajdukom, a do kraja je bilo 14 kola.
  • Medvedgrad
    562
    Sjećam se utakmice protiv Zagreba kad su nas dobili 2:1 na Maksimiru. (BBB na istoku. Prva utakmica nakon zimske stanke.) Na kraju utakmice naš golman Vasilj je otišao u napad i zabio gol za 2:2 ali je sudac poništio zbog prekršaja u napadu.
  • Eduardo
    23.6k
    onda moj bed, u glavi mi zvonca da je bilo više.
  • Infinity
    17.8k
    Bila je to sezona s mozda najslabijim prvakom ako gledamo bodovno. Nesto poput ove. Hajduk je osvojio 1.75 bodova po utakmici i prvak je po meni mogao biti svatko. Nismo mi blistali u doigravanju za opstanak, tesko da bi ih stigli, ali se sigurno trebalo nesto poduzeti na polusezoni i pokusati. Hajduk je u doigravanju za prvaka osvojio samo 14 od 30 bodova. Bilo je tu prostora da netko drugi bude prvak.

O tom koliko su bili jaki govori i rezultat protiv Debrecena. Naravno, Rijeka i Inter su jednako prosli.
  • vjeko1701
    13.9k
    Nije Inter dobio Zvezdu to ljeto u Europi? Najjači od svih protivnika od kojih su hr klubovi ispali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.