• Paggini
    51.7k
    Kakvi jazavci iz Osijeka, protiv tovara ce karte moc uzet svi zainteresirani dok su protiv Dinama mogli samo clanovi Osijeka :monkey:NitkoBitan

Istinabog, prvu domaću protiv tovara je jednako bilo i za nas i za tovare. S druge strane, i kod nas članovi imaju isključivo pravo kupovine za tekme s tovarima pa je malo licemjerno prozivati eszekovce za istu stvar.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Prozivam ih zato sto nisu dosljedni. Ako cijelu sezonu imas ista pravila za utakmice s Dinamom i Hajdukom onda ih nemoj mijenjat zadnju takvu utakmicu u sezoni.

Izgleda da im je u ovakvoj situaciji svaki euro dobrodosao. Uprava im je ionako na losem glasu a sumnjam da ce ovaj potez bit blagonaklono pozdravljen od njihovih navijaca.
  • Zagreb1992
    2.4k

i opet pitam zašto bi klub se trebao oglašavati oko nečega di nije spomenut ? To mi jedino nije jasno u svemu da klub treba reagirati ..Ne treba klub nego savez kaznama i amen ..Zašto savez to ne radi to je pitanje za njih
  • NORTE
    16.1k
    u petak i subotu ulaznice naći u slobodnoj prodaji, bez ikakvih uvjetaNitkoBitan
    Ovo šarani još nikad nisu imali na Pampasu za dinamo i Hajduk.
    Jedino nama su čak i ono platno stavili pored kaveza da se naši ne približe sektoru.

Sad će imat poplavu tovara na svom stadionu, ne samo na cijelom sjeveru nego i po drugim tribinama, a gotovo da se bore za ostanak.
    Veliki poklon za Hajdug u završnici i dodatan pritisak na suca utakmice.
  • Eduardo
    24.4k
    Evo malo činjenica i od mene.
    Tu titulu su kupili od Inkera.
    NORTE

Tu titulu im je u ruke gurnuo dinamo koji je u drugom dijelu sezone iz nekog razloga povukao s posudbe Modrića koji je bio najbolji igrač Inkera... da nije, ne bi tovari vidjeli naslova.
  • Paggini
    51.7k
    Prozivam ih zato sto nisu dosljedni. Ako cijelu sezonu imas ista pravila za utakmice s Dinamom i Hajdukom onda ih nemoj mijenjat zadnju takvu utakmicu uNitkoBitan

A da, to si u pravu. Bilo kako bilo, imat će tovarsku poplavu s obzirom da nikog nije briga za taj klubic
  • Hnlovac
    2.2k
    Želim da im dođe 5000 tovara na stadion orgijat da vide da ti ozloglašeni purgeri ipak nisu takvi divljaci
  • SAS1987
    17.6k
    Da te umirim, zadnji put kad je Hajduk bio prvak ja nisam imao prebijene, danas imam! Zaprati me za jos podudaranja.Efes Pilsen

Daleko je kraj sezone :lol:
  • NORTE
    16.1k
    Tu titulu im je u ruke gurnuo dinamo koji je u drugom dijelu sezone iz nekog razloga povukao s posudbe Modrića koji je bio najbolji igrač Inkera... da nije, ne bi tovari vidjeli naslova.Eduardo
    Modrić je povučen u najboljoj namjeri kako bi dinamo postao prvak.
    Juda Kranjčar je prešao njima, a mi doveli Modrića na 10-ku i ispali u ligu bedaka.
    Poslije toga su kupili tu titulu 2005. od Inkera, ali o tome se javno ne priča.
  • Eduardo
    24.4k
    dinamo je u tom trenutku bio daleko od borbe za prvaka, pitanje glasi je li uopće igrao tih par preostalih kola prije nego se liga dijelila na borbu za prvaka i ostanak.
  • Infinity
    18.6k
    Pa bas i nije. Dinamo je na polusezoni zaostajao osam bodova za Hajdukom, a do kraja je bilo 14 kola.
  • Medvedgrad
    606
    Sjećam se utakmice protiv Zagreba kad su nas dobili 2:1 na Maksimiru. (BBB na istoku. Prva utakmica nakon zimske stanke.) Na kraju utakmice naš golman Vasilj je otišao u napad i zabio gol za 2:2 ali je sudac poništio zbog prekršaja u napadu.
  • Eduardo
    24.4k
    onda moj bed, u glavi mi zvonca da je bilo više.
  • Infinity
    18.6k
    Bila je to sezona s mozda najslabijim prvakom ako gledamo bodovno. Nesto poput ove. Hajduk je osvojio 1.75 bodova po utakmici i prvak je po meni mogao biti svatko. Nismo mi blistali u doigravanju za opstanak, tesko da bi ih stigli, ali se sigurno trebalo nesto poduzeti na polusezoni i pokusati. Hajduk je u doigravanju za prvaka osvojio samo 14 od 30 bodova. Bilo je tu prostora da netko drugi bude prvak.

O tom koliko su bili jaki govori i rezultat protiv Debrecena. Naravno, Rijeka i Inter su jednako prosli.
  • vjeko1701
    15.5k
    Nije Inter dobio Zvezdu to ljeto u Europi? Najjači od svih protivnika od kojih su hr klubovi ispali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.