• skener
    2.4k
    Na utakmici je bio i Bruno Petković, koji nije konkurirao za utakmicu. Je li došao svojevoljno ili je morao doći?

"Bruno Petković je jedan od naših kapetana, tako se i ponaša. Nije mu bila obaveza, njegova je želja bila da bude s nama."
  • Danko
    2k
    Jel se zna što je s Brunom?
    Koja je ozljeda?
  • vjeko1701
    14k
    Nemojte na forum stavljati privatne podatke drugih ljudi poput bolesti .
  • Big Daddy
    1.5k
    Kaj je s ovom balerinom?! Za kaj se njemu u ovoj godini platilo milja i kusur €?!
  • Guinness
    2.7k
    Kaj je s ovom balerinom?! Za kaj se njemu u ovoj godini platilo milja i kusur €?!Big Daddy

Obilazi nadvožnjake, reći će nam 5 kola prije kraja da smo svi mi debili jedino on i oni su pametni.

Pustite ih da rade, nemaju sreće, naći će motivaciju sad od Gorice do Zagreba negdje, ta bar nadvožnjaka ima.
  • Nevo7
    954
    pa nije on kriv kaj ima tu ozljedu koju ima. I sam sam je imao kao kadet, junior i to je frustrirajuća ozljeda, al baš debilna, glupa i čovjek je zdrav al ga sve boli... Adukor, pubična kost, frustrirajuće je jedina prava riječ.
  • BBB Mataa998
    2.3k

Nije li nakon odlaska Cannavara rekao da je vec duze spreman samo mu fali minuta????
  • rokikaciga
    925
    ocito ne znas kakvu ozljedu ima. Mozes ti bit spreman ali te moze nasumicno opet pocet boliti nenormalno. Uostalom, tu je netko napisao da ima nekakvu infekciju pa da ga zato nema.
  • BBB Mataa998
    2.3k

Znam veoma dobro sto ima i kako je to gadno ali znam i da nema Petko 14 godina pa da ne shvaca kad trener kaze da nije spreman i zato ne igra a on udara kontru
  • rokikaciga
    925
    koliko puta stvarno nije bio spreman pa je igrao? Koliko puta je igrao pod injekcijama unatoc preporuka doktora? Jel znas to? Serete po nekome ko je uvijek davao sve za ovaj dres.
  • Jaro
    9.7k
    nebi nas ni on spasio danas realno. No na kraju sezone treba vidjeti - moze li on nastaviti, zeli li uopce ili ne?
    Ako i nastavi, nemre on bit no1 opcija jer je zdravstveno nepouzdan, ima tu kronicnu ozljedu i maknuti osjecaje i odabrati kaj je najbolje za klub. Jbg , danas igraci migu trajati i preko 35e godine, ali samo ako su cijelu karijeru posveceni tome i imaju srece s ozljedama. Ak ne, jbg, i 30 moze biti previse...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.