• austrijanac
    6.5k

@SAS1987 likes this.

Jebeš ekipu bez Slovenca.
  • Omake
    7.2k
    Bolji omladinski CV od Mbukua rekao bih. Svjetski i europski prvak s Njemačkom u17. 40tak nastupa za mlade selekcije Njemačke. Meni se sviđa. OK atleta, odličan tajming bez lopte. Realizacija mu je najjači forte, pogotovo šut desnom. Udarac ima i snagu i preciznost. Djeluje uvijek spremno na šut. Ne mislim da je sebičan, nego rijetko ćeš vidit da se ono spetlja s 3, 4 dodira da bi se namjestio, Ugl je dočeka spreman s dodir ili 2. Općenito ne komplicira, ako ne može naći rješenje ne forsira nego održi posjed.
    Mislim da mu je majka Hrvatica podrijetlom iz BiH. Ako dođe vrlo vjerojatno starter za Dinamo II dogodine jer mi je bolji od Rimca.
    Možda bude novi Brodić, ali mislim da ima šanse postati napadač koji će vrijediti između 5-10. Više puta je istaknuo da mu je uzor Lewandowski i na terenu i van terena.
  • vjeko1701
    13.8k
    Zvuči dobro.
  • Paggini
    45k
    majka Hrvatica podrijetlom iz BiHOmake

Sve što mi trebaš napisati, ovo ostalo je samo bonus
  • SAS1987
    17k
    Jebeš ekipu bez Slovenca.austrijanac

Daj mi 11 slovenaca i otic cemo planinariti :lol:
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    ja ga nisam gledao ,kakav je mali?
  • emilperska
    9.6k
    Ramon Mierez jucer osvojio prvio seniorski trofej u karijeri!
    Čestitke!
    Lijep uvod u transfer u GNK!
  • Žan
    483
    Nakon jucerasnje utakmice Istre i.l Rijeke , nemam vise dileme da bi Lisica bio instant pojacanje za nas. Cordobu poslat na posudbu ili ga dat sa prvom prvokupa Istri.
  • mbzg
    128
    Zanimljivi su Lisica, Valinčić, Maurić i Koski.
    Lisica je bas sazrio, dešnjak na desnoj strani ali vrlo dobar s lijevom nogom i koliko sam čuo dinamovac. Valinčić fizički jak, brz, motoričan. Maurić mi ima nešto Mišićevo više 8 nego 6 al svakako dobar igrač. Koski 1.85 m stoper, ne previsok ali dosta brz i vrlo agresivan. Ne mislim da ih treba sve al da su zanimljivi, jesu.. uz Jagušića iz Belupa. Ak nećemo mi budu otisli u neke Belgije, Nizozemske, Italije. Trebamo se resetirati i uzimati naše mlade reprezentativce uz vlastitu školu, te gasterbajtere što smo također zapostavili.
  • The Octopus
    259
    Zaboravio si Rozica koji dobro izgleda sad vec u kontinuitetu
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Ne treba preuveličavat HNL igrače jer bi nas dovođenje puno njih definitivno unazadilo, ali svakako se trebaju promotriti igrači koji bi nas realno mogli pojačati. Ja tu najviše vidim Jagušića koji igra fenomenalno ove sezone, i djeluje mi dosta bolje od npr. Maurića. Ono što bi najprije trebali pogledati kod Istre je po meni stoperski par Marešić-Koski koji se čine dosta dobri defanzivno, a obojica jako dobro mogu proigrati i otvoriti igru. Po mome mišljenju Špikić je npr. u Gorici izgledao dosta bolje nego Lisica u Istri koji igra dosta toplo-hladno i zato mislim da bi desno krilo ipak valjalo potražiti u inozemstvu, ali naravno isključivo kvalitetno rješenje poput Nordina koji nije prva opcija u Mainzu.
  • Slush
    908
    Po meni svakog HNL igraca ako kupujemo treba biti sa opcijom otkupa, il jesi ili nisi.

Spikic u Gorici messi, u Dinamu frula. Menalo u Bosni, Rijeci, Sloveniji ronaldo, u Dinamu frula.
  • Papastrumf
    15.7k
    Po meni svakog HNL igraca ako kupujemo treba biti sa opcijom otkupa, il jesi ili nisi.Slush

Kako bi kupovao igraca s opcijom otkupa? Mislis, posudio bi ga s opcijom otkupa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.