• Crni86
    9.5k
    Opa varazdin stavio nesto, dajte rade kut iz kojeg se var gledao. Nema ljepseg kuta da se vidi u kojem smjeru ide Livajina noga.
  • gaTeDZG
    867
    ML je s posljednja tri penala izravno donio 7 bodova jogurtu, i to sve u 2025. godini.

Raquelićeve suzice su urodile plodom, još jednom prizivam Bobanov zahtjev za stranim sucima UEFE za završna tri derbija.
  • nemapredaje
    4.8k

Točno to, u onom kutu iz kojeg je sudac gledao na monitoru se sve vidilo. Baš lijep se vidilo kako Livaja gura lijevu nogu prema igraču Varaždina. I baš zato sam bio uvjeren da će sudac poništiti odluku.
  • Srelee
    31
    Sve ocekivano navlacenje za njih od pocetka sezone a najveci smo mi krivci sto smo ih doveli u ovu situaciju.Svako kolo ce pritisak bit sve veci na sudce kad oni igraju,ovo je tek jedan cirkus od mnogih sto se dogadat u iducim kolima.Nakon utakmice jos tvrde da su oni pokradeni a ne varazdin tu je jasno kakvo im je stanje uma i koliko su ocajni.Svjesni su ne osvoje li ove godine da ide krah i oni i puljak nece se birat sredstva da se uzme prvenstvo.Nasi ako imaju ista u glavi trazit ce strane sudce vec su davno trebali...
  • IceMan
    2.8k
    Al baš mi je drago da su javno stavili ovo. Bravo VŽ!
  • Danko
    2k
    Zanimljivost, neznam u koju temu stavit, nek admin premjesti, uglavnom,kolega jučer silom prilika bio u govnetovom restoranu;

IMG-20250419-111832.jpg
  • gaTeDZG
    867
    Slaven je upisao četiri vezane gostujuće pobjede, po prvi put u 28 godina otkad se natječu u HNL-u.

U 2025.-oj na 6 gostovanja upisali su još dva remija, dakle neporaženi u ovoj godini.

U prvih 11 kola ove sezone upisali su samo 6 bodova, sada su četvrti sa 6 bodova prednosti nad Varaždinom.
  • IceMan
    2.8k
    Moja procjena je, ako pobjedimo sve pa čak i neriješeno izvućemo u Splitu, mi smo prvaci.
  • Carrasco
    5.8k
    Sudački ekspert Tenžera kaže da je hajduk oštećen :lol:
  • fakin
    368
    Moja procjena je, ako pobjedimo sve pa čak i neriješeno izvućemo u Splitu, mi smo prvaci.IceMan

ma nema šanse, još iduće kolo doma protiv istre igraju tovari i onda do kraja imaju samo zadnje momčadi na tablici (naravno izuzev derbija) šibenik, osijek i gorica.

lokomotivna, slaven, varaždin i istra će odlučiti prvenstvo.

ako bi mi odigrali x na poljudu tovari moraju još barem dva puta kiksati, a rijeka još barem tri puta. a rijeka ima uvjerljivo najlakši raspored do kraja prvenstva. čak i da izgube i od nas i od tovara ostale utakmice imaju lagane. u gostima raspali šibenik i sve ostalo doma izuzev današnje tekme. i ako bi mi igrali x na poljudu oni moraju čak 3 puta kiksati, ne vidim gdje.
  • Crni86
    9.5k
    ja kad sam vidio prvi snimku vidio sam da je livaja iso na skaricica, onda kad su pokazali na varu iza leda sninku sam bio 100% siguran da ce ga ponistiti, a onda kako je vrijeme promicalo bilo mi je jasno da ce ostavit istu odluku.

Na snimci se vidi pozicija culine koji je u jako dobrom polozaju da vidi cijelu situaciju, da li njemu njegov ego nije dopustio da “vjeruje” u snimku ili sta ja ne znam. Ali ovo je doslovce za suspenziju par mjeseci. Sjebo si, var te ispravlja i ti i dalje po svom. Jednostavno nisi kapacitet za najvisi rang i aj bok.
  • Crni86
    9.5k
    istra ih je drzala za jajca zadnji put na poljudu i hajduk se uz poguranac izvuko.

Osijek ce na pampasu svima bit nezgodan, pogotovo te vece tekme di svi grizu vise i jace jer ih vise oci gleda pa se lakse prodat.

Rijeka ima najtezi raspored jer mora oba derbija u goste. Hajduk ima mozda najbolji, ali kako oni izgledaju i ukoliko se suci malo uozbilje, oni ce bit treci na kraju.

Ali opet totalno ne bitno, korak po korak. Svojih 8 koraka napravit i sta bude bit ce.
  • fakin
    368
    pa kako će osijek biti nezgodan ikome kad već mjesecima nisu nikoga pobijedili? jbt u zadnjih 9 kola imaju 8 poraza i 1 remi.

rijeka ima doma osijek, goricu, slaven i vani šibenik. ne mogu imati lakši raspored nego što imaju.

jedino gdje mogu kiksati je danas u puli. ako danas dobiju 90% su prvaci.
  • chago13
    157
    Gledam opet taj penal, Livaja praktički nije ni pal, a ovaj je već pokazal na bijelu točku...
  • M94
    1.6k
    rijeka ima doma osijek, goricu, slaven i vani šibenik. ne mogu imati lakši raspored nego što imaju.

jedino gdje mogu kiksati je danas u puli. ako danas dobiju 90% su prvaci.
    fakin

Pitanje jedno samo... Jel pratis ligu ove sezone? :smile:

Svi zivi i nezivi kiksaju, puse bodove od slabijih.
    Nema sigurnih bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.