• Patak
    3.3k
    Ne odbacuj starog prijatelja jer mu novi neće biti jednak - knjiga Sirahova

Nisu problem novi profili nego što jako puno starih kvalitetnih više nema...
  • LM1995
    2.1k
    Nisu problem novi profili nego što jako puno starih kvalitetnih više nema...Patak

Između te dvije stvari postoji jasna uzročno-posljedična veza.

Novi profili koji štancaju postove su uzrok odlaska većine starih.
  • Brusa
    2.8k
    Kako se GIF stavlja? Kao fotka ili kao video ili ima neki treći način? Ako netko zna.
  • javolimtebejako
    2.2k
    isto ko fotka preko imagebb ako stavljas preko tog
  • SAS1987
    17k
    Nisu problem novi profili nego što jako puno starih kvalitetnih više nema...Patak

Treba uzeti u obzir da je to i nekakav normalan ciklus svih foruma - Ne mislim da sam nešto posebno kvalitetan Zonaš i da sam relevantan u prici ali recimo nije da manje pišem zbog novih profila, nego zbog nedostatka vrijemena.

I ako povucem crtu (ne kokainsku) svaki novi Zonaš znaci da se povecao emotional connection (team identification) prema Dinamo, a to treba pozdravljati :smile:
  • mali M
    7.4k
    Slažem se, mislim da se ne radi o nekom "odljevu" stsrih forumaša nego više čitamo nego pišemo. Baš kako kaže Sas, nemam toliko vremena, a i ruku na srce kad vidim šta pišu sve ti novi profili u svojim katarzičnim prognozama stvarno mi se neda odgovarati... Onaj labamba il kak se već zove sa južnoameričkim stadionima, onaj brojalo koji štrajka glađu i veže se lancima, ovi novi koji čitaju "al su se samo morali registrirati da napišu kako su zabrinuti kuda idemo"... Kužim da se ne želimo zatvoriti za nove dinamovce, al bar da im se nekako ograniči broj upisa. Pa neki od njih ne razumiju osnovnu logiku da ne moraju napisati 60 puta u 3 stranice na 4 različite teme kako su razočarani Bobanom ili upravom ili tetom čistačicom...
  • Olmic
    4.4k
    Postoji mogucnost da se prebaci tema u dark mode, odnosno da pozadina bude crna a slova bijela?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.