• Kruno
    846
    Ja vjerujem da ce biti dobar izbor. Pogotovo ako je Boban odabrao.
  • Jurki
    16.9k
    Dal je uopce moguce procijeniti njegov dosadasnji rad u klubu?
  • vlatkomarkovic
    804
    Ok, vidim sad da se tu pojavljuju dva ekstrema. Pa da razriješimo neke stvari.

1. Dabac nije nogometni genije, nit je neki savant koji nije shvacen nit ima nekog velebnog nogometnog znanja i iskustva. Tako da tko god ima snove o tome nek ih ugasi. Dosad u Dinamu nije skoro nis radio, sada će malo više raditi. Nije kompletni idiot također, da ne bi bilo da pljujem po čovjeku.

2. Dabac će imati jako male ovlasti. Ne treba raditi paniku da će on tu sada mudrijati, ako ste ovaj drugi ekstrem. Čovjek ima licencu, već je na plaći odradivati će ove day to day uloge i gotovo. Boban će o svemu odlučivati u sportskoj politici, Dabac je eto na pravom mjestu u pravo vrijeme s pravim papirom. Prije Dinama je bio SD u Šibeniku sa sličnim minornim ovlastima. Nije ništa sjebo nije ništa vele napravio, čovjek je odradio svoj tehnički dio posla, a sportsku politiku tad u Šibeniku je vodio netko drugi.
  • Dani Olmić
    1.3k
    3 mjeseca traze i onda ovo izvuku :rofl:

Ajde ako je Boban odlucio tako, onda ce mozda bit i dobro
  • Bryan
    16
    Bože dragi. Znači sad imamo na dvije najvažnije pozicije u klubu(trener i SD) dvojicu koji se nigdje nisu dokazali na svojim pozicijama a tu su sad gdje jesu samo zato kaj su već bili u klubu.
  • Krulek
    790
    Tresla se brda ( španjolska, talijanska, portugalska), rodio se miš!
  • GOAT
    2.4k
    3 mjeseca traze i onda ovo izvuku :rofl:Dani Olmić

Pa nije ga Boban tražio 3 mjeseca? Uostalom ako sam vec "morao čekati" 3 mjeseca da Boban krene upravljat sportskom politikom onda se isplatilo.
  • Paggini
    44.9k
    Asistent Bobanu, nije loše jer me bilo strah Komljenovića i Vlaovića.
  • Jurki
    16.9k
    Decki, dal bi Neppe, onaj Belgijac, talijani, španjolci koji su se spominjali kao sd (koje btw moras masno platiti) htjeli biti pod komandom Bobana?
    Svaki od njih je inzistiral da ima slobodne ruke u kreiranju sportske politike.
    Koji sd koji je ispod Bobana bi imal slobodne ruke?
    Bitno da se drobi, a ne razmisli malo o kompletnoj situaciji.
  • Facke
    5.7k
    Jasne je da jw ove Bobanova odluka. I jasne je bile da si prijasni razgovori padaju u vodu cim je Boban stigel. Tak da , podrzavam. Boban bu ovak ionak o svemu odlucil a Dabac je dovolne dober da bude u timu skup s Bobanem i da se brine o operativnim zadatkima.

Nerealne je bile ocekivati da bume potpisali Giraldija ili nekoga slicnoga pored Bobana.
  • ElDorado
    3.1k
    Znaci likje doslovce u 5 dana donio svoju prvu vaznu odluku. Kaj to barem nije pozitivno?
  • E46
    1.3k
    O majku ti jebem kad mislis da ne moze gore oni iznenade. Totalno lutanje, razgovaraš dogovoris navodno stranog sda i onda odustanes, u ovih godinu dana smo u vise navrata ispali smjesni na trzistu. A ovog sda ne treba uopce komentirati, zalosno.
  • Vedraca
    125
    Imam Osjecaj da je Kalinic posto novi SD da bi ljudi rekli zna Zvone sta Radi! Haha mozda Malo pretjerujem ali nekako Mi je to previse Optimizma da Boban zna sve itd! Nadam se da ce Boban biti taj koji ce vidit Klub prema svojoj Viziji i da ce on bit taj Mastermind i da ima Sam dovoljno Vizije a da Novi SD mu sluzi kao pro forma desna ruka i operativac.....razgovori, sastanci i Ugovori! Inace Nam se lose pise ....svaka cast Dabcu ali bez Bobana nikad nebi posto SD! E sad da li ce bit uspjesno da je uz Bobana dovoljno imat nekoga Operativca vidjet cemo! Sve najbolje
  • ElDorado
    3.1k
    sori al ne razumijem te uopce. Kaj mislis da je Dabca imenovao Manenica ili IO? Dofuro si direktora nogometa Milana i Fife i na prvom zavoju si se zbljuvao na njegovu prvu odluku?! Jel negdje bio neuspjesan ko svi ovi strani SDovi? Hocemo dat covjeku, ne znam, 6 mjeseci?!
  • E46
    1.3k
    tu sam, ne znam vise sta bi reko jbg svojom nesposobnoscu su me zapravo totalno zbunili da vise ne znam sta da mislim. Zaposlit lika koji je sukrivac za najgoru sportsku politiku od lige bedaka i najgore prijelazne rokove i za nagradu dobije poziciju SDa, ma nadmasili su sva moja negativna ocekivanja i unistili jos jedan blagdan u nizu kao i danasnji dan tako da sam zapravo ravnodusan postao, nek ide sve u kurac bit ce kak bude sad je gotovo,, ak bude jogurt broj 2 bit ce i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.