• luka modic
    846
    Luka je na suđenju pokušao na neki način politički riješit problem i da se ne zamjeri nijednoj strani a na kraju se zamjerio i Mamicu i Mamicevcima jer nije javno podrzao Zdravka a s druge nama jer nije svjedocio protiv Zdravka.
    Sve u svemu mislim da bi povratak na svaki nacin imao smisao nogometno,igracki,marketinski.
    Najveci Hrvatski igrac svih vremena,osvajac zlatne lopte i 6 liga prvaka,jedan od najboljih veznjaka u povjesti nogometa u Dinamu.
  • Srelee
    28
    Modric u Dinamu na ljeto bi bio izvrtsan posao itekako ima sta dat Dinamu i u ovim godinama.Ima i sad bivsih igraca Dinama sto rade u klubu ili su utajivali poreze s Mamicem ili djelili pare od transfera.
  • Tom Hanks
    3.7k
    Nikada više
  • Droljo
    14.8k
    Zašto ova anketa uopće postoji?Mihaljević

Mene je zanimalo.
  • Krulek
    790
    Modrić u Dinamu u zadnjoj sezoni svoje karijere, prije SP, svakako. Može više doprinijeti svojim zalaganjem i igrom da se neke b........ne postide i zbog toga Dinamo može biti samo bolji.
  • NKDZ86
    3.5k
    kao nogometaš nek dođe fala Bogu, libo me đon.
    a sad kao osoba fala lepa, ne.
    ipak biramo prvo tak da može, ima još itekako za dat u nogometu
  • Nolifer
    10.5k
    Al ovo mi je sve

:heart:
  • Crni86
    9.5k
    Evo i Marca najavljuje cistku u realu
  • Dudu9
    1.6k
    Mnogi su i prošle godine tu pisali šta će stari Modrić uzimati mjesto mladim igračima itd, sad vidimo da dinamo 3 mjesto i katastrofa sezona nisu pomogli ti mladi igrači, dok sa druge strane Modrić i dalje igra u najjačim klubu svijeta, usporedba sa Rakitić koji je prije hajduka rekreativno igrao nogomet za arape nema nikakvog smisla, jedan Pepe igrao za Porto u 41 godini i to prvi sastav, tako da Modrić ako i dalje želi igrati bit će najbolji igrač u Dinama
  • miro
    6.2k
    Gledajte ljudi, zvali smo ga prošle godine, potrošili i neku lovu na onaj marletinški pokušaj, čovjek se zahvalio (valjda). Ne treba nam opet taj cirkus. Rađe bih da Zvone popriča s Mikijem Badeljom i da ga pita vidi li se on u budućnosti u nekoj ulozi u klubu (SD ili nešto)
  • Droljo
    14.8k
    Ne treba nam opet taj cirkus.miro

Kakav cirkus? Zvone ga nazove i hoćeš ili nećeš. Nitko ne treba znati ništa.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ako ima itko tko ga moze dovest k nama to je onda Boban. Jesam li za to? U potpunosti. Povratak najboljeg hrvatskog igraca ikad ne mogu ne podrzat.
  • Chempers
    533
    Nedvojbeno je da Modric može puno donijeti Dinamu na terenu i izvan njega, prema tome onaj tko to ne želi iz xy svojih navijackih razloga, njemu jednostavno klub nije na prvom mjestu.
  • dzg717
    1.1k
    Jel ne popularno misljenje ako mislim da Modric nebi puno doprinjeo igracki Dinamu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.