• Nolifer
    10.5k

Da, u pravu si. Ako ga Zvone dovede, onda i on nebude dobar ili?
  • Do kraja2023
    285
    luka modric nije Dinamo niti ce ikad biti!
  • Dadox
    165
    Jedan od onih bivših igrača koji nikada po odlasku nije isticao da je Dinamovac.Da li bi nam dobro došao? Sigurno bi…Treba li ga moliti? Nikada!Radije pričekajmo Kovu.
  • über alles
    1.8k

Da ga krist isus dofurat ja bi bio protiv.
  • Paggini
    44.8k
    Pitajte navijače Sportinga jel žele Cristiana, pitajte navijače Rosaria jel žele Di Mariju, pitajte navijače Schalkea jel žele Neuera itd, bez obzira na godine, jer su one najnebitnije, igrač se vraća u matični klub jer se osjeća dužan to napraviti, vraća se da zadnji atom snage klubu koji ga je stvorio - iz zahvalnosti.Mihaljević

A mislim, zaboravljaš na jako bitnu stvar - ni Cristiano ni Di Maria ni Neuer nisu sudjelovali u izvlačenju milijunskih para u kriminalnom pothvatu i na sudu svjedocili u korist optuženog.

A relativizirati te stvari je jednako relativiziranju zadnjih 20 godina.

Modrić je dosta kompleksna tema jbg, većina navijača i simpatizera ne bi imala ništa protiv, jebiga, ali ne smije se ovo zaboraviti.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Sta ne postoje kontroverze i oko Zvoninog transfera u Milan?
  • don
    12.3k
    luka modric nije Dinamo niti ce ikad biti!Do kraja2023

apsolutno nitko nije Dinamo, pa ni Modrić.

a za povratak Modrića sam definitivno, zbog svih benefita koje dobijamo s njim.
  • Nolifer
    10.5k
    zbog svih benefita koje dobijamo s njim.don

Upravo to, onaj koji prati iole nogomet, bi trebao znati koji su to benefiti, s još jednim kapetanom i desetkom, odnosno legendom kluba...
  • Do kraja2023
    285
    Te benefite smo dobili povratkom Bobana. Ak gledamo teren, igrac od 40g moze nam pomoc mozda jednu sezonu i to doziranim minutama.
  • rokikaciga
    878
    Jebote pa on u 40oj pomaže Real Madridu, a mi bi ga smatrali škartom nakon jedne sezone? Dajte najte. Kontroverzan je ali malo objektivnosti barem po onome na terenu
  • Boycie
    2.6k
    Marketinski da, emocionalno sam ravan. Kao sto mislim da on ne dise dinamo punim plucima.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Sta ne postoje kontroverze i oko Zvoninog transfera u Milan?Efes Pilsen

Postoje, tako da je Zvone javno rekao nek slobodno Zdravko sve detalje iznese u javnost pa se našmrkani više nikad nije javljao oko tog transfera.

Klasične bajke obitelji mamic.
  • Zagreb1992
    2.2k
    A kaj bi dobili marketinški sa čovjekom od 40 godina ? Osim lažnog iskaza na sudu i njegova izjava da želi završiti karijeru u realu ..Neka ga tamo
  • nemapredaje
    4.8k

Reći da marketinški ne bi dobili ništa s dolaskom Modrića u Dinamo može samo netko tko ne zna moć društvenih mreža u današnje vrijeme.

Dobili bi i igrački i na mentalitetu cijele momčadi, ali najviše na poziciji kluba u europskom i svjetskom nogometu.

Ali upravo cijela ova rasprava pokazuje da njegovo dovođenje ne bi imalo smisla zbog svega negativnog što bi povuklo za sobom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.