• don
    12.4k
    realno, danas ako hajduk dobije su po mojoj prognozi 80% prvi.
  • marcio amoroso
    40.9k

Hajduk do kraja nema niti jednu laku utakmicu osim možda zadnje u Šibeniku ako ovi već ispadnu. U svakoj mogu izgubiti bodove. Naravno da će im biti lakše ukoliko dobiju danas, ali daleko je to od 80%.
  • dinamo u srcu
    2k
    realno, danas ako hajduk dobije su po mojoj prognozi 80% prvidon

Hajduk ima i Goricu u gostima i Sibenik u gostima to su sve tekme gdje mogu izgubiti bodove i mi smo tamo gubili bodove, prođemo li Goricu neokrznuti i u derbijima ostanemo neporaženi vjerujem da možemo do naslova.
  • NitkoBitan
    25.3k
    I da Hajduk pobjedi u Varazdinu opet cu navijat da Rijeka kiksa u Puli. Kiksat ce i jedni i drugi do kraja i trebamo kikseve obje ekipe. Uostalom imaju oni i medusoban susret pa ako se stvari tako odviju nek odluci naslov medusobna utakmica.
  • don
    12.4k
    Hajduk do kraja nema niti jednu laku utakmicumarcio amoroso

nema, ali nema ni jednu težu od današnje. Ovo im je najteža utakmica do kraja (izuzev derbija s nama) i ako danas prođu netaknuto, ne vidin koja bi ozbiljna ekipa mogla prokockat tu prednost. Ali uzimajući u obzir da je to hajduk, moguće je i da dobiju sve do zadnje 3 i onda izgube te 3 za redom. Ali kažen ovako, čisto nogometno gledano.
  • Blueshadow86
    3k
    Sve je još moguće. Jako malo je do kraja, ali je stvar u tome što do kraja još igra svatko sa svakime od prve trojke.
  • rkru
    27
    Hajduk pod Gatusom zvat ozbiljnom ekipom je za žutu kuću. Da im nema boga nogometa bili bi oko 5. mjesta. Jedino se treba bojati Rijeke jer ona bar donekle zna kaj je pobjeda. Iako kad vidim Đakovica cini mi se da i njih mozemo preskociti
  • rioda
    8k
    Nadam se da će Marina moći igrati, on je jako važan igrač za Varaždin. Ako i ne kiksaju danas u Varaždinu, tko zna, možda barem Livaja dobije treći karton pa će teško protiv Istre u idućem kolu.
  • tigric
    613
    Sudi Culina, to je teski idiot, on bi čak mogao dat njemu
  • Dani Olmić
    1.3k
    Nece hajduk dobit danas

igrat ce marina
  • DiddyGuela
    3.2k
    Varazdin je po stilu igre hajduk za sirotinju.
    Teski drlog od nogometa, gol mogu zabit samo slucajno, u obrani armirani beton sa 0% rizika u igri.
  • Ivdzo11
    6k
    Po svim najavama

VARAŽDIN (4-2-3-1) : Zelenika – Maglica, Mladenovski, Škaričić, Boršić – Duvnjak, Marina – Mitrovski, Mamić, Vuk – Antunović.

HAJDUK (4-2-3-1) : Silić – Hrgović, Uremović, Prpić, Diallo – Rakitić, Pukštas – Bamba, Livaja, Šego – Rusin.
  • austrijanac
    6.4k
    Možda i najboljih 11 Hajduka.
  • Dani Olmić
    1.3k
    SilićIvdzo11

Hahaha pazi ovo - 3. golman cak
  • OsamŠest
    4.8k
    Ovo kaj slijedi je tjedan u euro ritmu, prilično sam siguran da će i Rijeka i Hajduk prokockati minimalno 4 boda. Rijeka i više, jer ćemo ih dobit idući vikend.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.