• OsamŠest
    5.2k
    Ovo kaj slijedi je tjedan u euro ritmu, prilično sam siguran da će i Rijeka i Hajduk prokockati minimalno 4 boda. Rijeka i više, jer ćemo ih dobit idući vikend.
  • recikaj86
    637
    Kojih god da je početnih 11, ali ta ekipa ne može nadigrat više od pola hnl.
  • marcio amoroso
    42k
    Možda i najboljih 11 Hajduka.austrijanac

Sigur i Lučić su sigurno u 11 najboljih hajduka. Čak bi rekao i Melnjak.
  • don
    13.2k
    Melnjakmarcio amoroso

možda stari Melnjak. Diallo je u top 3 igrača hajduka ove sezone.
  • IceMan
    3.1k
    Na autoputu, na putu prema VŽ kod Marofa je transparent

“Titovi đaci nikad prvaci” :rofl: :rofl:
  • austrijanac
    7k

Fali mi jedna riječ.
    Možda najboljih 11 trenutno*

Lučić jako promjenjiv drugi dio sezone, Sigur može bit unutra no kao da ga ne viđamo dovoljno.

Diallo jako potcjenjen ove sezone.

Jedino Sigur diskutabilan, ali ne znam gdje bi ga stavio.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Nadam se samo da Varazdinci nece skinut gaće
  • NORTE
    16k
    Danas će dobro pobijediti zlo.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Kaj mislite danas o Lokosima i Belupa?
  • Petar86
    1.3k
    Na autoputu, na putu prema VŽ kod Marofa je transparent

“Titovi đaci nikad prvaci” :rofl:
    IceMan

Vozim prije kuci s posla i dode mi u glavu misao koju ce danas poruku pripremiti za navijace Hajduka hahahaha. Mislilo sam da ce ici "Bit ce Hajduk kurac šampion", ali ova je jos jaca :lol:

Do sada su ih podjebavanja redovno zacoprala
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ljudi moji, o čemu vi pričate, vodeća momčad prvenstva ima 64% osvojenih bodova. To je njihov realni učinak, praktički prosjek zadnjih par sezona.

Oni doslovno u svakom kolu mogu izgubiti bodove od bilo koga. Ništa se neće riješiti 50%, 60%, 80% ili 100% u ovom kolu.

Jedina anomalija je dinamo i samo dinamo ima kvalitetu da ode na nekakav značajniji niz pobjeda do kraja sezone.

Hoće li, nemam pojma, ali sam uvjeren da će konkurenti do kraja sezone izgubiti i više bodova od onog što je dinamu potrebno.
  • Petar86
    1.3k
    Kaj mislite danas o Lokosima i Belupa?Dani Olmić

Da me zaboli lakat :rofl:
  • ŽacZgb
    273

Onda je korisnik na X - BigYellow8 očito upućen dobro u događaje u Gorici. Gorica insider :grin:
  • Jay
    1.6k
    Napadaci Varazdina ne mogu meni zabit gol, a ekipa im je kontaminirana tovarlukom. Nemaju dva promila sanse.
    Neka netko prenese Safaricu, jucer je upalilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.