• NORTE
    14.8k
    "Pred Bilima su još tri domaće utakmice, i jasno je da će Poljud, osim ako Gattusova momčad kojim slučajem ne ispadne iz utrke, biti premali za sve koji bi htjeli biti podrška momčadi."

Nakon 20 godina fritula i kmečanja (i europskih i azijskih sramota), nakon pobjede u Koprivnici i odlaska na +8 ispred očajnog dinama samo 8 kola prije kraja, oni s prvog mjesta tablice u euforiji dočekaju desetkovanu Lokomotivu s 10 tisuća praznih mjesta na Poljudu (24.272 gledatelja).
  • Marcinko
    675
    Rijeka bez Selahija, Radeljića vjerujem da ne može dobiti Istru, zato hajduk danas mora kiksati.
  • Goran86
    212
    Ako ovo kolo ne pobjedi Rijeka i Hajduk, Dinamo će biti prvak. Ajmooooo
  • rakurs
    1k
    Ja isto mislim da Rijeka ima male šanse da protiv Istre izvuče pobjedu, protiv Lokomotive i Varaždina su uspjeli, ali Istra je zajebana, pogotovo u kontekstu njihovog rivalstva i toga da se igra u Puli. Njihove utakmice na Drosini su uvijek na rubu incidenata, bit će puno trke, a Rijeka nema kog ubacit s klupe, pogotovo još ako im nema Radeljića i Selahija.

Za ove danas imam osjećaj da imaju velike šanse, Varaždin je prema naprijed jako loš, pogotovo sada kad će im napadača igrat Antunović. Iza su čvrsti, ali nema im ni Lamine Ba ni Baraća vjerojatno, veliki im je to hendikep, a ako ni Marina nije spreman onda još gore.

Odmah potpisujem da obje ekipe odigraju x, ako već ne može poraz.
  • DrawTube
    6.7k
    oni su dosegli plafon kaj se tiče gledatelja rekao bih

Upravo zato mislim da na Maxu od 35k mjesta uz dobru igru i marketing možemo postat i najgledaniji klub
  • Blueshadow86
    3k
    Rijeka bez Selahija, RadeljićaMarcinko

Radeljić ima crveni karton iz prošlog kola, a šta je sa Selahijem da neće igrati protiv Istre? Ako je tako, onda je to veliki hendikep za Rijeku jer su, po meni, to 2 ključna igrača Rijeke, uz Fruka, naravno.
  • Marcinko
    675
    Zbog privatnih razloga, Riječani pišu rođenje djeteta.
  • vjeko1701
    13.7k
    Od Varaždina danas je teško očekivati nešto. Previše bitnih igrača im fali.
  • The Octopus
    253
    Tko? Ba i Dabro ili jos netko?
  • vjeko1701
    13.7k
    Upitan Marina i Barać.
  • rakurs
    1k
    Uz njih, nema Latkovića, Mazarija, a upitni su Barać i Marina.
  • Marcinko
    675
    Znači Čuić će im igrati u špicu :sad:
  • NKDZ86
    3.5k
    šta kažu partizani, oće doć danas u vž?
  • Klenx
    7.4k
    Današnja utakmica između Varaždina i Hajduka je potencijalna prekretnica sezone. Bilo ih je puno, mi ih masu nismo iskoristili, ali ovako blizu kraju ova bi stvarno mogla biti.
    I za tovare, i za nas.
    Za Hajduk je ova tekma, usudio bi se reć, od životne važnosti.
    Ako ne uzmu puni plijen, zapasti će u onu poznatu crnu rupu, rezultatsku i mentalnu, iz koje se obično ne znaju izvaditi.
    A znamo što slijedi kad se to dogodi. Pad forme, nervoza među navijačima, letargija u ekipi.
    Danas je od krucijalne važnosti da Varaždin završi neporažen.
    Jer ako Hajduk dobije, osim euforije i klasičnog letenja tu se dešava još jedan problem koji se ponavlja iz kola u kolo na njihovim utakmicama.
    Iduću utakmicu igraju doma s Istrom kojoj će na utakmici s Rijekom doslovno pola prve momčadi imati prijetnju kartona (Majkić, Gagua, Lawal, Marešić, Rozić, Valinčić). Poznavajući tradiciju tekmi između Istre i Rijeke tu će biti kartona na pretek i opet će im protivnik doći oslabljen na dvoboj.

Njihovim kiksom dolazimo najmanje na -4. Sve se mijenja. Nije im više svejedno.
    Neće to govoriti na glas, ali jako dobro znaju tko je Dinamo, i da im je Dinamo stalno u glavi, i da su taj Dinamo na -8 već bili otpisali. U teoriji su sigurni, imaju bodove, prednost, planove.
    U praksi im za vratom krene puhati Dinamo. Dinamo koji je naviknut na trofeje, na borbe, na pritisak. Dinamo koji zna kako se dolazi do titula.
    Gledaju tablicu. Pokušavaju biti smireni.
    Govore da imaju sve pod kontrolom. Ali znaju da kad Dinamo diše za vratom - više nema mira.

Kiks u Varaždinu i naša pobjeda protiv Gorice im prije početka sudačkog zvižduka stavljaju ogroman teret na leđa.
    Nisam optimističan kada pogledam koliko izostanaka ima Varaždin, i da će se izgleda žabar usuditi staviti Pukstasa u prvih 11. Ali opet, moram vjerovati.
  • prefontaine
    1.7k
    Dabogda izgubili i jedni i drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.