• Borovljanin
    234

Jedan od odvratnijih tekstova na temu HNL-a. Preventivno kmeče kako će zasrati nešto na tekmi pa će ga VAR trebat ispravljat pa greške zapravo neće ni biti, ali kao, idemo se posrati. Još kad sam vidio kakva ga je atleta pisala...
  • NVKOD
    4.3k
    Hajduk je u minusu, kao i mnogi europski velikani, ali i Perišić i Brekalo ipak su se isplatili

Kako ogavan naslov članka. Kao prvo, uspoređuje se tovare s europskim velikanima, a kao drugo, svim silama se želi prikazati da je takav ogroman minus bagatela i zapravo nešto normalno - ostali klubovi su u minusu, tako da nije strašna stvar.

S druge strane, mi smo u plusu pa se svejedno piše o apokaliptičnim scenarijima, minusima, bankrotu. Gamad dnovinarska!
  • ElDorado
    3.1k
    Inače Slobodna planira specijalno izdanje i specijal na webu za proslavu titule.
  • javolimtebejako
    2.2k
    clanak pisao neki glupi tovar na 3. godini faksa
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Sezona 2054/2055 je u pitanju? :lol:
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Nego kaj?
    Al ozbiljno, mislim da Hajduk ne osvaja, pre uzasni su. Ako ne osvojimo mi, Rijeka ce.
  • Dudu 9
    630
    Da smo mi u ovakvom minusu, novinari bi danima ogrijali, sralo bi se po nama po svim mogućim portalima i podcastima, Mojmira bi u RTL direktu opet imala prilog kako se raspadamo.

A sad nas pokušavaju uvjeriti je tovarski dug, zapravo ok stvar.
    Ono dužni su ko Grčka u najgorim vremenima, nemaju kako taj dug podmiriti jer su srozali cijenu jedinom igraču koji je imao ikakvu vrijednost, u euro skupine je ekstremno mala šansa da će upasti, ali sve je pod kontrolom, nema nikakvih problema.
    Bitno da njihov predsjednik ima obraza kmečati da mi kontroliramo medije.
  • NVKOD
    4.3k
    A sad nas pokušavaju uvjeriti je tovarski dug, zapravo ok stvar.Dudu 9

Već su krenuli...

SN
    Hajduk nije u drami, ali tako skupa svlačionica je neodrživa! I nitko ne zna koliki je ukupni dug...

Hajduk je - sada je to i službeno - prošlu godinu završio s minusom od 10,7 milijuna eura. Nije to dug koji sam za sebe zvuči posebno alarmantno, ali ono što brine je činjenica da nitko ne zna koliki je zapravo Hajdukov ukupni dug, a jasno je kako je daleko veći od duga napravljenog u 2024.

Ma daaa, 80 milijuna kuna gubitka, to je "samo" 20 milijun jogurta za prodati. Uopće se ne treba sekirati.
  • Thor
    80
    Boli nas njonjo za njihove šuplje priče...neka lazu sami sebe, u tome su prvaci svijeta
  • vjeko1701
    13.7k
    Ma nek lažu, ali kakva razlika u ponašanju prema nama i njima. Unatoč plusu koji smo ostvarili, unatoč svim izjavama i financijskim planovima koji su izašli, svi ko papagaji kod nas spominju pad, raspad, "gladne godine", zadnji mladi za prodaju iza kojih nema više nikog.

Izađe njihov izvještaj, druga godina zaredom sa sedmeroznamenkastim minusom, ukupni dug jednak budžetu za cijelu sezonu. Odmah članci "Hajduk prodajom ova dva igrača pokriva cijeli minus". "Situacija nije toliko strašna.". Na dugovima živi ovih 5 velikana nogometa...itd.

I uz sve to, svaki navijač Hajduka je smrtno uvjeren da su novinari protiv njih i da ih ruše.
  • Praskaton
    4.2k
    Hajduk nije u drami oko financija al su digli cijene za utakmicu s Istrom.Hehe
  • NKDZ86
    3.5k
    da mogu plate isplatiti za 4. misec, ne razumiš ti to ,najluđi smo na svitu
    :rofl:
  • NitkoBitan
    25.3k
    Mislim da su pocetkom sezone imali definirane cijene za derbi i ostale utakmice kao i mi ali nigdje vise ne mogu nac tu objavu, bas cudno :rofl:
  • Niko1986
    1.3k
    ali nigdje vise ne mogu nac tu objavu, bas cudnoNitkoBitan

Imali smo i mi objavu da će vlasnici godišnjih imati pravo prvokupa za gostovanja pa je objava izbrisana…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.