• Crni86
    9.5k
    iskreno ne. Vidi se da kuzi ekipu, da kuzi kako povezat stvari. Na koga se treba derat, koga mazit po guzi.

Ali evo danas miske i bati cijelu tekmu imaju dva zuta… S razlogom je on nakon one avanture u latviji opet postao pomocnik. Ne trebas biti neki mag nego samo dobar psiholog da budes dobar u hnlu s dinamovim kadrom. Za nesto vise treba nam kompletan trener koji ce uz dobru psihologiju biti i dobar i vrsni takticar.
  • don
    12.4k
    Riera sa Celjem vodi u gostima protiv Fiorentine 2-1.
  • fakin
    368
    danas mišić jedva hoda zadnjih 20 min, dodaje lopte u noge igračima šibenika i ovaj ga ne mijenja, nego vadi sučića i stavlja roga i 3 min nakon toga mišić maše klupi da želi izmjenu da ne može više. a naravno zadnja izmjena napravljena.

ne znam šta reći osim teški dilentatizam.
  • Vedraca
    125
    gledam da ....Jako zanimljiv Nogomet igraju! Vjerujem da bi Riera u Dinamu pustio Top Nogomet da se igra!
  • nemapredaje
    4.8k

Kao prvo kriva tema.
    Kao drugo kaj timaš fetiš na pisanje samo negativnih detalja?

Daji si malo sreće u život, gledaj nekad i dobre stvari.
    Život je lijep.
  • ŽacZgb
    204

Veliko NE! Prvo sam počeo pisati da bi bila ista situacija kao sa Jakirom kad smo se cijelu sezonu mučili,pa nam nije ni palo napamet zamjena nakon osvajanja naslova. Ali ne bi bilo isto,bilo bi još gore.
  • Brusa
    2.8k
    Pustite Sandra da u miru radi svoj posao :zip:
  • prefontaine
    1.7k
    mišić maše klupi da želi izmjenu da ne može više. a naravno zadnja izmjena napravljenafakin

Znači u ekipi imamo igrača koji ne zna koliko je zamjena na utakmici dopušteno?
  • Chempers
    535
    Sad je još ne, ako slučajno pobjedi Goricu i Rijeku onda će Poljud biti kvalifikacijska... :snicker:
  • vlatkomarkovic
    804
    Ako se ne varam Dortmund ne racuna sa Kovacom. Sopic, Jovicevic itd su nedvojbeno dostupni. Kao da bi bilo prvi put da treneri odu nakon par utakmica jer imaju ponudu jaceg kluba. Papogotovo na kraju sezone.GeneralNapoleon

Mislim ki bi da bi, ne znam baš da li je Jovicevic preuzeo Dinamo u ovom stanju ili nastavio s Ludogretsom. On je još uvijek relativno mladi trener i njemu bi jedan ulazak u LP bio lijepa točka u CVu. Ali realno nije Jovicevic top trener po imenu. Mislim nekome može biti drag, nekome ne mora, ali govorimo o nekakvim realnim odnosima. Jedan Kovač i Jovicevic ne mogu ući u istu rečenicu u nekim globalnim odnosima.

Ja samo kažem da Bobanova izjava se može interpretirati na milijun načina, možda nije na nikog ciljao pojedinačno. Mozda je rekao tek tako... Mislim da je ovo situacija don't read to much into it. I ovo s Biscanom, Boban me kontaktirao, ne treba to čitati kao Boban mi je ponudio posao ja sam mu bio prvi pick.

Iskreno kažem moja logika je da će trener ići statement, SD ne, ali trener će biti statement. Ukoliko neće moći naći domaći statement, mislim da će radije ići po strani statement nego odustati. Ali to je samo moja pretpostavka. Sada smo svi u takvim suludom nagađanjima, a na kraju mislim da će biti 100to ime.

Također trebamo svi biti svjesni da ide poprilični remont ekipe i treba nam trener koji će moći hendlati remont. Mislim Jovicevic, Biscan to po meni nisu stiski treneri za ekipu koja ide u remont. Kovač recimo je, ali jek realan Kovač, uopće? Ne znam, vjerojatno nije, ako i ode iz Borussije, ali opet poziv Bobana otvara vrata koja inače ne bi mogli otvoriti.

Opet na kraju priče možda Sandro uspije. Onda imamo trenera.
  • LA BOMBA
    31
    Riera sa Celjem vodi u gostima protiv Fiorentine 2-1.don

Riera je opet dokazao da je "the real deal". Krenuo je napadački, hrabro, protiv Fiorentine u gostima, Celje je do kraja bio u igri, Fiorentinu su spašavali De Gea i Kean.

Kad vidiš kako su igrači Celje dobro postavljeni, kako se otkrivaju i kombiniraju.. Ne mogu ni zamisliti šta bi Riera mogao napraviti sa klubom kao Dinamo.
  • Noel
    10.8k

Apsolutno ne. Ako i osvoji Dinamo titulu to neće bit radi Sandra ili bilo kojeg drugog trenera koji bi došao u ovih zadnjih par kola nego samo iz razloga jer su neki igrači odlučili se malo potrudit i jer su izašli iz svoje bolikurčine i krenuli davat sve od sebe.
  • vlatkomarkovic
    804

Definitivno, ako pobjedi 8 utakmica zaredom, DA!
  • Dadox
    165
    da uzme prvenstvo ja bih ga svakako ostavio.Uvijek ga stgnemo maknut krene li loše u novoj sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.