• Jay
    1k
    Dobro je pobogu, od Šibenika nijedan naš trener nije primio gol.
    Radi i Perković neke čudne poteze samo se nitko ne živcira dok pobjeđujemo, naravno.
    Želim mu sve pobjede do kraja, ali valjda je svima jasno da trenerski autoritet tu baš i ne postoji
  • Navijač Dinama
    9.7k
    Postoje razine odgovornosti. Svako je odgovoran za svoj dio koji radi. U ovoj sezoni svi su zakazali u svim djelovima sportskog segmenta. Apsolutno svi.Noel

To se slažem.

Kakva bi to poruka uprave bila?Noel

Dovoljna je poruka uprave da smjene 3 trenera, jednom su davali podršku oa ga dan poslje nogirali, nisu mu dali trasnfer rok, jednog SD-a, drugog SD-a trazis skoro 3 mjeseca, a onda kad ga smjenise, dovedu 2 igrača, trećeg umalo i smjenis bez SD-a trenera.

Kakva je to poruka, reci ti meni?
  • Noel
    10.7k

I tu se slažemo. Pogubljenost i lutanje. Bogu hvala došao je Boban. Izgubio bi totalno vjeru u ove ljude odnosno Bobana oko sposobnosti vođenja nogometnog kluba da ostave Perkovića na klupi.
  • vlatkomarkovic
    803
    Sjetimo se jednog trenera s juga koji je preuzeo neplanirano klupu, imao 2.33 boda u 12 utakmica (ako me sjećanje služi), koristili su se isti argumenti kao za Perkovića za ostanak/povratak i sad je de facto proglašen najgorim trenerom u zadnjih xy godina, a hvala Bogu konkurencija groznih trenera je itekako ogromna.Paggini

Iskreno ne znam, tko, Kopic?

Mislim da ovdje mora postojati kontekst, a kontekst je taj da ima ekipu koja je ove sezone imala prosjek do ovog dijela 1.64, a pod njim bi imala 3 u ovom drugom mandatu i opet koji bi klub na svijetu smijenio trenera koji u jednom mandatu ima 24 boda u 8 utakmica, ali ovo sve skupa mi je al pari šta ću s lovom od Eurojackpota.
  • vjeko1701
    13.7k
    Jel ikada zadržavanje privremenog rješenja kao trajnog ispalo dobro? Donijelo dugoročno nešto? Ako on uspije okrenuti ovu sezonu i osvojiti naslov, bit će zapisan zlatnim slovima u povijest. Neka mu se da višegodišnji ugovor i garancija pozicije u stručnom stožeru svih trenera u tom periodu ali Dinamo mora ići po novog glavnog trenera.

Misli na Karoglana.
  • Paggini
    44.8k
    koji bi klub na svijetu smijenio treneravlatkomarkovic

Pa smijenio je Chelsea Di Mattea nakon što su osvojili LP, isto je bio u ulozi pomoćnog koji je preuzeo prvu momčad. Borussia sa Terzićem je slična situacija. To je prvo što mi pada na pamet, da mi se traži našao bih još primjera.

Poanta je da sportski sektor procijeni smatra li da u Perkoviću vide dugoročno riješenje koje se slaže sa strategijom i vizijom Dinama koju imaju. Ako misle da je Perković kapacitet da vodi Dinamo idućih par godina, ne znam šta da kažem na tu odluku.
  • austrijanac
    6.4k
    Sva njegova sposobnost se vidi po prvoj zamjeni danas i to mu ne mogu oprostit.

Nije kapacitet za Dinamo.
  • vlatkomarkovic
    803
    Chelsea Di Mattea nakon što su osvojili LP, isto je bio u ulozi pomoćnog koji je preuzeo prvu momčad.Paggini

Di Matteo je dobio pedalu iduće sezone.

Borussia sa Terzićem je slična situacija. To je prvo što mi pada na pamet, da mi se traži našao bih još primjera.Paggini

E sad tu moraš specificirati, prvi put je digao kup, ali koliko se sjećam Rose je bio potpisan ranije da dolazi na kraju sezone, drugi put je bio pedalitis zbog svađe s Hummelsom pa su oboje potjerani iz kluba.
  • Patak
    3.3k
    Na kraju ispada da se trenere procjenjuje po zamjenama na utakmici. Sjećam se rasprava o Biščanu, prije njega Čačiću, sad je Perković krivo mijenjao, i to je to - nije kapacitet za Dinamo...
  • Droljo
    14.8k
    Kad perković osvoji naslov za nagradu mu dati dinamo 2 ili filijalu u ruke i da bude u svakom trenutku spreman preuzeti prvu momčad (opet) u prijelaznom razdoblju između dva trenera.
  • Zagi
    9.5k
    Nadam se da sa Zvonetom dolazi era pažljive odluke pri odabiru trenera i posljedično stajanje iza istih.
    Odnosno, idući trener na 3-5 godina. Ne zanima me ništa kraće.
  • NKDZ86
    3.5k
    Ako vi ne kužite po onoj konferenciji da su igrači stariji bušili cannavara koji se suprostavio petku, a s tim i drugima senatorima, onda vam Bog pomogao. Igrači vode glavnu riječ trenutno po meni sto vidim.
  • Vrdjuka
    108
    isto po konferencijama i intervjuima nakon odlaska Canavarra, ocigledno je i da ga je Perkovic “busio”, a bio mu je pomocnik
  • Mr Anderson
    11.3k

Nije ga bušio, ali očito su imali različita viđenja. Cannavaro ko glavni trener izgleda da nije baš uvažavao Perkovićeve sugestije.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    I očito su Perkovićeva viđenja bliža dobitnoj formuli.

Mislim, čovjek ne komplicira. Treba mu ludilo Ristovskog na terenu. Zašto ga forsirati na beku gdje je nemoćan u zadnje vrijeme? Stavim ga na stopera. Plus, meni ovo dobrano bolje izgleda nego u mandatu FC. Ostavljam prostor vlastitoj subjektivnosti, naravno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.