• dinamo u srcu
    2k
    Osobno sam za povratak Modrića u Dinamu. Znamo svi za njegovo svjedoćenje za Zdravka. Ali vjerujem da bi on svojim iskustvom donio igraĉki puno tim igraĉima u dinamu kad bi igrali s njim. Privukao bi veći broj gledatelja. Vjerujem da bi osvojili naslov s njim odigrali i ligu prvaka dosta kvalitetno. Sam je obećao da će se vratiti u dinamu jednog dana. Ima puno viśe koristi od njegovog dolaska unatoč njegovom svjedoĉenju za Zdravka.

Ja sam i za povratak u klub svih prijaŝnjih igrača Manđukić,Modrić,Kovačić, Lovren,Vukojević i sve prijaŝnje igrače. Sve je to način za približavanje kluba navijačima.
  • Toot
    206
    Ne znam zašto mislite da igrač koji zarađuje 11 milijuna eura po sezoni i ima mjesto u momčadi jednog Real Madrida u ovoj sezoni nema kaj dati Dinamu u sljedećoj sezoni, sve i da utjecaj na prodaju, ugled, marketing, mlađe igrače, pojačanja i slično stavimo postrance.
  • Jay
    1.1k
    Nisam za povratak nekoga tko ne želi biti tu i tko smatra da ništa ne duguje klubu i navijačima.
    Dao je obećanje, ni prvi ni zadnji koji ga je prekršio. Bilo bi brutalno imati takvog igrača i mentora u klubu, nitko sretniji od mene. Samo sumnjam da će Dinamo staviti iznad osobnih ambicija.
  • crophantom
    91
    Odgovorio sam "Ne", ali ne mogu se sjetiti zašto...
    Šalim se, čak nije jer ga ne volim nego ne vidim što bi klubu dugoročno ili čak kratkoročno donijelo da igra igrač s 40 na leđima koji bi bio pretplaćen na igranje, dok mladi sjede na klupi.
    Tak da, hvala, ali ne treba.
  • rokikaciga
    878
    i ja bih jebao Vesnu Zmijanac ali ne ide.

Dzabe to sto on zeli ako mu Real ne produzi ugovor. A moguce je jer su znali oni i vecim igracima se zahvaliti i ispratiti ih kroz vrata.
  • Paggini
    44.9k
    nego ne vidim što bi klubu dugoročno ili čak kratkoročno donijelocrophantom

S marketinške strane, dolazak najvećeg veznjaka modernog vremena "nazad u svoj klub" bi bila savršena priča za dizanje marketinskog renomea Dinama u Europi, a i ako je neki igrač na ili-ili, igranje sa Modrićem je snažan pull za mnoge od njih. Onda, ne moram ni pricat koliko bi se dresova prodalo, vjerojatno i ulaznica, a sigurno bi uletilo jos dva tri sponzora.

S igračke strane, ako moze doprinosit Realu sa 40 godina, može i Dinamu, ali da to bude pod NAŠIM uvjetima jel, a ne da je prepisan na prvih 11. Iako ne znam tko bi njega stavio na klupu, jbg. A i s druge strane, taj respekt bi imali i kod sudaca, jbg već su se počeli kurčit sa nesviranjem cistih faula, ne bi im bilo svejedno kad bi Modrić bio na terenu trenirat silu.

Osobno ga ne želim, ali da bi donio Dinamu puno, donio bi
  • crophantom
    91
    iskreno ne vidim kakav bi to marketinški renome u Europi donijelo Dinamu, šta misliš da bi neko iz Nizozemske kupio Dinamov dres jer kod nas igra Modric? Lik želi igrati svjetsko forsirao bi igranje pod svaku cijenu, ipak je on veličina i veći od Dinama, a to bi nakon prvih mjesec dana opčinjenosti suigrača dovelo samo do revolta.
    Dinamu želim mir iduće sezone, a ne ovakve egzibicije, on nek ostane u Španjolskoj il di god želi.
  • Paggini
    44.9k
    iskreno ne vidim kakav bi to marketinški renome u Europi donijelo Dinamu, šta misliš da bi neko iz Nizozemske kupio Dinamov dres jer kod nas igra Modric?crophantom

Pa marketing je puno vise od kupovanja dresova - mislis da mediji svi sportski i nesportski ne bi prenijeli romantični povratak Modrića? A i cijela nova generacija gledatelja nogometa će Dinamo asocirati s Modrićem, što je dugoročno snažan benefit za brand.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Ja sam na ljeto dobio 3 narudzbe ako Dinamo dovede Modrica od ljudi koji s Hrvatskom nemaju veze. Mislim, nije to sad bogzna sta, ali bilo bi interesa, ne brigajte
  • desno
    28
    unatoč njegovom svjedoĉenju za Zdravka.dinamo u srcu
    Zar smo do toga dosli, da se gazi po idealima koji su bili nepregazivi, a samo zbog par gledatelja vise ili tog
    "pružanja iskustva suigracima"?
    Mozda imam krivi pogled na situaciju ali ako ce klub imati takvu politiku onda je to prozirno i jeftino.
  • ŽacZgb
    203
    Bez obzira na sve,kad bi bilo moguće ja sam za. Pitanje jel se njemu vraća i igra HNL i jel mu se slušaju uvrede tovara. Plus je kaj mu je Zvone uzor i ak ga netko može nagovoriti na povratak je on.
  • dinamo u srcu
    2k
    Mozda imam krivi pogled na situaciju ali ako ce klub imati takvu politiku onda je to prozirno i jeftinodesno

Pa već je klub objavio poziv Modriću da se vrati preko ŝpanjolske Marce i sa retro dresom Modrića iz 2006. Ja ne vidim nikakvo gaženje ideala sa takvim ĉinom. Povratak Modrića i angažman kluba u vezi toga je usmjereno isključivo kvalitetom kojom bi poboljŝao igru Dinama i povezivanja navijača sa klubom.
  • Mihaljević
    12.4k
    Zašto ova anketa uopće postoji?

Pitajte navijače Sportinga jel žele Cristiana, pitajte navijače Rosaria jel žele Di Mariju, pitajte navijače Schalkea jel žele Neuera itd, bez obzira na godine, jer su one najnebitnije, igrač se vraća u matični klub jer se osjeća dužan to napraviti, vraća se da zadnji atom snage klubu koji ga je stvorio - iz zahvalnosti.

Igrači koji se vrate u svoj matični klub su najveća gospoda Robben, Suarez, Rooney ovako iz glave.

Luka Modrić je Dinamo, Dinamo u 95% slučajeva vežu baš uz Luku Modrića.

Povratak Luke Dinamu može dati totalnu drugu dimenziju, da napokon napravimo onaj korak iznad da privučemo igrače za Europu, a postepeno da prolazak skupine Lige Prvaka stavimo pod normalu.

A da ne pričam o marketingu, financijama i svemu ostalom što bi nam dobio najveći i najbolji Dinamov igrač svih vremena.
  • über alles
    1.8k
    Vi svi imate amneziju ko i modric il vam mamic nije smetao...neznam kaj je gore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.