• Jaro
    9.7k
    Jovicevic je prvi put stavljen kako bi braca(prvenstveno Zoran) imali koga baciti pod vlak nakon tjeranja Bjelice bez rezultatskih ili unutarsvlacionica razloga i kasnije sebe prikazao kao spasitelja... Taj "mandat" uzimati kao nesto relevantno je smijesno...
  • marcio amoroso
    40.9k
    Meni bi prvi izbor za trenera bio Marino Pušić. Koliko je realan ne znam, ali Shakhtar igra jako dobar nogomet pod njim.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Ne pratim kako igraju ali me zanima zasto su onda treci trenutno? :lol:
  • marcio amoroso
    40.9k
    Ne pratim kako igraju ali me zanima zasto su onda treci trenutnoGeneralNapoleon

Plačeš od smijeha vidim?
    Nema trenera na svijetu koji je uvijek bio prvi za tvoju informaciju. Gledao sam Shakhtar par tekmi u ligi prvaka jer ih uvijek gledam kao neki klub koji je blizu nas ili malo iznad nas pa me zanima kako igraju, i da, igrali su jako dobro, bili su kompetitivni skoro sve tekme. Ludi igraju stalno u izbjeglištvu pa se to sigurno mora uzeti u obzir.
  • OsamŠest
    4.8k
    Marino Pušićmarcio amoroso

Nakon Terzića, on mi je isto velika želja za trenera Dinama. Čovjek je i nakon 120 utakmica kao pomoćnik Arne Slota dokazao da je sposoban samostalno jednako uspješno voditi ozbiljnu europsku momčad.

Sa ovog govornog područja, poznaje jako dobro i Dinamo. Mislim da bi bio pun pogodak..
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Plačeš od smijeha vidim?marcio amoroso

Pa nisam imao namjeru provokativno pitat. Ja taj emoji koristim inflacionarno.

Jednostavno sam ozbiljno htio pitat. Ne pratim ne mogu nista rec. Samo znam da su isto jako dominanti. Pa mi je malo cudno da radi tako odlican posao a trenutno su treci. Al opet ne znam samo pitam :lol:
  • Navijač Dinama
    9.7k
    Onaj "prvi mandat" uopće ne treba uzimati kao relevantan jer tu je bilo svega, a samo ne nogometa.Crusades

Imao je istu ekipu kao i prethodnik(Neno Bjelica prvi mandat) i igra nije očaravala svih 7 utakmica koliko je vodio, za guzičare statistike 3-2-2 omjer, dakle ni rezultat nije bio bajan kao i igra. Istu tu ekipu je imao i nasljednik Jovicevica, Mamić mlađi, pa smo osvojili i duplu krunu i došli do 1/4 EL gdje smo ispali od kasnijeg osvajača tog natjecanja.

Podgrijavanje juhe nas je valjda nemali broj puta pokazalo da ne uspjeva baš, dajte neko novo ime, koje nije vodio klub, tipa Marino Pušić, Kovačević ili tako netko, ili ako će biti stranac, nek bude Riera, Garci, svejedno.
  • NB86
    16.5k
    Jovicevicu je to bio prvi seniorski posao u karijeri i to kad je prvenstvo bilo gotovo i restartirano nakon korona pauze, taj mandat mi je nimalo mjerodavan jel kapacitet za dinamo, to da je poslije u 3 kluba napravio rezultat ukljucujuci LIGU PRVAKA ga stavlja po meni na prvo mjesto od domacih rjesenja
  • Crusades
    15.8k
    kao pomoćnik Arne SlotaOsamŠest

Nisam ispratio ovo. Slot je napravio dobar posao u Feynoordu, a i sad u Liverpoolu uzeo naslov.

Definitivno Pušić bi bio najbolje moguće rješenje, odmah poslije mi je Jovičević
  • Crni86
    9.5k
    Pitanje je da li bi Srna pustio Pusica. Nekako iskreno sumnjam da je Pusic dostupan, ali tko zna sta se moze sve jos dogoditi do ljeta.
  • Crusades
    15.8k
    Jel njemu tamo prva ili druga sezona?

Nije da su mu bas najidealniji uvjeti i okruženje... još ako ne uzmu naslov pa nazove Zvone. Ko će ga znat :wink:
  • Crni86
    9.5k
    ima jos godinu dana ugovor do ljeta 2026. Tako da mislim da mu je druga.

Ne znam da li ima kakvu kaluzulu i da li se njega puno pita. Nema ni info kolika mu je placa pa koliko bi iznosila potecijalna odsteta.

O Pusicu sam na zoni uvijek citao jako dobre stvari, nisam pretjerano pratio njegove ekipe, ali kad gledam rezultate nisam bas nesto pretezito uvjeren da bi on trebao biti taj. Ove dvije sezone u shakhtaru, okej u prvoj je osvojio titulu, u ovoj drugoj je jako blizu da ju izgubi. Shakhtar je u ukrajini ono sto je dinamo kod nas. Osim shakhtaru jos jednu jedinu sezonu ima kao samostalni trener i to u Twenteu, cini mi se u drugoj nizozemskoj ligi gdje je uspio izborit povratak u prvu ligu. Ostalo sve je bio pomocnik.
  • Olmic
    4.4k
    kaj nije Pusic okorjeli hajdukovac kao i Bilic
  • Crni86
    9.5k
    nezz, pise samo da je rodom iz Mostara.
  • ElDorado
    3.1k
    Zvali su ga tovari prije par sezona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.