• Efes Pilsen
    10.6k
    lik je posrao Domagoja Antolica jer je pobrao u glavu i trazio ljecnicku pomoc na Titu..
  • Odani Zgd
    353
    Slobodno nađi ijedan moj loš komentar za Zeku i Bobana pa postavi
  • LA BOMBA
    21
    Igračka i trenerska kariera Victora Sancheza.

Senior career
    Years Team Apps (Gls)
    1994–1995 Real Madrid C 17 (3)
    1995–1996 Real Madrid B 37 (1)
    1996–1998 Real Madrid 65 (7)
    1998–1999 Racing Santander 35 (12)
    1999–2006 Deportivo La Coruña 210 (30)
    2006–2007 Panathinaikos 12 (0)
    2007–2008 Elche 17 (2)

Managerial career
    2010–2011 Getafe (assistant)
    2012–2013 Sevilla (assistant)
    2013–2015 Olympiacos (assistant)
    2015–2016 Deportivo La Coruña
    2016 Olympiacos
    2016–2017 Betis
    2019–2020 Málaga
    2023 Cartagena
    2024– Olimpija Ljubljana

Bio je u uglednim klubovima i kao igrač i kao trener.
  • Odani Zgd
    353
    Posrao Antolića,zato ti je vjerovatno promakla posjekotina na Galešičevom licu na zadnjoj utakmici
  • Blueshadow86
    3k
    Najjači su mi razlozi za novog trenera - pa veliki je Dinamovac!
    Isto vrijedi i za igrače.
  • Mihaljević
    12.4k
    Slučajan lajk.

Bišćanu svaka čast, jedan od rijetkih koji se na kraju karijere vratio u Dinamo, ali ono je bilo očajno kako je vodio ekipu i kako se podstavio. Igor je gospodin, ali ni u ludilu za klupu Dinama, ako ne mislimo nastaviti lutati.
  • Odani Zgd
    353
    Igračke karijere se nisam ni doticao,nego trenerske.I dalje mislim da nije za trenera Dinama
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Koga bi forum struka smatrala "trenerom za Dinamo kakvog želimo", a da nam je realan za dovesti?
  • Noel
    10.6k

Jedno je mislit da on nije trener za Dinamo, a drugo je čovjeka (jedan od rijetkih) koji se imao muda suprotstavit kriminalcu i bjeguncu Zdravku Mamiću nazvat beskičmenjakom.
  • LA BOMBA
    21

Ja želim Španjolca, u ovom redu 1) Albert Riera 2) Victor Sanchez 3) Gonzalo Garcia
  • Efes Pilsen
    10.6k
    jesi uzeo terapiju? Kakve veze ima jedno s drugim?
  • MM17
    262

Ne postoji takav.
    I Zvoni dajem do 15.07 vremena pa da forum bojna krene sa pitanjima gdje su pojačanja i da je pogreška uopće kaj je došao.
  • Odani Zgd
    353
    Tebi očito nikakve....
  • NKDZ86
    3.4k
    čovječe, ti samo španjolce i latinose promoviraš, čiji si ti?
  • jedan u nizu
    12.6k
    1000 ljudi zeli Rieru, a vjerovatno samo dvoje ljudi pogledalo 5 utakmica koje je vodio.

Ne kuzim tu opcinjenost njime. Dosao je do 1/4finala KL sa njima, a u prvenstvu je gdje?

Mislim da bi svakog trenera trebali suditi po domacem prvenstvu a ne po uspjesima u Europi.

Jer i ova nasa ekipa je pobijedivala u LP ove godine i izgledala odlicno, a sve trenere smo potrosili.
    Kako to da Bjelica ne vodi Barcelonu, a Cannavaro se ne spominje kao zamjena za Ancelottija.
    Zasto Terzic jos uvijek nema kluba? Ako je takav hit, zasto nema ponude velikih klubova? U LP dosao do finala, a u domacem prvenstvu sa istom ekipom zavrsio na 5. mjestu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.