• vlatkomarkovic
    760

Mislim stari moj ono prva pobjeda na Euro. Svaka čast, ali em je Euro prosiren em pogledaj ekipu, mislim super, al ono... Ja bi nešto jače
  • Mihaljević
    12.4k
    Ma kakav Bišćan, sa 0% emocija, pressice sa 2% života u sebi, pa ono sjedenje u busu a momčad slavi naslov prvaka... On je imao ekipu sa Šutalom J, Sučićem, Livakovićem, Baturinom pa je došao na -7, šta će tek sljedeće sezone biti bez njih, -14? Neka je on Dinamovac i ja sam, pa ne treniram Dinamo, opravdanja smiješna nalazite.
  • vlatkomarkovic
    760
    Renato Pilipović nakon nedavnog imenovanja kao trenera juniora ipak prebačen u stožer prve momčadi. Inače on je bio stalni član Biščanovog stožera. Mislim da je vrlo vjerojatno tko će bit novi trener Dinama.Noel

Ne mora biti, da je Biscanu on tak bitan vodio bi ga dalje, a ovo ti može biti ili da im fali čovjek u stozeru, a on ima jedinu licencu, možda su si Perkovic i on dobri, možda ne žele zapošljavati extra čovjeka nego nek on puni dvije pozicije, možda se pripremaju da zadnjih nekoliko kola igraju juniori pa da imaju nekoga ko ima bolji uvid u to, mislim moguće je da je, ali nemoj previše iščitavati iz toga.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Uvjeren sam da bi mnogi ovdje prešli Bišćanu preko nekih njegovih trenerskih grešaka (npr. kasne zamjene u Ateni), da je on po prirodi galamdžija. Već sam rekao, naš narod je takav. Galamdžija će uvijek prije dobiti neku dobru ponudu ili biti prihvaćeniji u narodu nego neki tiši lik. I ne znam odkud ovi komentari "smiješno kako ga pravdate". Ne pravdam ja njegov trenerski CV (za koji se slažem da je u blagom padu), nego mi ide na onu stvar to potenciranje kak je tih, miran, gleda u pod na presicama i slično. Pola ljudi ovdje kao da u životu nije upoznala nekog tko nije galamdžija nego je tiši i mirniji. Hrvatska puna ekstroverta jebote. Čim je netko u tom pogledu otvorenosti drukčiji, odmah upri prstom u njega. :roll:

Neki vjerojatno misle da bi on sad bio neki top trener da mu je otvorenost i stav kao u Pamića ili Sopića. Smiješno. Upravo u današnjem nogometu su mnogi dobri treneri oni koji nisu poznati po "skakanju na suce" i sprdanju novinara na presicama, nego rade u miru i tišini (Xabi Alonso ili Cesc Frabregas recimo).
  • jedan u nizu
    12.6k
    Ja Bišćanu najviše zamjeram kukanje oko transfera, a realno je imao turbo momčad s Livakovićem, Šutalom, Ivanušecom, Mišićem, Petkovićem itd itdBorovljanin

Covjek je tada prepoznao da dinamo nema kadar kakav smo mislili, i da su to sve poluigraci i htio je pjacanja.
    Vidio je na svojoj kozi koliko njega i Simica miniraju bivsi upravitelji kluba. Naravno da je kukao jer je sportska politika bila za k..ac.
    Ako njemu nedaju, ako Simicu nedaju pojacanja, sta onda treba biti zrtveno janje jer eto lose igraju, a nema pojacanja.
    Meni sasvim logicno da javno vrsi nekakav pritisak i na neki nacin pere ruke od toga. Uprava je to iskoristila protiv njega i nakon AEKa dobio nogu.

Uostalom, ti igraci su vec bili na odlasku. Da je poceo kukati nakon transfera onda bi opet svi srali kako je kasno reagirao i zasto nije ranije poceo traziti pojacanja.

Ma kakav Bišćan, sa 0% emocija, pressice sa 2% života u sebi,Mihaljević

Istina, ali meni ce ostati u sjecanju njegov govor nakon AEKa. Protiv kojeg smo odlicno odigrali, unatoc svim okolnostima, i na kraju nespretno ispali. Covjek se odmah posuo pepelom, bio slomljen i unatoc tome se ispricao navijacima, ali i igracima jer im je on, tocnije njegove pogreske (otom - potom) kostale sna - igranja u LP.
    Pricali su igraci kasnije koliko im je to znacilo i kakav utjecaj to ima na njih.
    Prije ce slusati takvog trenera, i raditi ono sto im kaze, i nece ga minirati, kada ih ovakvim odnosom ''pridobije'', nego sto ce slusati nekog tko im podilazi, stalno upire u drugog i nikad sebe nece okriviti, ili im govori da su nikakvi igraci i da nikada nece igrati ligu petice.

I dalje smatram da je stav igraca najveci krivac za ovakav dinamo, a stav je takav jer nijedan trener nije to ukrotio, i budimo realni, svi smo svjesni da su igraci podosta zasluzni za promjene u slvacionici ove sezone.

A kada imaju trenera kojeg postuju, cijene i ima autoritet makar imao los govor tijela i bio sutljiv, onda se niti ta svlacionica nece okrenuti protiv njega.

Volio bih vidjeti Biscana u dinamu iskljucivo radi toga da vidimo jesmo ga uzalud potrosili. Da vidimo kakav ce biti (a ima veliki potencijal biti) kada iza sebe ima upravu koja ce ga podupirati i stati iza njega, pa makar morali ici protiv Petkovica, Ademija ili bilo koje druge osobe u klubu. Jos pogotovo sa Bobanom iza leda.

Ne bih bio odusevljen njegovim povratkom, ali bih dao palac gore i rekao ''idemo probati''
  • Odani Zgd
    353
    Bišćanu je Dinamo bio i bit će najveći klub kojeg je trenirao i kojeg će trenirati.Bezkičmenjak
  • rakurs
    1k
    Neću ulaziti u trenerske kvalitete niti u to da li nam je trenutno potreban, ali Bišćan je kičmu pokazao kada je najviše trebalo.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Isto se može reći i za mnoge druge trenere nakon i prije njega. Kad je zadnji put Dinamov trener nakon odlaska preuzeo klub koji je veći od Dinama? Jovičević sa Šahtarom je bio najbliži tome.
  • vlatkomarkovic
    760
    Volio bih vidjeti Biscana u dinamu iskljucivo radi toga da vidimo jesmo ga uzalud potrosili.jedan u nizu

Pa ja bi ga isto rado vidio jednog dana možda da ne bi ispalo, jer mi je drag, viditi ćemo kako ce mu se trenerska karijera nastaviti.

Ali u ovoj situaciji postoji velika šansa baš da se dogodi da ga i drugi put bezveze potrošimo, ali onda bojim se neće biti trećeg puta.

Idemo u kvale za konferencijsku ligu najvjerojatnije, tu ima jako puno nagaznih mina, ide vrlo vjerojatno popriličan remont momčadi. Mislim da je ovo najgori trenutak za Biscana mogući za drugu priliku. Sezona vjerojatno bez titule, neće biti tu puno milosti i strpljenja.
  • Dadox
    156
    ne drobi gluposti.Trener može biti onakav ili ovakav,ali ne piši nešto o karakteru čovjeka kojeg ne poznaš.Stav je uvijek imao i nije se dao nikad hebat.
  • Noel
    10.6k

Možeš svakako nazvat Biščana ,slabog autoriteta,čudne naravi, hrpu stvari ali nazvat ga beskičmenjakom je nešto što je najmanje od svega.
    Nisam baš siguran dal znaš značenje te riječi.
  • Jaro
    9.6k
    jad i bijeda od komentara. Pun mi je kurac vas jako pametnih ovdje sto cas se nakotilo. Netko je jucer/danas trazio konstruktivnu rasoravu. Sretno s ovakvom ekipom... Da mi je samo znati cemu se ti smatras odanim pa si si dao takav nadimak. Sigurno si i Zajeca dobrano popljuvao, sutra ces i Bobana, preksutra Ademija i Petkovica...
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Meni bi i dalje Riera bio odlična opcija za nas. Čovjek igra četvrtfinale europskog natjecanja sa jednim Celjem dok se naši klubovi (nebitno jel sa našim ili stranim trenerima) svako ljeto sramote, uz pokoji izuzetak kad je Rijeka ulazila u skupine.
  • Dudu9
    1.6k
    Biščan imao duplo bolju ekipu nego je sad, pa loše izgledalo, bolje tražit drugo riješenje nije se Biščan u ovo kratko vrijeme napredovao pa idemo ga vratit
  • jedan u nizu
    12.6k
    Ali u ovoj situaciji postoji velika šansa baš da se dogodi da ga i drugi put bezveze potrošimo, ali onda bojim se neće biti trećeg puta.vlatkomarkovic

Ako se pokaze da je drugi put los, onda ne bih rekao da smo ga potrosili drugi put, vec da onda znamo da nema opravdanja poput uprave, politike ili neceg treceg, i da jednostavno nije trener za nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.