• SjevernaStrana
    2.5k
    Kanga je crni Kulenović koji se tu i tamo uspije zagraditi. Obojica na ugovorima kakve više vidjeti neće. Barem ne u nogometno relevantnim ligama ili klubovima kao što je Dinamo. A možda se netko i zajebe. Hvala svima. Nastavite s prodavanjem magle.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    ti bi malo kangine mange ,pa javi mu se , vidim da voliš . Možemo cijeli dan i noć ovako
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Imamo Petkovića koji u igri sve radi ono što tu pojedinci vide u Kangi. Pojedinci, kažem. Isto, samo pet puta bolje i elegantnije.

Imamo Kulenovića koji zna napasti dubinu, nalazi se u šansi i paše mu igrati skupa s Petkom. Isporučio je gro golova u ove dvije sezone.

Trebao nam je treći tip napadača, netko tko će zabiti i pospremiti otpatke i realizirati jednu od dvije šanse u kojima se nađe (Brodić prošle sezone). Nismo ga doveli. Doveli smo, za veliku lovu, robusnog hrvača koji je većinu šansi promašio, a trademark mu je “kak se zagradil” uz naravno pad ili “odvukao je igrača” kad padne gol. Nama treba taj što zabije, ne što odvlači. Doslovno nitko ne tvrdi da on nema baš blage veze, nego da se pogriješilo s tipizacijom napadača/ igrača kakav nam je trebao.

Tako da ovo po meni nema veze sa sukobom “strani - domaći”, nego realnim pogledom na stvari i činjenice.
  • DiddyGuela
    3.1k
    Tako da ovo po meni nema veze sa sukobom “strani - domaći”, nego realnim pogledom na stvari i činjenice.Tongo Doumbia

Tocno to.

Nista protiv samog Kange, decko se trudi, ali potpuno promasen transfer. Nama treba killer tipa Gavranovic.
  • rokikaciga
    820
    Doslovno nitko ne tvrdi da on nema baš blage vezeTongo Doumbia

Tvrdi se i to naširoko. Piše se da je najgori napadač ikada, da je teška taraba, da ne zna igrat itd itd... Jebote na 58 strani smo a čovjek je tu 2.5mj.

Na Kangi se vidi da je dobar igrač, neke stvari mu fale ali nije taraba. Da imamo malo okomitije igrače, da brže igramo onda bi i Kanga bolje izgledao. Malo mu je sreće nedostajalo da uz njegovo ime umjesto 2 gola stoji 5 i onda bi se pričalo o tome kak smo pogodili sa izborom napadača.

Nije Anderson Costa ali nije niti Drogba za HNL.

Krivi tip igrača za trenutačni Dinamo.
  • Crle
    900
    Ja stvarno ne vidim zašto se toliko sere po njemu. Sada sam gledao sažetak protiv Osijeka. Pa čovjek je iznudio situaciju gdje je trebao biti crveni i gdje se je lijepo ubacio u prostor ispred igrača Osijeka. Imao je onu petu gdje je fino ubacio RPG-a u priliku. Odvukao je igrača kod Sučićevog gola...

Ono, zna iritantno izgledati kada pada kod udarca i izgleda šlampavo. No nije ni najmanje loš kao igrač i solidno radi svoje zadaće cijelo vrijeme. Moguće je da bi bio još opasniji da mu se dosta puta da lopta u prostor kada se nudi i vjerojatno bi se opet ubacio ispred obrambenog igrača pa išao sam na gol. Do sada je čak i solidno igrao glavom pa mi zadnjih par utakmica uopće ni ne centriramo.

Ako se mi malo bolje povežemo kao momčad i budemo znali iskoristiti njegove prednosti mogao bi on biti sasvim solidan igrač, pa i zabiti puno više golova.
  • Droljo
    14.7k
    Šta je skomina rekao za taj start gdje je crveni trebao biti? Zaspo sam :monkey:
  • Olmic
    4.4k
    da je cisti crveni
  • rkru
    17

da je po NJEMU crveni al on je oldskul janez kuis.

noviji naputci su da se tu bas ne daju tako lako crveni
  • NKDZ86
    3.4k
    Neko je napisao da stalno pada na leđa kad pukne ili dobije loptu, to je od pomisli na 3 tisoč evra ak zabije, tak da mislim da nebu niš od toga, preveč bonus ima naš kanginho
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet