• El Madrigal
    267

Zvone je šef svih sportskih pitanja. Mora dovesti nekoga za SDa kome će nekada kad zasere moći dati otkaz. Na ravno da neće on to obavljati.
  • Crni86
    9.4k
    Da li sad uz Zvonu ima smisla za Boromisu?

Ako ce biti hrvat, iskreno mi nitko drugi ne pada na pamet.
  • Jurki
    16.8k
    ma i ja sam na tragu takvog razmisljanja.
    Vremena nemamo, sportski sektor nam je devastiran do amena.
    Kaj god da pogledas je u kurcu.
    Trebalo bu sve posloziti.. skola, skauting, filijala, tu je i druga momcad.. o svlacionici prve momcadi je bezveze trositi rijeci u kakvom je stanju..
    jbg Zvone kaj si se odmaral si se odmaral.
  • ElDorado
    3k
    Sve ovisi kakvu viziju neke organizacijske vertikale Zvone ima. Npr ak imaš dva tri odlična skauta, sposobnog šefa akademije kaj će ti realno SD. Dovoljno je par ljudi koji uz pravo vođenje mogu zamjeniti klasičnog SD. Inače ne znam naravno da li je istina ali navodno su Mmaee i Kanga dovedeni usprkos negativnoj skautskoj procjeni. To mi je prvi info takav.
  • Orc123
    11.2k
    Zvone i Dinamo moraju dovest SD koji je to radio na visokim razinama, covjek od iskustva i znanja, a ne da Zvonu potrosimo ko i Simica pa da mu se ebe mater ko sto se sada Simicu ili Zajecu, a jedan i drugi su docekani ko spasitelji. Zelim da Zvone ima mir u radu i da nam predvodi Dinamo dugo, dugo godina a ne da mu neki jebivjetri ebu mater nakon prvog losijeg poteza.....
    Da se ne lazemo, siguran sam da covjek zna znanje ali da ce se tu i tamo napravit nesto krivo, sigurno hoce, i to je normalno, ali iz prikrajka vec cekaju kokosari da ga napadnu svim sredstvima!

Ako je Uprava dogovorila SD ja ne vidim razlog da se to ne sprovede u djelo! Siguran sam da su izabrali najbolje moguce rjesenje a i Zvone ce sigurno blagosloviti to.....ne vjerujem da ce covjek odmah napraviti neki drasticni zaokret....siguran sam da je Uprava napravila najbolje moguce a Zvone ce dugorocno Dinamo dici na jos veci nivo!
  • Jurki
    16.8k
    kaj se Kange tice znamo da je napravljen pritisak na Marica da se dovede špica jer je ovaj drkal kurac cijeli prijelazni rok.
    A i normalno da je zajebal, kad se zajebaval cijeli prijelazni rok. Pitanje kak je skauting napravljen itd..
    To je uvijek tak.. govoris ima vremena.. i onda kad dojde cajtnot.. sjebes stvar.
    Teski diletant koji osim lijepe price nije imal nista.
  • El Madrigal
    267

Zato će dovesti ljude na odgovarajuće pozicije i posao raspodijeliti, ali njegov je amen!
  • Orc123
    11.2k
    Nek mi neko zamjeri,bas me briga ali ja bi volio vidjeti ponovno Simica na SD uz Zvonu koji bi bio glavni za sportski sektor, tako da rade u sinergiji, da se poslozi skautska mreza....nista ne bi imao protiv tog scenarija...niti jedan drugi hrvat nema znanja da radi taj posao osim mozda Mance ali on nece doci...
    Ili stranac, i to top kvalitetan ili Simic........
  • Droljo
    14.7k

Ajd ne jebi.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Ovo sam zazivao i to mi se cini idealna opcija. Makar tkoga god Zvone izabere ima podrsku.
  • don
    12.2k
    Zvone i Dinamo moraju dovest SD koji je to radio na visokim razinamaOrc123

ali ja bi volio vidjeti ponovno Simica na SDOrc123

s prvim djelom se svi slažemo, ali ne i sa drugim...
  • Dudu9
    1.6k
    Pa ako je uprava već izabrala SD po meni treba ga i postavit, imamo SD koji traži igrače i Bobana koji procjeni jel to taj igrač koji treba dinamu
  • ElDorado
    3k
    Šimić je kapacitet za doslovno jedno veliko NIŠTA. Niti karijeru vlastitog sina nije znao voditi.
  • Jurki
    16.8k
    inace imas ok upise.. ali da ga jebes.. Šimić?
    Znamo svi da je bilo opstrukcije njega od kavokuhacice, al da se proslavio - nije.
    I pokusavam najti i zmisliti se makar jedne dobre stvari koju je napravil - nemrem.
  • ElDorado
    3k
    Uostalom tko ga je sprečavao da dofura sve ove besplatne Hrvate koje je pokupila Rijeka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.