• Izet Hajrović
    4.8k
    Šola trabunja i piše ono što misli da će se dogoditi. Vidjet ćemo danas na pressici što će biti.
  • Olmic
    4.4k
    a bojim se nekog Simica,Komljenovica
  • Captain America
    19.7k
    Znaci 2 i pol mjeseca posla ode u vjetar..Olmic

Bolje 2 i pol mjeseca nego još godinu dana u vjetar kao s Marićem, a ne znam kako bi se oporavili od toga.

Dovodiš novog PU i njegov izbor mora biti SD. Naprosto sam oduševljen da će taj čovjek imati hrvatski genetski kod, govoriti hrvatski jezik i izgledati kao Hrvat.
  • Jurki
    16.8k
    ne kuzim po cemu se zakljucilo da bu sd domaci? (Šimic, Komljenovic)
  • ElDorado
    3k
    Šola je frend sa Bobanom jos iz Sportskih
  • Olmic
    4.4k
    moja pretpostavka, ali ajde bumo pametniji danas oko 19
  • Zagi
    9.5k
    Zvone bira, nemam brige.
  • Laugreano
    3.8k
    Znaci 2 i pol mjeseca posla ode u vjetar..Olmic

Drago mi je da je tako, jer to znači da Zvone bira.
  • Olmic
    4.4k
    mozda uzme Maldinija ;)
  • Noel
    10.6k
    Pa vjerojatno je stopirano jer ćr Zvone sve preuzeti na sebe. Cijelu sportsku politku. Eventualno će postavit Vlaovića i Komljenovića ..
  • Vrdjuka
    106
    da bas kao so ElDorado kaze, Sola i Zvone su frendovi i sve sto Sola pise odsad mozemo smatrati “tocnijom” informacijom.

Bit ce sad zanimljivo vidjeti kako ce Sportske sad pisati o Dinamu, s obzirom da je Zvone bio sef svima tamo, od Sole preko Olivarija do Antolica.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Da li postoji mogućnost da Zvonene kao glavni preuzme i ulogu sd pa nam nužno sd i ne treba onda,i da dopelja nekog svog scouta i ekipu oko sebe ,profesionalce koji točno znaju šta on želi . Da konačno sve posloži i napravi organizaciju kakva i treba da bude. Možda je kontakt uspostavljen još prije ,i zato se čekalo da se sve posloži pa se u novine bacala koje kakva imena da se nrovali plan sa Bobanom dok sve ne završi. Ako je tako onda svaka čast. Doduše svaka čast u svakom slučaju. Mislim kao svi da nemogu dočekati sastanak večeras. Držite nas koji smo vani opdatiranim plz:pray:
  • El Madrigal
    267

Pa koji je vama, što će vam sportski direktor Giraldi, ako Zvone postaje direktor nogometa ili štogod već? Pa valjda čovjeku treba sada pustiti da radi po tom pitanju. Zašto bi njemu netko servirao SDa?
  • Jurki
    16.8k
    Da li postoji mogućnost da Zvonene kao glavni preuzme i ulogu sd pa nam nužno sd i ne treba ondaKujtim Shalla

Pa da bumo realni.. u tom slucaju nam SD ni ne treba. Al ko zna mozda bu inzistiral da mu se dopelja desna ruka jer je puno posla pred njim.
    Ocekujem letaonu iz kluba u sljedecim danima..
    uvek se prica... ne treba nam sjeca glava.. ali ocekujem upravo to.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    na to sam i ja mislio, a trebat će neko i za onaj prljavih dio posla , treba tu kako i sam kažeš generalno čišćenje napravit prvo. I u svlačionici a i na hodnicima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.