• NitkoBitan
    25.2k
    Prije ovog kola: Hajduk - 2.00, Rijeka 2.30, Dinamo 6.00
    Trenutno: Rijeka - 2.00, Hajduk 2.30, Dinamo - 4.00

Korak po korak, kolega koji je stavio soma eura na Dinamo i nije toliko lud :eyes:
  • Zagi
    9.5k
    Ja do kraja ne vidim niti jedno kolo u kojem naši konkurenti mogu hladno "upisati bodove".
    Ima još dosta do kraja.

A što ako uspijemo?
  • emilperska
    9.5k
    Ja do kraja ne vidim niti jedno kolo u kojem naši konkurenti mogu hladno "upisati bodove".Zagi

Hajduk zadnje kolo igra protiv Šibenika za kojeg se ne zna dal ce postojati tad i dal ce igrati s juniorima.
    To su sigurna 3 boda.
  • El Madrigal
    270

Njihov međusobni x, je njihov kiks.
  • Boycie
    2.6k
    Kad se sjetim koliko je Bel produzio nama u Gorici i onda ovo danas.
  • El Madrigal
    270

Nema tu razumijevanja ili ne. Ti imaš predikcije, ili predviđanja, a ja se bavim realnošću!
  • Ali
    2.6k

A je li realno da ovakvi Hajduk i Rijeka osvoje >13 bodova ?
    Inace matematicki na uoravo tom % su na puno vecem uzorku, tj. 27 kola... a onda i drugi element, da li te dvoje ekipe imaju neki znacajan trend znatno boljih utakmica od prosjeka ? Nemaju...
    Kinkretno ako mi uzmemo 21 bod, Hajduk bi morao isci na preko 71% osvojenih bodova a to nisam siguran da su imali ikada u zadnjih 20godina na proljece...
  • El Madrigal
    270
    Samo kažem da ne ovisimo sami o sebi.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Iduće kolo bi moglo biti ključno. Varaždin je obrambeno dosta dobar i definitivno će se tovari dobro namučit, vjerujem da bi to mogao realno biti neki X.

Istra je prije par dana praktički nadigrala Rijeku u kupu i to u Rijeci, Garcia je dobro posložio momčad, a Rijeci ne ide tako dobro u "manjim" utakmicama kao u derbijima. Tu je skroz realno da Istra uzme barem bod, ako ne i sva tri.

Mi idemo uvjerljivo najlošijoj ekipi lige u goste i ako smo to mogli zadnji put dobiti na Šubićevcu sa 0:4 kad nije bilo Petkovića i Mišića i s Baturinom koji je ostao na klupi bez odigrane minute onda valjda možemo i sada.

Već sam pisao o tome, ali isto tako nadam se da će se naši očistiti protiv Šibenika tako da propuste Goricu jer bi bio veliki hendikep igrati sa Rijekom ili tovarima bez Baturine ili Mišića, pa čak i Stojkovića koji isto ima dva žuta.
  • wolfgang14
    2.2k
    jel lučića nema jednu ili dvije utakmice?
  • Felip
    417
    Ja mislim da bi trebao jednu zbog izravnog crvenog, a žuti kartoni mu ostaju što znači da kad opet dobije bilo koji karton mora pauzirat.
  • rioda
    7.9k
    Isključenja - Službene osobe kluba

HNK Hajduk: Badrov Stjepan (Poslije utakmice - Predstavnik HNK Hajduk Stjepan Badrov po navodima četvrtog sudca utakmice Ivana Vukančića je nakon završetka utakmice verbalno napao četvrtog sudca govoreći mu "Nikad nećeš biti sudac, znaš gdje ćeš biti sudac, biti ćeš sudac u Arbanasima." Također je isti ulazeći u njegovu socijalnu distancu gurao ga prstima u predjelu prsa i to nekoliko puta.)

Naletio sam na ovo sad kad sam htio vidjeti što su upisali kao razlog Lučićevog isključenja :rofl:
  • Juznjak
    4.2k

Ako se ne varam postoji neko pravilo koje kaže da izravni crveni karton znači minimalno dvije utakmice kazne.
    Nisam siguran primjenjuje li se to u svim situacijama jednako.
  • rioda
    7.9k
    Mislim da će biti jedna utakmica kazne. Pogledao sam koliko je kažnjen golman Salzburga za isključenje protiv nas, bila je slična situacija - dobio je jednu utakmicu kazne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.