• Filip85
    104

Danke, i mislio sam si... :rage:
  • El Madrigal
    265
    Izvukoše se i ova gamad!
  • Filip 91
    1.3k
    Igra li se još na Poljudu?
  • rokikaciga
    820
    -7 trenutna situacija

jedan kiks Riječana

-4

pobjeda u derbiju

-1

jedan X riječana protiv hm...Hajduka?

+2 i slavlje na Trgu

---

A šta ako uspijemo?
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Ako može netko objasniti ovo s Ilijom Lončarevićem. Kako je Ferenčina u prošlom kolu mogao biti trener Lokomotive u zapisniku, a danas nije mogao?
  • El Madrigal
    265
    Mali Fetai neumoran,zvrk, meni zanimljiv,nije za prvih 11 Dinama,ali bih ga volio imat u rotacijiOdani Zgd

Meni strašno mrzak. Ne mogu ga smisliti, a kamoli zamisliti u dinamu!
  • NVKOD
    4.1k

Upravo ušli u 27. minutu nadoknade.
  • rokikaciga
    820
    Isto kao i Rile? Takvi su mi najdraži. Mrzim ga kad igra protiv mene ali bi mi vjerojatno bio najdraži igrač u svetom dresu
  • Fabercaster
    134
    Na društvenim mrežama se "režu žile" radi gola Lokomotive. S obzirom da smo mi primili bar trećinu takvih ove sezone, trebali bi se valjda kolektivno baciti u Savu?

Kakav "šampionski" mentalitet. Da ih mi nismo dvaput ove sezone zadržali iznad vode već bi se skroz raspali. Luzerski grad, luzerski klub, luzerski mentalitet.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Hajduk će kiksati sve 3 utakmice do derbija.
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Iduće kolo iznimno bitno za sve tri ekipe. Sa kiksevima Rijeke i Hajduka, a našom pobjedom sve se opet mijenja. Sa pobjedama Hajduka i Rijeke, oni drže sve u svojim rukama do kraja pa makar i mi dobili svaku utakmicu do kraja.

Ako bacate uroke da negdje bude kiks, to bi trebalo biti u Varaždinu i Puli idući tjedan.
  • fakin
    274
    ako želimo biti prvaci mi moramo imati 1 bod prednosti prije zadnjeg kola. u zadnjem kolu neće sigurno nitko od trojca kiksati.
  • Markelo
    3.2k
    Da u ovome svijetu postoji pravde, šarani bi zajebali još nekog sem nas. Zbog nas će vrlo vjerovatno ostat u ligi, mogli bi nam napokon vratit uslugu
  • Maximo
    755

Pa po trenutnim igrama svako može u zadnjem kolu kiksat, rijeka igra sa odličnim belupom doma, danas su jedva vž dobili koji je možda i zericu slabiji od belupa, a hajduk u gostima kod Šibenika na lošem terenu, jedva su ih 1:0 doma dobili...ako će ovima još bit u igri opstanak...
  • fakin
    274
    ma zadnje kolo nema šanse da će itko kiksati, bit će puni stadioni, puni gradovi, ogroman pritisak na suce. ako će odlučivati zadnje kolo sva 3 kluba će dobiti 2, 3 razlike najmanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.