• ElDorado
    3k
    Nije ovo tak loše. Rijeka se provukla dve tekme za redom s Istrom bu gusto. Tovari su ipak imali lakseg protivnika i kiksali.
    Opet je sve na nama da li cemo moci pobjedjivat u seriji. To mene brine
  • Mlađi referent
    12.6k
    ovo je se moralo dobit, moralo.don

Inače, mi nismo igrali večeras tak da se ništa nije moralo. Dapače, Loksi je poprilično nebitna utakmica
  • don
    12.2k
    ispa si pametan, evo ti lajk.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    jesi ti zdrav? Jel sve u redu doma? Covjek je zaradio posjekotinu ispod oka i prebrojavanju zubi.
  • Logistika
    1.4k
    Lako je Rijeci bilo iz sjene. Sad tek kreće pravi stres. Sad tek kuže koliko mogu izgubiti. Iz perspektive nakon ovog kola. Nasi su mozda najmanje optereceni. Samo moraju igrati. Jer su vec sjebali sve ionako. Sad im je jedino ostalo igrati i za svoj ponos (ti senatori) . Očekujem i sa Bobanom malo pozitivniji efekt neki na klub i oko kluba. Jbt sta ako stvarno ovo izvučemo na kraju! Ako ništa usrat im se u život do kraja do zadnjeg kola da o nama vise opet svima !
  • Pacho
    456
    Opet je masnom ciganu oprosten cisti treci zuti.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Iduće kolo igramo prije svih. Pobjedom smo barem privremeno na -3 odnosno -4. Očekujem da će opet barem jedan od konkurenata izgubiti bod(ove). Kolo nakon toga opet igramo prije ostalih i pobjedom smo ili poravnati s jednim od njih, a drugog možda i prestignemo.

A što ako uspijemo? :starstruck:
  • fatalerror
    20
    Ovisimo sami o sebi, ovi će ziher kiksat i jedni i drugi dovoljno puta ako mi dobijemo sve do kraja
  • skener
    2.4k
    Dok god su naslovi "Ludnica u Splitu" i sl. nakon što Hajduk na Poljudu u 98.min zabije za 1-1 protiv Lokomotive naše šanse samo rastu
  • Blueshadow86
    3k
    Amaterizam Lokomotive na kraju. Poklonit onako loptu golmanu, a do kraja pola minute... svašta.
    I nabijem Bela na kurac 8 puta za 8 minuta nadoknade. I što nije smradu Livaji dao žuti karton za ono udaranje igrača bez lopte.
  • Filip85
    104
    Prebacila me južina pa nisam gledao, dali je stvarno bilo potrebe za 8+ minuta sudačke nadoknade ili je to bila klasična hajdučka nadoknada ?
  • dzg7
    397

Ma nema šanse
    3-4max
  • E46
    1.3k
    Nk kopilad split.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Cekamo poslanicu Ivana Rakitica.
  • IceMan
    2.7k
    Mi ako dobijemo u Splitu ja sam 99% siguran u naslov.

Nakon toga igramo doma s Belupom, pa doma s Loksom pa opet zadnje kolo doma s Vž-om.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.